Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#381 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 03 lipca 2009 - 01:13

Ja również zapuszczam włosy i zawsze po myciu ukladam sie szczotką zanim całkowicie wyschną i wtedy wystarczy ze po kilku pejsach przejade prostownicą

W jakimś programie coś w stylu ' Chcę być piękna ' fryzjer powiedział, że nie wolno robić nic z włosami dopóki całkowicie nie wyschną ponoć przy myciu otwierają się jakieś warstwy włosów i jeśli je katujemy zaraz po umyciu bardzo niekorzystnie to na nie wpływa, tym bardziej katowanie prostownicą, nie pamiętam dokładnie jak ta regułka brzmiała, ale to było coś w tym stylu, więc chyba zapuszczaniu to nie sprzyja skoro później trzeba będzie prawdopodobnie ściąć :P
Ja nie znoszę Fructisa, dla mnie to szampony i odżywki o najgorszym działaniu i zapachu. Podobnie jest z Head&Shoulders to szampon przeciwłupieżowy wyłącznie dla mężczyzn chyba. Bardzo lubię Pantene Pro-V Restoratives Time Renewal Nourishing Mist i te modele i L'Oreal Elseve Re- Nutrition te szczególnie dobrze wpływają na moje włosy, ale w końcu będę musiała zmienić te produkty, a tego nie lubię bo zawsze się czegoś boję ...

#382 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 03 lipca 2009 - 09:01

Ja nie znoszę Fructisa, dla mnie to szampony i odżywki o najgorszym działaniu i zapachu.

a j na odwrót bardzo je lubie mam teraz obecnie do wlosow farbowanych szampon plus maseczka ;-)

Załączone miniatury

• 27458.jpg

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#383 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 03 lipca 2009 - 10:30

Mi najbardziej pasują produkty Gliss Kur, szczególnie te z serii z jedwabiem. Mam szampon, odżywkę ze spłukiwaniem i taką bez spłukiwania w sprayu
Moje włoski są po nich miękkie i błyszczące <lovam1></span>

Załączone miniatury

• images.jpg

Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#384 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 03 lipca 2009 - 17:15

tigraa84, też je miałam :-) włosy faktycznie bardzo mięciutkie, jednak blasku za bardzo nie widziałam ;-)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#385 igulla99

igulla99
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 14 lipca 2009 - 10:07

Szampon regenerujący Foltene Pharma -Szampon przeznaczony dla włosów zniszczonych farbowaniem.po nim moje włosy stały się mocniejsze,błyszczące i jakby zrobiło się ich więcej.

Załączone miniatury

• Szampon regenerujacy.jpg

#386 martas8

martas8
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 16:31

Ja mam włosy normalne, farbowane. Teraz mam pasemka. Używam najczęściej Szamponu Fructis albo Dove do włosow farbowanych.Teraz w lecie kupuję tez odżywki ale zawsze z tej samej linii co szampon

#387 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 18 sierpnia 2009 - 22:31

Ja z Avonu lubię odżywki i szampony

Okropne są. Zero efektów, niezbyt ładny zapach :roll: Generalnie jak dla mnie fatalne :-/

Niedawno kupiłam sobie szampon i odżywkę Syoss i muszę przyznac, że są całkiem fajne. Włosy są miękkie, dobrze się rozczesują, ale żeby specjalnie chroniły kolor to nie zauważyłam :roll: (używam serii do włosów farbowanych). Podoba mi się konsystencja i zapach :-)

Załączone miniatury

• Dbaj-o-wlosy-z-Syoss_large_lead.jpg

Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#388 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 19 sierpnia 2009 - 11:13

No to ja proszę o kolejne produkty ;-) Szukam czegoś w sam raz dla siebie, odżywki, a może mgiełki, która nada włosom miękość i blask...
Dołączona grafika

#389 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 28 września 2009 - 18:57

dziewczyny,jesli któras z Was ma proste włosy ktore się np.pusza i mają problem z gładkością to polecam odżywkę bez spłukiwania Pantene włosy proste i gładkie.
Dla mnie to jest poprostu rewelacja od pierwzego użycia :-)
włosy gładkie,błyszczące-super!!! ja jestem zakochana,dla mnie to jest strzał w dziesiątke bo już tyle odzywek zdązyłam przetestować...
polecam :-D

Załączone miniatury

• 411415.jpg

Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#390 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 września 2009 - 19:12

tanika_aha, ja też używam tej odżywki bez spłukiwania jest superasta :) jestem z niej bardzo zadowolona więc śmiało mogę polecić :) są różne rodzaje do różnych włosów :)

#391 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 28 września 2009 - 19:19

są różne rodzaje do różnych włosów :)

tak,są. ale akurat ta jest tym czego potrzebowałam,rewelka,jestem zachwycona jak żadną inną :-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#392 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 września 2009 - 19:23

tanika_aha, ja ten kolor też używałam tej odżywki :) i też świetne ale zmieniłam na inny bo mam bardzo zniszczone włosy ale też z tej serii tylko inny kolorek :)

#393 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 28 września 2009 - 20:35

hmm no niewiem ja ostatnio sie przejechałam na tej firmie, seria do farbowanych włosów okazała się okropna strasznie mnie po niej głowa swędziała. <bezradny></span>
a ile to sie ceni tanika bo nie chciałabym płacić dużo jak się okaże do kitu

#394 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 września 2009 - 20:46

mloda, ja dałam w promocji za dużą butelkę 10 zł a tak to kosztują od 9zł do 14:) zależy jaka butelka :)

#395 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 września 2009 - 11:04

moze to i fajn , ale niestety nie dla mnie bo jak nie spukam odzywki to po jednym dniu musz głowe myc a robie to co 3 dni.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#396 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 września 2009 - 18:44

okropna strasznie mnie po niej głowa swędziała.

ja tez kiedys sie na tej firmie przejechalam i dlatego nie uzywam juz produktow z tej firmy. Ale moze na odzywke sie skusze skoro tak zachwalacie :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#397 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 września 2009 - 22:04

krowka17 to w miare w takim razie , poczakam aż moja skóra głowy odzyska jaką taką kondycje i zakupie sobie ten produkcik :-)

#398 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 29 września 2009 - 22:23

mloda, nom spoko :) tylko musisz poczytać na butelkach do jakich włosów :) bo są różne :)

#399 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 września 2009 - 22:43

ja bym chciała tą co tanika pisała co włoski wygładza :-)

#400 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 01 października 2009 - 18:02

Jestem bardzo zadowolona z FRUCTISA bardzo mi odpowiadaja te szampony i dzieki nim lata temu juz wyzbylam sie łupieżu jakiego bym szamponu nie uzyla nie wraca łupież i to mi sie podoba;P
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".