Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#361 lulu

lulu
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 04 czerwca 2009 - 16:04

mysiunia89 mnie fryzjerka polecała właśnie z avon to serum na końcówki zniszczone. Ostatecznie tego nie kupiłam. W aptece poleciła mi kobieta kosmetyki wax (chyba tak się to pisze, nie pamiętam dokładnie). Kupiłam maseczki do włosów i rzeczywiście troszkę się poprawiło. Ostatnio ścięłam włosy, więc już nie mam tego problemu.

#362 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 04 czerwca 2009 - 20:08

jesli chodzi o Avon to jestem konsultantka i chwale se te kosmetyki jednak po preparatach do wlosow-wypadaja mi:(
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#363 lulu

lulu
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 05 czerwca 2009 - 13:05

Ja z Avonu lubię odżywki i szampony zwiększające objętość, według mnie są naprawdę dobre. Przynajmniej na moje siano na głowie działają :))

#364 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 13:59

A co mozecie zaproponowac na bardzo zniszczone włosy po uzwaniu prostownicy ,ale jednoczesnie aby kosmetyk fajnie wygładzał włoski?

#365 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 21:09

bardzo zniszczone włosy po uzwaniu prostownicy

jak bardzo to tylko ścięcie, ewentualnie jedwab, poczytaj temat był często polecany wcześniej
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#366 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 21:31

u mnie niestety skończyło się na ścięciu włosów, ale teraz znów zapuszczam, więc dołączam się do pytania, bo mam zamiar ograniczyć użycie prostownicy do minimum... słyszałam, że są jakieś szampony i odżywki do prostowania włosów, ale jeszcze nigdy nie używałam

#367 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 21:35

słyszałam, że są jakieś szampony i odżywki do prostowania włosów

a są ;-)

tu jest temat o prostowaniu włosów
prostowanie-wlosow-vt912.htm
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#368 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 21:40

stokrotka, ja mialam zniszczone wlosy po karbownicy i bardzo pomogla mi taka odzywka z glis kura na rozdwajajace sie koncowi, ogolnie ona jest do zniszczonych wlosow
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#369 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 21:46

A nie macie dziewczyny wrażenia, że odżywka Glis Kura nieco natłuszcza włosy? Po umyciu są puszyste, a po spryskaniu po kilku godzinach mogłabym umyć włosy znowu (?) <bezradny></span>

#370 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 22:13

Elodi, masz racje i to nie tylko tyczy sie odzywek, bo po szamponie tez tak mam, tylko, ze ja robie tak, ze suche wlosy spryskuje ta odzywka, a rano codziennie i tak myje glowe wiec juz mi sie to splukuje
Dołączona grafika

#371 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 22:16

666ilonka777, i takie shity w tych reklamach nam puszczają :P Włosy piękne, lśniące i puszyste, a faktycznie należy je związać w kucyk, bo aż wstyd potem chodzić :P Fakt, że po tej odżywce pięknie pachną i może się wzmacniają (czego jeszcze nie widziałam), ale do tego mogłyby fajnie wyglądać...

#372 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 22:18

Elodi, mi to sie wlosy dopiero wzmocnily i odrosly po tabletkach, ale staram sie jeszcze dodatkowo uzywac jakis odpowiednich szamponow i odzywek, ale na okraglo testuje cos nowego, ostatnio widzialam takie nowe w plynie chyba fructisa, ciekawe czy te beda dobre
Dołączona grafika

#373 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 22:19

u mnie po tym szamponie ( nie wiem jak odzywce, nie uzywam nigdy bo potem trzeba włosy na drugi dzien myć ) miałam takie jakby cięzsze włosy, ale było to pozytywne bo po wielu jest takie suche siano , poza tym fajnie sie błyszczały i troche sie odbudowały :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#374 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 22:20

ostatnio widzialam takie nowe w plynie chyba fructisa, ciekawe czy te beda dobre

Fructisa używałam tylko szampon i nie narzekam ;) Fakt, że zmieniam szampony non stop, teraz mam na przykład Schaume bodajże kokosową ;) Najbardziej czego nie lubię, to połączenia 2in1- szampon i odżywka. Włosy są koszmarne :/

#375 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 22:23

2in1- szampon i odżywka. Włosy są koszmarne

popieram

no ja to samo-testerka szamponow i innych takich, ale ostatnio bardzo spodobaly mi sie szampony loreala i maja pozytywny wplyw na moje wlosy, szczegolnie taki z fioletowymi napisami chyba, zwiekszajacy objetosc
Dołączona grafika

#376 latarniczka

latarniczka
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 13:16

ja używam schaumy Q10 do włosów cienkich i delikatnych i szamponu nawilżającego Emolium. ostatnio jednak zrobiłam pasemka i szukałam szamponu który by się nadał do pasemek. Natrafiłam w internetowej drogerii na szampon nivea hair care Ochrona Koloru Szampon z filtrem UV do włosów farbowanych i z pasemkami i nie wiem czy on jest dobry. Miał ktoś taki ? jesteście zadowolone ?

#377 Mej-Dej

Mej-Dej
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 13:45

Ja mam włosy z tendencją do rozdwajania się końcówek. Używam szamponów i odżywek z Fructisa :)

#378 MychA

MychA
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 29 czerwca 2009 - 16:58

Ja polecilabym maseczke z Fructisa i jedwab w takich malych buteleczkach jesli wlosy sa suche i sie rozdwajaja na koncowkach(ale tylko na koncowki!!!!) bo jesli nalozy sie go przy nasadzie wlosy sie przetluszczaja....duzym plusem jest to ze wystarczy kropla na wysuszone wlosy i jest super efekt;]

#379 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 29 czerwca 2009 - 23:47

słyszałam, że są jakieś szampony i odżywki do prostowania włosów

a są ;-)

tu jest temat o prostowaniu włosów
prostowanie-wlosow-vt912.htm

dzięki, juz tam lecę :)

#380 z1utka

z1utka
  • Użytkownik
  • 306 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 05:01

Ja również zapuszczam włosy i zawsze po myciu ukladam sie szczotką zanim całkowicie wyschną i wtedy wystarczy ze po kilku pejsach przejade prostownicą i wszystko jest na miejscu. Używam sprayu termoochronnego z Avonu i polecam.