a ja do tej pory wyszukiwałam takich bez spłukiwania a ich jest mniej więc często musiałam długo szukać żeby sensowną znaleźćbiore te ze splukiwaniem bo sa lepsze.
A dlaczego te są lepsze? Lepiej działają czy jak
Napisano 15 października 2009 - 15:48
a ja do tej pory wyszukiwałam takich bez spłukiwania a ich jest mniej więc często musiałam długo szukać żeby sensowną znaleźćbiore te ze splukiwaniem bo sa lepsze.
Napisano 15 października 2009 - 19:15
te bez spłukiwania czesto szybciej włosy przetłuszczaja .A dlaczego te są lepsze? Lepiej działają czy jak
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 października 2009 - 19:32
Napisano 15 października 2009 - 19:35
Napisano 15 października 2009 - 19:39
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 15 października 2009 - 19:39
tez sie ostatnio na niego przezuciłam. Narazie mi sie sprawdza. Ogolnie to lubie szampony z Elsevejestem bardzo zadowolona z elseve(białego)
Napisano 15 października 2009 - 19:41
Napisano 15 października 2009 - 19:52
te szampony są już kupę czasu w sprzedaży, tylko zmieniły opakowania ... trzeba przyznać ... zapach mają nieziemski, ale stanowczo nie są dla mnie ... mam właśnie ten niebieski - i nie używam, strasznego łupieżu po nim dostałam. z kolei wcześniej używałam takiego zielonkawego - i byłam zadowolona ...stwierdziłam, że weszła jakaś nowość
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 października 2009 - 19:55
no ja to jak zwykle zacofana jestemte szampony są już kupę czasu w sprzedaży
baaardzo nieziemski, po prostu mycie to sama przyjemnośćtrzeba przyznać ... zapach mają nieziemski
oj... hm może ja też tak będę miała, bo użyłam go dopiero kilka razy. Może za jakiś czas zmienię o nim zdanie, bo tak jak Ty dostane łupieżustrasznego łupieżu po nim dostałam
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 15 października 2009 - 20:34
Napisano 16 października 2009 - 15:16
to jest jednyna pozytywna rzecz w ich szamponach , mnie sie po nim bardzo trudno rozczesywały włosy i dosc szybko robiły sie tłuste.nie(d)oceniona napisał/a:
trzeba przyznać ... zapach mają nieziemski
baaardzo nieziemski, po prostu mycie to sama przyjemność
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 października 2009 - 15:20
To chyba jest indywidualna sprawa, bo u mnie z kolei dośc długo włosy były świeże i pachnące (a z rozczesywaniem zawsze mam problem jeśli nie użyję odżywki)mnie sie po nim bardzo trudno rozczesywały włosy i dosc szybko robiły sie tłuste.
Napisano 16 października 2009 - 15:25
Napisano 17 października 2009 - 10:31
Napisano 17 października 2009 - 22:51
Napisano 18 października 2009 - 12:25
Napisano 02 listopada 2009 - 14:46
Napisano 02 listopada 2009 - 16:01
Napisano 02 listopada 2009 - 16:03
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath