Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

programy partnerskie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 karolajn

karolajn
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 04 grudnia 2014 - 13:39

Czy pracowałyście kiedyś z programem partnerskim?? Czy taka współpraca się opłaca?

#2 beżowa

beżowa
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 09 grudnia 2014 - 12:32

Ja pracuję z ..., zachęcam ludzi do zmiany dostawców usług np internetu czy prądu na dużo tańszych. na początku bałam się ze mi nie pójdzie ale teraz widzę ze zainteresowanie jest duże i mam już kilkanaście umów od nieco ponad miesiąca pracy. Jestem mega zadowolona! :-)

#3 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 27 grudnia 2014 - 09:58

A można na tym zarobić jakieś konretne pieniądze? Tyle się o tym słyszy - ale niech ktoś przedstawi w końcu jakieś twarde dane.

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#4 malwina83

malwina83
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 18 kwietnia 2015 - 20:47

takie programy kojarzą mi sie z piramidą naciągaczy gdzie ludzie z najniższym poziomów pracują i zarabiają grosze lub wcale a ludzie na samym szczycie zarabiają krocie

#5 Michek

Michek
  • Zbanowani
  • 5 postów

Napisano 05 maja 2015 - 14:35

Programy partnerskie są świetne, jeśli jest się nastolatkiem. Serio. O wiele skuteczniejszą metodą zarabiania jest po prostu działalność i tworzenie produktów (np. szkoleniowych) samodzielnie przez internet. Metoda sprzedaży praktycznie ta sama a zamiast 10% dostajesz 80% (po odliczeniu podatku). Nie baw się w programy partnerskie, jeśli ma to być Twoja podstawowa działalność. Strata czasu.

#6 beżowa

beżowa
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 29 lipca 2015 - 12:05

Dobra metoda na dorabianie. Ja osobiscie wspolpracuje z NovaCash. CIężko jest tu powiedzieć o średnich zarobkach z tego, bo oni sie raczej skupiaja na blogach, forach itd, wiec to wszystko zalezy od licznika odwiedzin, od tego jak bardzo branza bloga pasuje do branzy PP, od pory roku nawet :D

Poza tym ja nie lubię za bardzo mówić o dokladnych kwotach, ale przynajmniej z tego pieniadze są wysokie w porównaniu z innymi których próbowałem (to jest chyba mój 5 i jedyny z którym współpracuję dł€żej niż ten pierwszy msc)

#7 longa

longa
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 13 października 2015 - 10:37

sama działam na zasadzie franczyzy- super nam ta współpraca przebiega. Jestem bardzo zadowlona. Prowadze myjnię parową na zasaszie franczyz Ecomyjni. Dali mi maszyny parowe na start, szkolenia, super wsparcie, nawet pomagają pozyskacdotację z UP czy UE.

#8 Velgrais

Velgrais
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 29 lutego 2016 - 11:29

Warto sobie ogarnąć takie solidne programy partnerskie. ja tam nie mam problemu z tym właśnie

Poczytaj mi mamo !!