Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#321 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 18 marca 2009 - 11:28

Z czarnego koloru chciałam przejsc do blondu.Pozostało mi jedynie siano na głowie i nic wiecej

raczej w takim przypadku włosów nie odratujesz, pozostaje ścięcie :-(

Prosze Cie tylko nie to.... ;-)
sciełam jedynie końcówki i czekam az sie odbuduja.Jzu wiem ze nie jestem stowrzona do tego zeby byc blondynka.

#322 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 18 marca 2009 - 12:40

stokrotka, jesli przefarbowalas sie juz na ciemno to i tak jest cukces bo ciemne wlosy zawsze wygladaja na zdrowsze. Proponuje zakup jedwabiu, juz o tym duzo dziewczyny pisaly a od siebie dodam olejek rycynowy, ktory obciazy ci wlosy, nie beda wygladac na suche i rozpuszone ;-) a koncowki scinaj w najblizszym czasie raz w miesiacu, najlepiej gdy przybywa ksiezyca ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#323 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 18 marca 2009 - 18:06

a jak nakladasz ten olejek? tylko na koncowki?

#324 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 marca 2009 - 18:57

zobacz w wątku pt. olejek rycynowy

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#325 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 19 marca 2009 - 09:25

Dołączona grafika

ja kupilam sobie wczoraj ten szampon i dzis pierwszy raz go uzylam, a jest super i polecam, moje wlosy sa cienkie i przyklapniete, a po nim widze rznice, sa puszyste i ladnie sie ukladaja
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#326 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 19 marca 2009 - 20:37

ja kupiłam ten różowy który polecała Olenka ale jednak nie jest dla mnie. ładnie pachnie ale moje włosy są grube i jakoś ciężko mi je potem rozczesać. po tycz czerwonym było lepiej.

a najlepsze jak dla mnie są szampony z Avonu do włosów blond

#327 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 20 marca 2009 - 11:37

a najlepsze jak dla mnie są szampony z Avonu do włosów blond

ogólie Avon ma w swoim asortymencie dobre kosmetyki do włosów.

Ja lubię od nich bardzo serum do włosów które mają świetny zapach i na włosach utrzymuje się on bardzo długo :mrgreen:
Już nie panna a żona :*

#328 holli

holli
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 20 marca 2009 - 12:22

ja uzywam szamponu Paul Mitchell fakt ze w Polsce bardzo drogi ale w stanach zaledwie 30$ za 1 l :mrgreen: i naprawde wlosy sa mieciutkei i bardzo mocne :) odzywke tez mam z tej firmy wczesniej uzywalam biosilk tez bardzo dobry polecam:) a jesli ktos chce tanszym kosztem wzmocnic wlosy to polecam szampony z czarnej rzepy smierdza troche :-P ale skuteczne :)

#329 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 20 marca 2009 - 13:22

stokrotka, jesli przefarbowalas sie juz na ciemno to i tak jest cukces bo ciemne wlosy zawsze wygladaja na zdrowsze. Proponuje zakup jedwabiu, juz o tym duzo dziewczyny pisaly a od siebie dodam olejek rycynowy, ktory obciazy ci wlosy, nie beda wygladac na suche i rozpuszone ;-) a koncowki scinaj w najblizszym czasie raz w miesiacu, najlepiej gdy przybywa ksiezyca ;-)

Próbowalam jedwabiu ale nie wiem czy dawałam go za duzo na włosy ale troszke mi sie przetłuszczały.teraz kupiłam odzywke Dove do włosów farbowanych moze uda mi sie je odzywic;-)
i spróboje tez z olejkiem rycynowym.

#330 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 20 marca 2009 - 13:24

stokrotka, ja jedwabiu jak używam to daje tylko taka malutka kropelke na palec i to mi starcza na cale wlosy. :-P :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#331 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 20 marca 2009 - 13:25

stokrotka, ja nie uzywalam jedwabiu ale tu dziewczyny pisaly, ze zaledwie kilka kropel na cale wlosy, wiec za pewno stosunkowo za duzo go uzylas ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#332 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 22 marca 2009 - 12:01

a jaki jedwab kupic? i czy to wam nie przetluszcza wlosow? ja ostanio mam tez szampon zeby wlosy byly puszyste, gliss kur i jestem poki co zadowolona. ogolnie poki co na ich szamponach sie nie zawiodlam.

#333 kasia s

kasia s
  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 22 marca 2009 - 12:05

ja uzywam jedwab do wlosow Kallos professional zakupilam go u fryzjerki buteleczka ma 80mli cena to 20 zl..mam go juz bardzo dlugo dajesz tylko pare kropelek na dlonie i nakladasz na wlosy ale nie wcieram u nasady raczej bo wtedy wlosy wygladaja jak tluste

[ Dodano: 2009-03-22, 12:07 ]
gliss kur tez uzywam juz dlugi czas i jestem zadowolona ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#334 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 22 marca 2009 - 12:09

to nie wychodzi drogo jak 20zl tylko dalas. moze w koncu sobie kupie jak nie zapomne ;) wlasnie bo ja czesto prostownica wlosy robie i one potem takie wydaja sie jak suche.

#335 kasia s

kasia s
  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 22 marca 2009 - 12:17

taki jedwab dobra rzecz naprawde,daja polysk wlosa i odzywiaja je ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#336 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 23 marca 2009 - 13:33

taki jedwab dobra rzecz naprawde,daja polysk wlosa i odzywiaja je ;-)

Czyli jak uzywamy jedwabiu to juz nie trzeba nakładac tez odzywki ?

#337 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 23 marca 2009 - 14:42

Czyli jak uzywamy jedwabiu to juz nie trzeba nakładac tez odzywki ?

wydaje mi się żew to zbędne nakładać jedwab plus odżywke bez splukiwania- bo to zbyt obciąza włosy co w rezultacie je przylizuje :mrgreen:
Już nie panna a żona :*

#338 kasia s

kasia s
  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 23 marca 2009 - 15:12

ja po myciu wlosow nakladam odzywke na wlosy ale do splukiwania i potem jedwab ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#339 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 23 marca 2009 - 21:52

w weekend byhlam podciac sobie koncowki u fryzjera i babka polecila mi szampon NIVEA taki do kreconych wlosow ktory niby po dluzszym czasie uzywania sprawia ze wlosy mniej sie kreca i szybciej sie prostuja
do tego kupilam rowniez odzywke ;-)

mowila ze niby skuteczny bo jej corka wyprobowala zobaczymy dzis kupilam i niedlugo bede testowac :D

#340 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 23 marca 2009 - 23:20

Olciiia, no szampon dziala - ale odwrotnie niz obiecuja,
bynajmniej na moje wlosy tak dzialal
takiego la bouche jak po tym szamponie to ja nigdy nie mialam :-P

ale miejmy nadzieje,ze u ciebie zadziala tak jak trzeba :mrgreen:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->