Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

kobiece programy..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
71 odpowiedzi w tym temacie

#41 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 31 maja 2008 - 22:09

Oj, ja też lubię Trini i Suzanę, fajne są, takie trochę jędze, ale o to cho... ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#42 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 31 maja 2008 - 23:11

Kahela, ja też to lubię:mrgreen:
a ta 'AmfiJa' ? :P co zmusza iedne kobiety do wysprzątania domu? ojej... normalnie aż czuję ten ich ból :P
>

miasto kobiet

nigdy nie lubiłam takich programów ale ten polubiłam ostatnio :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#43 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 17:29

Czasami jak jestem u teściowej ogladam tvn style ( tam to mają) miasto kobiet.Bardzo podoba mi sie jak Rogalska prowadzi ten program zaciekawił mni :lol:

ja go zawsze lubiłam,no i właśnie najbardziej rogalską,no i kiedyś sadowską-też fajnie prowadziła,ale dawno to było,a no i jakoś młynarskiej nie lubie...
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#44 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 25 czerwca 2008 - 11:35

teraz wiecej czasu na tv wiec znalazlam fajne programy. tzn. wydaje mi sie ze fajne bo sie wciagnelam i ogladam ;-)
na zone club "porzadek musi byc" <hepi1></span> o dwoch babkach co jezdza do zapuszczonych domow gdzie ludzie po kilka lat nie sprzataja.
tez na zone club jak trafie to jest "perfekcyjna pani domu" <hepi1></span> ale tu to juz mozna sie wiele nauczyc;) czesciej trafiam na to na tvn. jeszcze jest ciekawy program "opowiesci o narodzinach" ale nie wiem w jakie dni i o ktorej wiec zawsze przegapie. do tego kilka programow na tvn turbo ale to juz nie tak kobiece choc tez lubie.

#45 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 25 czerwca 2008 - 11:45

porzadek musi byc" <hepi1></span> o dwoch babkach co jezdza do zapuszczonych domow gdzie ludzie po kilka lat nie sprzataja.

madzia a te babki to takie troszku starsze?Jedna blondyna z takim kokiem na czubku glowy? Jesli tak to tez kiedys ten program ogladalam na ktoryms angielskim kanala,ale niektore chaty to tragedia :shock: az czasem zastanawialam sie czy przypadkiem specjalnie takiego burdelu dla potrzeb programu nie zrobili,bo nie moglam sobie wyobrazic jak ktos mogl tak mieszkac :roll:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#46 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 25 czerwca 2008 - 11:56

tak to te babki :)
nie, mi sie wydaje, ze nie robia tego specjalnie bo bo takie pajeczyny i kurz to trzeba jakis czas wychodowac. nie do pomyslenia jak moza tak mieszkac. az czasem sie dziwie jak one wchodza tam i wachaja np. materace czy biora do rak jakies strasznie brudne rzeczy, tam tyle bakterii i zarazek...grrrr

#47 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 25 czerwca 2008 - 12:03

no niektore domy to naprawde byly przesadzone - jak mozna wlasne mieszkanie tak zapuscic <bezradny></span> w jednym odcinku widzialam jak weszly do kuchni gdzie w jednej z szuflad byla mysz zlapana na lapce - taka juz kilku tygodniowa <bleee></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#48 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 26 czerwca 2008 - 13:17

fajny ten program est, bo fajne jest to że te mieszkania, pokoje są piękne tak na prawdę, można mieć je tak dobrze urządzone i wysprzątane a ludzie je tak zapuszczają, masakra

a to jak ludzie nie mogą sprzedać domu i przychodzi babka i 'reperuje'? :P
czasem ludzie mają na prawdę niezły gust.... :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#49 Rodzynka

Rodzynka
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 10:07

Bardzo lubię oglądać TVN Style, ale nie mam żadnego konkretnego ulubionego programu (wszystkie po trochu) :mrgreen:
Dołączona grafika

#50 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 października 2008 - 20:49

Lubie "Jak dobrze wygladac nago" ale jak prowadzi ten z ciemnymi włosami , nie ten blondyn. :lol:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#51 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 02 listopada 2008 - 20:10

a ja teraz często nastawiam Polsat Cafe. stacja podobna do Tvn Style - to coś dla nas
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#52 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 17:21

ak prowadzi ten z ciemnymi włosami

gok ;-) uwielbiam <zakochany></span> zresztą, w ogóle tvn style ma masę świetnych programów, i bardzo lubię na nie zerkać, jeżeli już odpalam tv. A nawet jeśli nie, to vod ma ich dużo, i bez problemu podglądam ;-) oprócz goka i perfekcyjnej pani domu uwielbiam nigellę w każdym wydaniu :mrgreen: choć podobno część tych przepisów nie trafia w polski gust ;-)
na zone club czasem też można oko zawiesić, ale raczej go omijam ostatnimi czasy. poza tym raczej nie ma nic takiego, ce mi pasuje w tv, a jest z gatunku 'babskich'.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#53 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 17:35

taaaak gok jest najlepszy! Reszta "podróbek" nie podoba mi się :-P Kiedyś bardzo lubiłam też Trini i Suzan ale ostatnio coś ich nie widzę <bezradny></span>
szczęście ma smak truskawek :D :D

#54 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 18:57

jak stracic 10 kg w 10 dni czy jakos tak :)
teraz w polsce ma byc prgram , gdzie beda znow odmladzac.

#55 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 19:07

haha wiem wiem widziałam reklamę, mama mnie opieprzyła ostro jak się spytałam czy nie chciałaby się zgłosić :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#56 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 20:37

haha wiem wiem widziałam reklamę, mama mnie opieprzyła ostro jak się spytałam czy nie chciałaby się zgłosić :P

<umieraam></span> hehe :-P Ja lubię programy z odmładzaniem albo metamorfozą... niektóre babki potrafią się postarzyć przez fryzurę albo ubiór o 10,20 lat :shock:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#57 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 15 stycznia 2011 - 10:27

To ten na TVN czy na Polsacie, tak?

Ostatnio się dowiedziałam, że siostra cioteczna D. bierze w tym udział :mrgreen:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#58 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 stycznia 2011 - 14:24

hehe Ja lubię programy z odmładzaniem albo metamorfozą... niektóre babki potrafią się postarzyć przez fryzurę albo ubiór o 10,20 lat

ja tez kiedys rano w sobote albo w niedziele na typ2 puszczali albo jak dobrze wygladac nago, albo 10 lat mniej :)

#59 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 10:51

Dla mnie typowym babską stacją jest Polsat Cafe.Niekiedy fajne temaciki tam poruszają.Począwszy od modowych a skończywszy na nieco poważniejszych np o odmiennej orientacji sexualnej.

#60 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 11:31

Z kobiecych programów bardzo lubię oglądać większość, które wyświetla TVN Style, a w szczególności - "Jak dobrze wyglądać nago", "Czary-mary Goka", Trinny i Sussannah, "SOS Uroda" z kulinarnych lubię cykl "Wiem, co jem", "Rewolucja na talerzu", świetny jest też krótki program "Kino, kanapa i książki" oraz "Pani Gadżet". Oglądam też czasami kanał Club, leci tam program "Colin i Justin", którzy zmieniają wnętrza, "Lekcja stylu Michelle Obamy", "Modnym być", "Z kuchni na wybieg" , jest tam wiele programów, o modzie, zmienianiu wnętrz, metamorfozach itp. Jest jeszcze kanał TLC, gdzie można znaleźć kanały o podobnej tematyce -np. "Rachel Zoe- królowa stylu", "Jak się nie ubierać" itp.
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...