Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Filmy na babskie wyjście/spotkanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 ancuś

ancuś
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 02 stycznia 2015 - 11:43

Hej, szukam propozycji fimowych na kobiecy maraton filmowy, albo wspólne wyjście do kina  z koleżkami. Trochę już tego przerobiłyśmy i szukamy inspiracji. :)

#2 werka55

werka55
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 07 stycznia 2015 - 14:28

Rozumiem, że klasyki takie jak Magic Mike i Blended już zaliczone? jeszcze Poradnik pozytywnego myślenia tak mi się na szybko rzuca na myśl :)

Użytkownik werka55 edytował ten post 07 stycznia 2015 - 14:28

#3 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 07 stycznia 2015 - 18:58

Rozumiem, że klasyki takie jak Magic Mike i Blended już zaliczone? jeszcze Poradnik pozytywnego myślenia tak mi się na szybko rzuca na myśl :-)

Fajny film :) 

Jeśli mniej lekkie tez lubicei to bardzo polecam Dzień koniet z Kwiatkowską w roli głownej, a rezyserii Marii Sadowksiej, chyba nawet dzis na canal + leci, a jak nie to na dvd. W babskim towarzystwie fajnei jest oglądać filmy o których można pogadać, bądźmy szczerzy komedia romantyczne i takie tam dyrdymały są fajne na chandre, ale nie można sie tym karmić, a na pewnym etapie życia po prostu już niewiarygodne. Film kończy sie na etapie ślubu,a co potem?? Potem dzieci, zdrady itd... 

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#4 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 07 stycznia 2015 - 19:35

Jeśli mniej lekkie tez lubicei to bardzo polecam Dzień koniet z Kwiatkowską w roli głownej, a rezyserii Marii Sadowksiej,
Za cieżki na babskie spotkanie. Fakt, o kobietach jest, ale hmm ja bym sobie nie psuła wieczoru ;)

Polecam wszystkie komedie romantyczne. Szczególnie "One night standing"

#5 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 stycznia 2015 - 22:00

Za cieżki na babskie spotkanie
nie wiem czy ciezki, ale na pewno nie łatwy , lekki i przyjemny. polecam choc niektóre sceny prostackie.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#6 allia

allia
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 15 stycznia 2015 - 00:45

Coś ciężko "babskiego" znaleźć, chociaż ostatnio gdzieś mi mignął film z Izą Kuną, Romą Gąsiorowską, Kuleszą i Asią Kulig. Taki o kobiecych problemach. Może ktoś coś już wie? :)

MM - Marilyn Manson <3

#7 Rosemary

Rosemary
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 16 stycznia 2015 - 14:30

Magic Mike oglądałam dopiero niedawno (cudny, wzruszający film - Sandra fajnie w nim zagrała))  w tv a ja do kina poszłabym na coś naszego - polskiego, o kobietach, ale nie przesłodzonego jednocześnie.

Użytkownik Rosemary edytował ten post 16 stycznia 2015 - 14:30

#8 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 20 stycznia 2015 - 16:22

allia- "Warsaw by night"? 

Jak ktoś jakimś cudem nie widział, to "To tylko miłość", ale chyba każdy już widział. :D

#9 Pantonima

Pantonima
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 20 stycznia 2015 - 16:43

"Warsaw by night" zapowiada się bardzo kobieco ;)  

#10 Gocha1960

Gocha1960
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 21 stycznia 2015 - 14:20

Z przyjaciółkami ostatnio zrobiłyśmy sobie u mnie seans z horrorami, które dorwałam na /link/. Była Laleczka Chucky, Lśnienie, Obcy, The ring. Ciekawie było. Były nawet momenty, w których się bardzo bałyśmy. :-D Jakoś lubimy seanse w domu sobie robić niż chodzić do kina na maratony. Teraz można szybko ściągnąć filmy na kompa i oglądać, więc nie widzę problemu w spędzaniu czasu w domu i robieniu takiego maratonu.

Użytkownik inqaa edytował ten post 21 stycznia 2015 - 14:21

#11 allia

allia
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 21 stycznia 2015 - 23:02

"Warsaw by night" zapowiada się bardzo kobieco :-)  

Sprawdziłam. Tak, ten film. Co o nim myślicie? Bo jak dla mnie jest to fajna opcja żeby wyjść z koleżankami, a nawet z facetem, hmm?

MM - Marilyn Manson <3

#12 ancuś

ancuś
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 23 stycznia 2015 - 14:15

"Warsaw by night" zapowiada się bardzo kobieco :-)  

a to jakoś na dniach wchodzi do kin? coś więcej wiadomo? :)

#13 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 23 stycznia 2015 - 14:58

Tak, ten film. Co o nim myślicie? Bo jak dla mnie jest to fajna opcja żeby wyjść z koleżankami, a nawet z facetem, hmm?

a to jakoś na dniach wchodzi do kin? coś więcej wiadomo?

To już raczej nie jest dyskusja właściwa dla tego tematu. 

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#14 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 23 stycznia 2015 - 15:46

@ancuś zapraszam do tego tematu ;-)

http://babskiswiat.n...-kinach/page-49

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#15 ancuś

ancuś
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 26 stycznia 2015 - 16:24

Dzięki! :)

#16 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 26 stycznia 2015 - 16:27

Fakt, lepszy wątek na dysukusję. Ale ja tam lubię filmy jak Dzień kobiet - mi wcale nie psują wieczoru - mamy tam happy end, tylko nie taki słodziakowy, ten Warsaw chyba bedzie podobny, a może nawet lżejszy. Tak btw, to dla mnie lepsza opcja na walentynki niż Grey :P

A w temacie babskich filmów idąc dalej - co powiecie na Serce, Serduszko i Jasminum Kolskiego? :) 

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."