Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#421 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 15 października 2009 - 15:48

biore te ze splukiwaniem bo sa lepsze.

a ja do tej pory wyszukiwałam takich bez spłukiwania a ich jest mniej więc często musiałam długo szukać żeby sensowną znaleźć :-P
A dlaczego te są lepsze? Lepiej działają czy jak :?:

#422 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 października 2009 - 19:15

A dlaczego te są lepsze? Lepiej działają czy jak

te bez spłukiwania czesto szybciej włosy przetłuszczaja .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#423 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 15 października 2009 - 19:18

te bez spłukiwania czesto szybciej włosy przetłuszczaja

mi właśnie odwrotnie <bezradny></span> bez spłukiwania używam tylko w sprayu,
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#424 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 15 października 2009 - 19:32

WweronikaA, lepiej dzialaja i sa mocniejsze, dlatego sie je splukuje.Tez kiedys mialam takiego lenia ze wolalam te bez splukiwania.

magdaaaaa, ja w sumie i tak myje wlosy co drugi dzien. Choc fakt, ale nie zawsze uzywam odzywki zeby nie meczyc wlosow.

#425 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2009 - 19:35

ja raz używam bez spłukiwania a raz ze spłukiwaniem :) jestem bardzo zadowolona z elseve(białego) mam takie wtedy delikatne włoski :) teraz obecnie używam pantene bez spłukiwania... :) ale przed tym używam w sprayu z avonu i też fajnie :)

#426 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 15 października 2009 - 19:39

wypróbowałam ostatnio szampon + odzywkę Herbal Esence niebieską tj nawilżenie i blask :) i przyznaje: TO JEST ŚWIETNE ! :mrgreen: polecam bardzo gorąco :)
po 1 włosy są mięciutkie
po 2 pięknie się błyszczą
po 3 zniknęły szorstkie końcówki
po 4 pięęęęęknie pachną
po 5 włosy super się układają
bałam się kupić te produkty bo stwierdziłam, że weszła jakaś nowość to pewnie będą przereklamowane, a tu naprawdę miła niespodzianka :)
a dodatkowo jest teraz promocja w Kauflandzie i Rossmanie bo zestaw szampon + odżywka kosztuje 9.99zł więć kolejny plus :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#427 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 października 2009 - 19:39

jestem bardzo zadowolona z elseve(białego)

tez sie ostatnio na niego przezuciłam. Narazie mi sie sprawdza. Ogolnie to lubie szampony z Elseve :D

Dołączona grafika
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#428 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2009 - 19:41

Olenka, to mamy coś wspólnego :P ja też używam szamponów z elseve i odżywki :) teraz obecnie używam czerwonego do farbowanych włosów ale używałam też żółtego właśnie i białego :)

#429 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 października 2009 - 19:52

stwierdziłam, że weszła jakaś nowość

te szampony są już kupę czasu w sprzedaży, tylko zmieniły opakowania ... trzeba przyznać ... zapach mają nieziemski, ale stanowczo nie są dla mnie ... mam właśnie ten niebieski - i nie używam, strasznego łupieżu po nim dostałam. z kolei wcześniej używałam takiego zielonkawego - i byłam zadowolona ...

z elseve mają bardzo dobry ten pomarańczowy (złoty?) ten dla puszących sie włosów - ale niestety też po jakimś czasie musiałam zmienić ...

póki co wróciłam do zielonego pantene. jego zapach też mi bardzo odpowiada, i co najważniejsze długo sie na włosach utrzymuje ;-) a do tego lubię swoje włosy po nim, takie fajnie delikatne :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#430 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 15 października 2009 - 19:55

te szampony są już kupę czasu w sprzedaży

no ja to jak zwykle zacofana jestem :roll: :mrgreen:

trzeba przyznać ... zapach mają nieziemski

baaardzo nieziemski, po prostu mycie to sama przyjemność :)

strasznego łupieżu po nim dostałam

oj... hm może ja też tak będę miała, bo użyłam go dopiero kilka razy. Może za jakiś czas zmienię o nim zdanie, bo tak jak Ty dostane łupieżu <bezradny></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#431 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2009 - 20:34

herbal esence - też się podpisuję pod tym że mają nieziemski zapach ... długo pachną pięknie po nich włosy... cud miód i orzeszki . nie zdarzyło mi się ani razu mieć po tym szamponie łupieżu i chyba do nich wrócę :)

#432 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 października 2009 - 15:16

nie(d)oceniona napisał/a:
trzeba przyznać ... zapach mają nieziemski

baaardzo nieziemski, po prostu mycie to sama przyjemność

to jest jednyna pozytywna rzecz w ich szamponach , mnie sie po nim bardzo trudno rozczesywały włosy i dosc szybko robiły sie tłuste.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#433 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 16 października 2009 - 15:20

mnie sie po nim bardzo trudno rozczesywały włosy i dosc szybko robiły sie tłuste.

To chyba jest indywidualna sprawa, bo u mnie z kolei dośc długo włosy były świeże i pachnące (a z rozczesywaniem zawsze mam problem jeśli nie użyję odżywki) ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#434 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 16 października 2009 - 15:25

moim faworytem od dawna jest Gliss kur, ostatnio tez różwy :mrgreen: włoski sie pieknie po nim rozczesują, ładnie pachną, jest dośc wydajny (a ja myje włosy codziennie) no i nie kosztuje majatku :-D

Dołączona grafika

#435 oliandas

oliandas
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 17 października 2009 - 10:31

A ja zadowolona jestem i z szamponu i z odżywki garnier fruktis do włosów cienkich i zniszczonych. Nie lubię odżywek ze spłukiwaniem bo często nie chce mi się jej nakładać i ponownie płukać włosy ale uważam ze ze spłukiwaniem jest lepsza.

#436 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 17 października 2009 - 22:51

Ja zakupilam dzisaj w rossmannie odzywke elseve do lamiacych sie wlosow i zobaczymy co z tego bedzie;) jak zuzyje cale 400ml to wam powiem jak wrazenia a byl w promocji bo kosztuje teraz 12,49zl za 400ml!!! a 200ml prawie 11zl.....
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#437 Magda.Mała.Mi

Magda.Mała.Mi
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 18 października 2009 - 12:25

Do włosów używam profesjonalnych kosmetyków Loreal. Włosy są na prawdę mięciutkie i miłe w dotyku. Polecam.
Co do ceny. Faktycznie trochę kosztują (około 60 zł za szampon, 60 zł za odżywkę i 50 zł za krem do włosów przed suszeniem i prostowaniem). Za to są bardzo wydajne i starczają na baaaaardzo długo.
Magda Mała Mi

#438 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 14:46

Moje wlosy sa suche , lamiace i matowe z tendencja do wypadania. Bardzo duzo mi ich zawsze wylatuje przy myciu i przy czesaniu rano, mozna powiedziec ze cale garscie :-x ostatnio mama mi kupila w aptece odzywke seboradin to jest 14 dniowa kuracja w ampulkach dla wlosow potrzebujacych silnego wzmocnienia i regeneracji. Stosuje j juz 6 dzien i musze przyznac ze zauwazylam duza poprawe. Moje wlosy staly sie rzeczywiscie jakby mocniejsze i juz ich tyle nie wylatuje <huraaaaa></span>

201407101662.png

#439 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 16:01

Uzywam szamponu i odzywki ziaji do wlosow farbowanych z olejkiem rycynowym.Jedyny szampon z mniejsza dawka chemii w skladzie.Nie mam po nim problemow z lupiezem.Jak stosowalam inne szampony zaraz pojawial sie lupiez. ;-)

#440 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 16:03

viola, też stosowałam kiedyś ten szampon i z tego co pamiętam byłam z niego zadowolona :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you?