Bardzo fajny program.Dużo przydatnych wiadomości z niego sie dowiedziałam.Wiem, co jem",
Także kapitalny program.Troszkę dziwi mnie to,że zawsze kolekcje Goka wygrywają."Czary-mary Goka
Napisano 04 lipca 2011 - 12:23
Bardzo fajny program.Dużo przydatnych wiadomości z niego sie dowiedziałam.Wiem, co jem",
Także kapitalny program.Troszkę dziwi mnie to,że zawsze kolekcje Goka wygrywają."Czary-mary Goka
Napisano 06 lipca 2011 - 12:46
Napisano 13 lipca 2011 - 17:40
Dla Ciebie brzydkie, dla kogoś innego piękneto co brzydkie nie dobrze się ogląda przynajmniej dla mnie
więc nie oczekiwałabym, że na scenie będą paradować same laski z idealną figurą. Takie raczej kompleksów nie mają i nie potrzebują pomocyKażdy odcinek to niezwykła przemiana jednej z kobiet, która ma wyjątkowo niską samoocenę. Brak wiary w siebie, kompleksy i negatywne postrzeganie własnego ciała – to wszystko, z czym przyjdzie się zmierzyć styliście. Gok Wan z właściwą sobie swobodą i szacunkiem do kobiet przekonuje je, aby pozbyły się uprzedzeń i swoich największych kompleksów. Sprawia, że uczestniczki wyglądają świetnie, nie tylko w ubraniu. Gok nie krytykuje, ale uczy jak być dumną ze swojego ciała.Pokazuje, jakie błędy w ubiorze popełnia bohaterka i radzi jak dobierać ubrania do kształtu figury. Uczy jak dobrze dobraną bielizną i strojem podkreślić własne atuty i odciągnąć uwagę od niedoskonałości. Dzięki tym zabiegom uczestniczka zaczyna widzieć swoje „wymiary" w zupełnie innym świetle.
Napisano 13 lipca 2011 - 19:11
Ale to nie na tym polega.Jednak większe kompleksy maja panie o większej posturze.i program od razu by był przyjemniejszy
Napisano 23 sierpnia 2011 - 14:31
Napisano 23 sierpnia 2011 - 18:37
o modzie. Teri Susan ubieraja?? jakos tak .Sajuri napisał/a:
i taki program na tvn w niedziele o 18 leci...ale nie pamietam tytułu
a o czym jest ?
Napisano 24 sierpnia 2011 - 08:43
Napisano 24 sierpnia 2011 - 11:33
o właśnie. DziekiTrinny i Susannach ubierają Polki
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Akty kobiece |
|
|
|
programy partnerskie |
|
|
|
Kobiece sztuczki w oczach facetów |
|
|
|
Deklaracja wiary i klauzula sumienia, czyli kobiece przeboje z lekarzami i farmaceutami |
|
|
|
Programy do odtwarzania muzyki :) |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych