Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wieczór panieński

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
233 odpowiedzi w tym temacie

#1 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 21:39

Jeszcze o tym nie rozmawiałyśmy, więc:
mężatki: jak wyglądał Wasz wieczór panieński? co ciekawego się działo? jakie pomysły mogłybyście podsunąć przyszłym mężatkom?

panienki: jakie macie wyobrażenie swojego wieczoru panieńskiego? chciałybyście go same zorganizować czy powierzyłybyście tę ważną funkcję świadkowej czy innej bliskiej osobie?

zacznę :)
mój wieczór może nie był zorganizowany z jakimś wielkim przepychem i w drugiej części był trochę nietypowy :) nad całością czuwała Ania :) tradycyjnie były prezenty: seksowna bielizna, futrzane kajdanki, wałek na męża ;-) itp. :) był też zajefajny tort :) wkleję fotkę, bo trzeba go zobaczyć :) były zadania do wykonania. np. namalowanie i opisanie męskich narządów płciowych, wymienienie 10 zalet przyszłego męża, nadmuchanie prezerwatywy tak, żeby pękła, wypicie soku z cytryny i jeszcze parę innych. piłyśmy przygotowany przeze mnie i Anię poncz i była cała masa śmiechu :)
a w drugiej części wieczoru dołączyli do nas panowie, którzy w tym samym czasie mieli wieczór kawalerski i tak resztę imprezy spędziliśmy razem i było chyba jeszcze weselej :) jedna koleżanka tylko strasznie się oburzała, że jak to tak wieczór panieński i chłopaki ;-)

wspominam b. miło, ale dla mojej Ani mam jeszcze lepsze pomysły :) tylko, że ona cosik hajtać się jeszcze nie chce ;-)

Załączone miniatury

• DSCF0484.JPG

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#2 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 21:44

Madzik co za hard core <ojejkuu></span>
super pomysł z tymi chłopcami :-) nawet dobry pomysl ;-)

ale dla mojej Ani mam jeszcze lepsze pomysły :) tylko, że ona cosik hajtać się jeszcze nie chce ;-)

drżyj Kociaku :-P mrrrrrrr :-P :-D

ja z tych przyszlych ale jeszcze sie nie zastanawiam ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#3 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 21:47

ja bym chciała raczej spokojnie,może jakieś SPA.a i chyba fajniej jak ktoś organizuje bo ja lubie niespodzianki :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#4 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 22:27

Hehehe, moje przyjaciółki wariatki to od moich zaręczyn już się prześcigają w pomysłach, jak to będzie :) No i dobrze - ja to im powierzam, na pewno świetnie sobie poradzą, a ja też lubię niespodzianki :)

Madziu, fantastyczny ten tort :D A zdjęcia jakie perwersyjne :P :mrgreen:

#5 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 00:59

tort wymiata :D co do SPA to straaasznie droga taka przyjemnosc ..... noo ale kurde w takim wieczorku to streepteas meski powinien byc hehehehehe normalnie mus :D

#6 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 03 lutego 2008 - 21:39

noo ale kurde w takim wieczorku to streepteas meski powinien byc hehehehehe normalnie mus

hehe, też kiedyś myślałam, że będę chciała mieć jakiegoś striptizera :D ale w zasadzie to mamy taką umowę z Piotrkiem, że albo oboje będziemy mieć "rozbieranego gościa" albo żadne z nas. A ja wolałabym raczej, żeby na jego kawalerskim nie było żadnej obleśnej gołej baby więc ja tez będę chyba musiała zrezygnować z jakiegoś przystojniaka :P

#7 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 21:43

ej no macie umowe co do goscia przeciez....a nie gosciówy :P wątpie zeby Strusiek chciał rozebranego goscia...a na kobiete przeciez sie nie umawialiscie :P

#8 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 21:57

Madzia81 masz co wspominac :lol: :lol:

ja sie nad wieczorem panienskim szczerze mowiąc nie zastanawiałam jeszcze.....
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#9 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 22:51

Eee, a ja to dziewczynom powiedziałam, że jedyny mój warunek to to, że żadnego striptizera ma nie być :P Mnie to jakoś w ogóle nie kręci :roll: :P

#10 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 22:53

hehehehe ale to nie chodzi o to zeby kreciło :P tylko kupa smiechu i krzykow zawsze przy tym jest :P a on i tak sie nie rozbiera całkiem :P

#11 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 23:07

tylko kupa smiechu i krzykow zawsze przy tym jest :P

Ale własnie o to mi chodziło, że taka zabawa mnie nie kręci ;-)

#12 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 23:13

Ja nie miałam wieczoru panieńskiego <cryyy></span> Nie było to wtedy tak popularne i w sumie tak jakoś nie wyszło.........................
Ale z chęcią czytam Wasze wypowiedzi w tym temacie i podpowiem troche przyszłej bratowej :-P

#13 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 23:14

Ale własnie o to mi chodziło, że taka zabawa mnie nie kręci

Dziwne, jak może to nie kręcić ;>

U mnie miał być ale dziewczyny z kwotą się nie mogły dograć :-? Szkoda :cry:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#14 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 23:16

Dziwne, jak może to nie kręcić ;>

No taka już jestem dziwna :P Nie wiem, ale dla mnie płacić komuś za rozbieranie się i potem patrzenie i piszczenie jest jakieś takie żenujące ;-) Oczywiście rozumiem, że Wam się to podoba, no ale ja mam taki swój pogląd i nawet nie próbuję z nim walczyć ;-)

#15 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 23:17

zawsze mozecie sobie zamowic na urodziny lub babski wieczór :P jak sie poszuka to mozna znalezc niedrogiego, przyzwoitego i całkiem ciachowego :P a potem jeszcze czesto zostaja jakas godzinke i mozna z takim pogadac :P
oj jemu sie nie płaci tylko za rozbieranie :P ale tez za taniec, i umilenie czasu po pokazie ( nie chodzi mi o sex) mozna z nim wtedy powaznie porozmawiac np

#16 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 00:58

Eee, a ja to dziewczynom powiedziałam, że jedyny mój warunek to to, że żadnego striptizera ma nie być :P Mnie to jakoś w ogóle nie kręci :roll: :P

a u mnie musi byc koniecznie i najlepiej kilku :-P tak żeby śmiesznie było,może koleżanki poszaleją,nie można byc taką egoistką :mrgreen:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#17 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 09:27

Madzia81 super torcik podoba mi sie pomyslowy :-D

Nymphadora napisał/a:
Eee, a ja to dziewczynom powiedziałam, że jedyny mój warunek to to, że żadnego striptizera ma nie być Mnie to jakoś w ogóle nie kręci

a mi sie to podoba wiec chce miec :-D to ja bym chciala najpierw w domku a pozniej imprezke przeniejs do jakiegos pubu lokalu,fajnie bybylo gdybysmy mialy wszystkie jednakowe koszpulki z napiszem"wieczor panienski Magdy" nastepnie zaproszenie tancerza :-D upominki-bielizna kajdanki-to co kroluje wsrod ieczoru panienskiego a przede wszystkim duzo spontanu i zabawy :-D

#18 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 09:45

Madzia81 rewelacyjne pamysły <ookk></span>
a ja wieczoru panieńskiego nie miałam wymyślnego, po prostu spotkałyśmy się z dziewczynami w domu i tyle <bezradny></span>
a co do striptizerek, to mój brat miał :mrgreen: chłopaki radoche mieli, babka potańczyła, poprzytulała się do mojego brata, a jak się już całkiem rozebrała, to uciekła i się schowała <umieraam></span> i przedstawienie się skończyło <umieraam></span> może nie wszystkie takie są, ale ta miała troche wstydu i nie szalała na golasa ;-)
a faceta miała kiedyś koleżanka, ale też potańczył na stole, a jak ściągnął stringole, to zakrył "ptaszka" ręką i koniec <bezradny></span> przereklamowane to striptizy :-P

#19 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 13:21

bo na tym striptiz polega :) ma tylko rozgrzac :P jak chcesz zeby pokazali wszystko to trza zapłacic extra ..no i nie kazdy ma to w menu :P

#20 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 14:05

nie można byc taką egoistką :mrgreen:

To niech se mają na swoich wieczorach :D Ee tam, i tak będzie jak będzie, i tak jak już mówiłam, wszystko jest w ich rękach ;-) A poza tym, to jeszcze kupa czasu :)