Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pończochy na walentynki. Panie, pomóżcie!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 wikkosz

wikkosz
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 31 stycznia 2015 - 15:36

Witajcie, walentynki zbliżają się wielkimi krokami, a ja chciałem zrobić prezent dla mojej ukochanej i kupić jej seksowne, eleganckie pończochy. Jak tylko zacząłem szukaj w internecie i w sklepach online wyskoczyły jakieś słowa których nie rozumiem i nie wiem z czym się to je. Wybaczcie, ale jestem facetem prosi.gif Jakieś były samonośne, inne jakieś podczepiane, gdzieś jakiś pas. Nie wiedziałem czy jak kupie takie podpinane to w zestawie jest pas czy trzeba oddzielnie frown.gif

Panie z forum, proszę was o pomoc 1_jupi.gif Mogłybyście podać mi kilka linków z jakiś sklepów internetowych pończoch które same chciałybyście dostać? Ja nawet nie wiem z której firmy były by "fajne/modne/eleganckie/dobre".

Bardzo proszę o pomoc wink.gif

#2 dfnt

dfnt
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 02 lutego 2015 - 10:36

Prezent ciekawy i pomysłowy:)

#3 canciari

canciari
  • Użytkownik bez aktywacji
  • 7 postów

Napisano 09 lutego 2015 - 16:29

Nie kupuję online, ale jeśli chodzi o pończochy to mogą być samonośne albo na pas. Samonośne mają silikonowe paski zapobiegające zsuwaniu się i nie trzeba do nich nosic pasa, aczkolwiek z pasem to bardziej "sexy" :-D postawilabym na czarne, moga być gładkie 20 den na przykład z koronkowym wykończeniem albo z cieniutkim paseczkiem przez tył nogi.