Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

kobiece programy..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
71 odpowiedzi w tym temacie

#21 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 04 grudnia 2007 - 12:33

<buzki></span> Jak dobrze wyglądać nago 2 <buzki></span> czasem <buzki></span> Perfekcyjna Pani domu <buzki></span>

#22 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 07 grudnia 2007 - 18:15

W sumie to mało oglądam tv. Wolę w necie poserfowac :-D
Jeśli już oglądam to discovery i tvn style.
A z polskich seriali lubie Ranczo.

#23 roko

roko
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 19:51

A ja lubie ogladać na TVN Style program Nigellii jak gotuje :) robie takie pyszne dania i deserki ze az slinka cieknie na ich widok ;-)
"Life to ride , Ride to life"

#24 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 22:30

ostatnio jeszcze przyhaczylam program na tvn style rano w niedziele chyba dwie dziewczyn y prowadza w formie rozmowy - rozne porady i zawsze na koncu propozycja makijazu jest..nie amietam jak sie nazywa program. Troche sztuczna rozmowa ale musze powiedziec ze czasami ciekawe tematy poruszaja.

#25 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 22:33

to jest salon piękności-też go lubie
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#26 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 22:51

dzieki anusek:)))
no tez mi sie spodobal:P

#27 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 12 grudnia 2007 - 11:31

Kojarze że Klaudia Carlos go prowadzi z jakąś blondynką? Jak o ten chodzi to mi też się podoba :-)

#28 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 12 grudnia 2007 - 12:32

prowadzi brunetka z blondynka:) tyle wiem:)

#29 woman23

woman23
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 12 grudnia 2007 - 18:13

no swietny ten pragram na koncu najlepszy , jak ta kobitka maluje kogos

[ Dodano: 2007-12-12, 18:13 ]

A widziala, ktoras z was "Mala Czarna" na tv4

Myślałam, że będzie to jakiś fajny program. Faktycznie, nic ciekawego. Jałowe rozmowy. Nie ta prowadząca.

Głos ma jak facet, cała jak facet. :-P

wogole nie za bardzo ta babka, takie ma dziwne teksty :-/

#30 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 12 grudnia 2007 - 19:22

Ja bardzo lubię oglądać:
małą czarną na TV4
miasto kobiet na TVN style
Szymon Majewski show na TVN

no a seriale to:
"m jak miłość" choć ostatnio mnie wnerwia, a zwłaszcza ta Madzia ( Mucha ) na TVP 2
" kryminalni" na TVN
" bez śladu" na TVN
" dowody zbrodni" na TVN
" zagubieni" na TVP 1

i to wszystko, bo większości w tej telewizji nie ma nic! :-/

#31 stynka__

stynka__
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 10 marca 2008 - 17:26

a ja lubię oglądać: jak się nie ubierać, jak dobrze wyglądać nago, 10 lat mniej i fajny też był program łabędziem być.....magla towarzyskiego nie lubię bo denerwują mnie prowadzący.....no i to by było na tyle...........pozdrawiam serdecznie :-)

#32 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 11 marca 2008 - 11:19

Lubię oglądać TVN Style ( Co jest dla Ciebie dobre, miasto kobiet, wywiady Magdy Mołek, Nianiu na pomoc i inne).
Lubię program "Jaka to melodia" i "Sędzia A.M.Wesołowska".
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#33 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 14 marca 2008 - 20:11

( Co jest dla Ciebie dobre, miasto kobiet, wywiady Magdy Mołek, Nianiu na pomoc i inne).

z tych lubię tylko Nianiu na pomoc ;-)
lubię też 'Trini i Suzana' rozbierają;-)
jak wyglądać dobrze nago czy coś takiego... ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#34 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 15 marca 2008 - 00:53

o o to jak dobrze nago wyglądac tez kilka razy ogladałam i musze przyznac ze fajowe i podnosi bardzo na duchu :)

#35 Sheer Rose

Sheer Rose
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 15 marca 2008 - 10:34

jeśli to jest program o tych dwóch kobietach na TVN style to też bardzo to lubię:)
Niektóre wskazówki, czy uszczypliwe uwagi są bardzo trafne i warto je wykorzystać:)

#36 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 15 marca 2008 - 11:25

Z tyn jak wygladac nago to jest bez sensu :-P ze niektore takie grube a ludzie mowie ze niby tam na plakacie pieknie wyglada!!porazka ja nie wierze,ze akurat kazdemu takie sie podobaly :-/

#37 agta

agta
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 15 marca 2008 - 16:50

jak wyglądać dobrze nago czy coś takiego... ;-)

Też bardzo je lubię. Zwracają uwagę na problemy o których inni zapominają :-)

Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.

#38 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 15 marca 2008 - 17:11

Z tyn jak wygladac nago to jest bez sensu :-P ze niektore takie grube a ludzie mowie ze niby tam na plakacie pieknie wyglada!!porazka ja nie wierze,ze akurat kazdemu takie sie podobaly :-/

ale to chodzi o to, zeby je dowartosciowac i aby pokachoac swoje cialo, ja uwazam, ze to pierwszy dobry program tego typu.

#39 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 15 marca 2008 - 21:28

smerfetkahh tu nie chodzi o to czy grube czy chude..tu chodzi o to by w siebie uwierzyły, zeby uwierzyły ze moga sie podobac, zeby wierzac w to przestały sie zaniedbywac :D musze przyznac ze wszystkie plakaty były bardzo sexy :) nawet jesli bohaterka programu była pulchniejsza lub posiadała inne mankamenty to fotograf ustawiał ją tak ze było to zakryte :) pozatym na kazdej z plakatowych fotek widac było wielkie zmiany jakie zaszły w tych kobietach :D widac było radosc zycia i pewnosc siebie ktorym im wczesniej brakowało :) to nie wazne czy były chude czy grube, dzieki pomocy tych ludzi zaczeły czuc ze nie sa beznadziejne i ze rowniez na swoj sposob mogą byc seksowne i piekne :) i dlatego ludzie patrzacy na te plakaty mowili ze osoba na nich widniejąca sie im podoba :) ta radosc i pewnosc swojej wartosci bije z tych plakatow :) ludzie patrzacy na te plakaty nie oceniali kobiet w kategoriach : na tą to bym poleciał/a, tej to bym nie odmówił/a a na ta to bym sie rzucił/a i zdarł/a z niej cała odziez a potem perwersyjnie i ostro..... ale byli pod wrazeniem tego ze ta kobieta mimo ze jest pulchna lezy/siedzi/stoi tam naga...usmiecha sie, jest szczesliwa i naprawde wygląda seksownie :) mimo ze nie ma twarzy ani urody top modelki to przyciaga uwagę i wywołuje pozytywne odczucia :)

#40 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 31 maja 2008 - 21:55

Czasami jak jestem u teściowej ogladam tvn style ( tam to mają) miasto kobiet.Bardzo podoba mi sie jak Rogalska prowadzi ten program zaciekawił mni :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika