A to dziwne, bo wszyscy mowia ze najlepszaMój Misiek, fan Hobbita, 3 częścią jest zawiedziony. Ja chora więc poszedł z kolegą, który też stwierdził, że najgorsza część.
Wysłane z malego pożeracza czasu
Napisano 22 grudnia 2014 - 08:06
A to dziwne, bo wszyscy mowia ze najlepszaMój Misiek, fan Hobbita, 3 częścią jest zawiedziony. Ja chora więc poszedł z kolegą, który też stwierdził, że najgorsza część.
Napisano 22 grudnia 2014 - 11:15
Mam nadzieję, że uda mi się po świętach skoczyć na Hobbita i wiem, że nawet jak bedzie najgorsza, to ja i tak bedę usatysfakcjonowana... ![]()
Chociaż czytałam, że jest własnie najlepsza.
Napisano 22 grudnia 2014 - 11:34
A to dziwne, bo wszyscy mowia ze najlepsza
Ja czytałam pojawiające się negatywne głosy w internecie
nawet na naszym rodzimym Filmwebie można poczytać. Każdy ma inne odczucia po seansie i to, że "wszyscy" uważają, że najlepsza część nie znaczy, że komuś może się nie spodobać ![]()
Napisano 22 grudnia 2014 - 11:36
Napisano 22 grudnia 2014 - 12:31
Ja byłam wczoraj na nocy z Hobbitem zwanej inaczej ENEMEFEM i z kolei mi 3 część podobała się najbardziej. Może ze względu na moje osobiste upodobania co do bitwy, ale zdecydowanie działo się. Mówię na świeżo i przy zestawieniu ze wszystkimi częściami.
Gratuluje wytrzymałosci
Ja byłam kiedyś na nocy z władcą.
A jak ta bitwa? nie przynudza?
A na gwiazdkę kupiłam nam dwie poprzednie części Hobbita, więc oglądamy 25-26 a potem Bitwa pięciu armii <3
Napisano 22 grudnia 2014 - 20:56
Na drugiej części lekko przysypiałam, ale oglądałam ją na szczęście wcześniej i do końcówki zdążyłam się rozbudzić. Potem 3 część już kompletnie mnie porwała, więc nie potrzebowałam nawet tej kawy. Bitwa jest naaajlepsza! Moim zdaniem przebiła nawet te z WP.
Napisano 29 grudnia 2014 - 15:12
Ja czytałam pojawiające się negatywne głosy w internecie
nawet na naszym rodzimym Filmwebie można poczytać. Każdy ma inne odczucia po seansie i to, że "wszyscy" uważają, że najlepsza część nie znaczy, że komuś może się nie spodobać
Zawsze komus coś nie podpasuje
Napisano 31 grudnia 2014 - 00:42
"Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził." I chwała Bogu za to, że mamy różne gusty, bo i tak kultura masowa nas pochłania. A odmienność jak najbardziej trzeba cenić. ![]()
Napisano 06 stycznia 2015 - 12:11
My za 2 tygodnie idziemy na "Wkręceni 2". Byliśmy na 1 i było się z czego pośmiać, więc mam nadzieję że będzie to dobry wybór.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 06 stycznia 2015 - 13:16
Był ktoś na "Niezłomnym"? ![]()
Napisano 06 stycznia 2015 - 15:57
Cześć a ja bardzo lubię w kinie oglądać komedie romantyczne
kiedyś byłam na horrorze to spać nie mogłam. A może znacie jakies fajne filmy romantyczne badz komedie które sie miło ogląda?
Napisano 26 stycznia 2015 - 16:27
"Jedz, módl sie i kochaj" było świetne
oglądalam 3 razy. w poprzednim wątku pisałam też o nowym filmie pt "Warsaw by night", który dopiero będzie wchodził. chyba to do nie do końca komedia, ale trailer jest zachęcający ![]()
Napisano 26 stycznia 2015 - 16:46
ja planuje isc na wielkie oczy , film Burton o malarce , której bohaterowie obrazów mieli wielkie oczy
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 27 stycznia 2015 - 19:06
@elizabeth i jak wrażenia? byliście?
a która się szykuje na Grey'a?
u mnie sporo koleżanek deklaruje, że pójdą na 50 twarzy, jak będzie warto, to może też się wybiorę w późniejszym terminie ![]()
Napisano 28 stycznia 2015 - 10:12
a która się szykuje na Grey'a?
Ja, ja, ja idę !
Bilety kupiliśmy ze znajomymi już 18 stycznia, bo w łódzkim kinie praktycznie już miejsca były pozajmowane a teraz przypuszczam, że na premierę i parę dni po już ich wcale nie ma.
Ale my szukaliśmy 6 miejsc i i tak udało nam się znaleźć tylko 6 rząd ![]()
Ja idę ten film zobaczyć z czystej ciekawości, ponieważ moim skromnym zdaniem nie będzie to zbyt dobry film - takie mam wrażenie. Ale może zdanie zmienię po obejrzeniu - dam znać.
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 28 stycznia 2015 - 10:36
Ja też idę na Greya.
Udało nam się zdobyć bilety w Walentynki na 21:45
Dzień premiery już cały zapełniony.
Ciekawa jestem tego filmu...
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 28 stycznia 2015 - 13:39
Hej, ja się wybieram na Wkręconych 2, bo słyszałam od znajomych, że fajna komedia:-) Był ktoś z Was?
Napisano 28 stycznia 2015 - 15:00
Udało nam się zdobyć bilety w Walentynki na 21:45
My też idziemy 14 lutego ale na 14.20
No jestem barrrrdzo ciekawa tego filmu a jeszcze bardziej tego jak reżyser ukazał sceny erotyczne, bo jednak było ich tam kilka ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych