Wieczór panieński
Napisano 04 lutego 2008 - 14:40
Napisano 04 lutego 2008 - 14:55
Napisano 04 lutego 2008 - 15:16
Napisano 04 lutego 2008 - 15:23
moze to i prawda ale nie zawsze tak jestja jakoś nie myślałam o panu, co to miałby się rozbierać. może to i fajna sprawa, ale jak już, to uważam tak jak Kociak, że powinno być sprawiedliwie: jak u dziewczyny facet się rozbiera, to u faceta rozbiera się dziewczyna, a jak nie ma, to nie ma ani u niego, ani u niej. a wiem, że nie chciałabym, żeby u przyszłego męża była striptizerka...nasłuchałam się i to z pierwszej ręki jak to przyszły małżonek po dużej dawce alkoholu wylądował w łóżku z taką właśnie panną
Napisano 04 lutego 2008 - 15:25
Napisano 04 lutego 2008 - 16:01
pozatym jesliby wyladowal to znak ze o mały włos sobie zycia nie spaprałas z facetem ktory zdradził by Cie przy pierwszej lepszej okazji jakby z alkoholem przegiał
Oo właśnie !
Jednak ja bym nie chciała miec striptizera z podobnego względu jak Kociak.
W ogóle to mój R mówi mi, że on chce wieczór w tym samym miejscu co ja (tylko moga być dwie różne sale, lub w jednym domu i dwa pietra... Czyzby mi nie ufał?
Napisano 04 lutego 2008 - 18:01
wiem. ale takie sytuacje się zdarzają.moze to i prawda ale nie zawsze tak jest
i tu też w 100% racja. ale różnie to bywa. dziewczyna mogłaby się o tym dowiedzieć dopiero po jakimś czasie, jak na świecie byłyby dzieci i wtedy dopiero nieprzyjemnie...pozatym jesliby wyladowal to znak ze o mały włos sobie zycia nie spaprałas z facetem ktory zdradził by Cie przy pierwszej lepszej okazji jakby z alkoholem przegiał
ale nawet jeśli nic by się nie stało - sam fakt, że przed moim facetem miałaby tańczyć dziewczyna z cyckami na wierzchu mi się ni podoba i nie chciałabym tego. dlatego sama też nie zdecydowałabym się na striptizera na wieczorze panieńskim, bo wiem, że Miśkowi wcale też nie byłoby z tą świadomościową przyjemnie.
Guest_Kociak_*
Napisano 05 lutego 2008 - 18:35
no właśnie ja się tylko obawiam, że nawet jeśli z Piotrkiem się umówimy, że u mnie nie ma striptizera a u niego striptizerki, to jego niektórzy kumple są tacy, że i tak jak on im powie, że nie chce, to i tak zamówią (niektórzy to mi się wydaje, że chcą dla siebie te striptizerki bardziej zamawiaćpowinno być sprawiedliwie: jak u dziewczyny facet się rozbiera, to u faceta rozbiera się dziewczyna, a jak nie ma, to nie ma ani u niego, ani u niej
Ale na szczęście do tego jeszcze sporo czasu
Napisano 05 lutego 2008 - 18:50
Napisano 05 lutego 2008 - 18:55
Napisano 05 lutego 2008 - 18:58
nawet o smietance nikt nie zapomniał
No no dokładnie
Napisano 05 lutego 2008 - 19:03
Napisano 05 lutego 2008 - 19:10
Napisano 05 lutego 2008 - 19:31
Napisano 05 lutego 2008 - 22:32