własnie nie .szampon od dłuzszego czasu uzywam ten sam
A nie masz łupierzu?
kolegów mozna miec mnostwo
Jest 2 kolegów
robie sobie na allegro zapasy puzli na zime ![]()
Napisano 12 listopada 2014 - 22:39
własnie nie .szampon od dłuzszego czasu uzywam ten sam
A nie masz łupierzu?
Jest 2 kolegów
robie sobie na allegro zapasy puzli na zime ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 listopada 2014 - 00:24
chetnie o 18 bym juz brała kapiel i zakopywał sie w łóżku
U mnie nie zmieniło się nic. Nadal położenie się spać przed 1 to dla mnie mega wczesna pora ![]()
Aż taka czarująca jesteś?
Nie, to chłopy są dziwne ![]()
Ty nadal palisz? Bo ja teraz mam tak błogie życie, że nawet mnie nie ciągnie na 1 bucha
Palę, palę, chociaż tak mi dobrze szło. Przyszły wielkie, olbrzymie nerwy i głupia ja oczywiście sięgnęłam po papierosa. Nawet nie jednego, tylko prawie całą paczkę na raz
Ale generalnie u mnie palenie nie zależy od nastroju i nie ma znaczenia, czy jestem zła, smutna, wesoła, szczęśliwa, znudzona. Kompletnie.
Obkupiłam się kosmetycznie.
A propos kosmetyków, w Rossmanie jest właśnie kolejna świetna promocja na kolorowe kosmetyki ![]()
robie sobie na allegro zapasy puzli na zime
Jejku, jak ja kiedyś uwielbiałam puzzle
Nie wiem, czy teraz też bym się nimi tak jarała, ale w sumie w któryś długi wieczór można spróbować ![]()
Witam się po straaaasznie pozytywnym dniu
Brzuch boli mnie od zakwasów i od śmiechu i w sumie teraz nie wiem już, od czego bardziej
Przed chwilą odpaliłam sobie jeszcze Mel B, poćwiczyłam pół godziny, zaraz odpalam Top Chefa i skupiam całą swoją silną wolę, żeby nie robić sobie już nic do jedzenia
I książkę bym jeszcze poczytała, bo wciągnęła mnie strasznie, tylko kurczę, rano muszę wcześnie wstać i chyba czasu już mi nie starczy. I łazienkę przydałoby się posprzątać. Jednak te wieczory i noce nawet kiedy dłuższe, są dla mnie za krótkie.
No nic, dobrej nocy ![]()
Napisano 13 listopada 2014 - 06:54
@karatetyka czesto cwiczysz
?
viola
Jogobella zima ma byc ponoc lagodna. Wolalabym aby byl snieg przynajmniej w grudniu na swieta, na sylwka. Pozniej dla tych co sie mecza z dojazdami lepiej aby nie bylo
Kiedys zima to byla moja ukochana pora roku ale po tym jak raz trwala pol roku milosc mi przeszla
co za duzo to nie zdrowo
Witam
Dzis powinny przyjsc dwie przesylki wiec chyba w domku posiedze
Wczoraj zaliczylam fryzjera i z moich dlugiiiich wlosow nie ma nic
No i butki kupilam ![]()
Milego dnia ![]()
Napisano 13 listopada 2014 - 08:24
ooooooooooo, dobrze że mówisz, może sobie coś kupię, bo mi się kredki kończą i tusze.
w Rossmanie jest właśnie kolejna świetna promocja na kolorowe kosmetyki
hehehe, chciałabym mieć tryb nie spania do1 ale wstawania z samego rana - wtedy by było idealnie. No ale jednak ta 23 to dla mnie deadline
ednak te wieczory i noce nawet kiedy dłuższe, są dla mnie za krótkie.
a ja się wczoraj zastanawiałam, jak ja bym wyglądała z takimi bardzo krótkimi i znów wygolonym bokiem
Bry<hellooo1>
Do jesiennej kofeiny dołączyłam nową rzecz - herbatkę imbirową, z idem i cytrynką
Bo raz że rozgrzewa [ a rano w domu zimno mi się wydaje] a dwa ma witaminki, a ja nie mogę przecież chorować, w moim aktywnym życiu ![]()
więc witam jest kofeinowo imbirowe
Widziałam wczoraj "Furie" z Pittem, i jak która lubi wojenne filmy - bardzo ładnie zrobiony, takie 7/10
A dzis - korki, szkoła i wystawy foto
, haha - dawno nie byłam isię jaram, zwłaszcza, że szkolne dzieciaki idą ze mną [ bo sama nie mogę się nigdy zebrać :P ]
Udanego czwartku
Napisano 13 listopada 2014 - 09:05
Użytkownik gogi edytował ten post 13 listopada 2014 - 09:06
Napisano 13 listopada 2014 - 11:19
Dzieńdoberek
11.11 wybraliśmy się do Poznania na świętomarcińskie rogale - tyle ludzi dawno nie widziałam
szybko zwijaliśmy się z powrotem na kawkę, a wieczorem winko, które trochę uderzyło nam do głowy
Wczoraj po tym dłuższym weekendzie nie mogłam jakoś wdrożyć się do normalnego rytmu, byłam bardziej zmęczona niż przed a to się okazało, że @. Tak bolesnej od porodu jeszcze nie miałam i się zastanawiam czy to normalne
Nawet zajęcia dwa dni opuściłam. A dziś popołudniu w klubie mam oglądamy film pt. "Pierwszy krzyk". Jest pretekst do kawki ![]()
Napisano 13 listopada 2014 - 12:15
Witam.
@Sajuri hello ![]()
Już sobie wyobraziłam,śnieżek za oknem,przytulny pokoik i Ty układająca puzzle ![]()
Palę, palę, chociaż tak mi dobrze szło. Przyszły wielkie, olbrzymie nerwy i głupia ja oczywiście sięgnęłam po papierosa. Nawet nie jednego, tylko prawie całą paczkę na razAle generalnie u mnie palenie nie zależy od nastroju i nie ma znaczenia, czy jestem zła, smutna, wesoła, szczęśliwa, znudzona. Kompletnie.
No to trzymam kciuki,byś rzuciła to cholerstwo ![]()
Wolalabym aby byl snieg przynajmniej w grudniu na swieta, na sylwka.
Dla mnie święta bez śniegu to takie,, ubogie''
a ja się wczoraj zastanawiałam, jak ja bym wyglądała z takimi bardzo krótkimi i znów wygolonym bokiemMoooże się odważę, choć kocham moje długie kudelki
Ponoć kobieta zmienną jest ![]()
A dzis zakwasy na zakwasach gonia zakwasy
Radosnego dnia!
Wzajemnie i obyś rozgoniła zakwasy ![]()
A dziś popołudniu w klubie mam oglądamy film pt. "Pierwszy krzyk". Jest pretekst do kawki
Coś mi mówi ten tytuł,chyba kiedyś oglądałam ten film,ale ręki sobie uciąć nie dam,czy na pewno ![]()
Dziś 2 godzinki pojeździłam skodą.Kurdę inny komfort jazdy, niż tym moim ,,golasem''seatem.Siedzenia mogłam wyregulować wysoko ,lusterka elektryczne,nie, to co u mnie na korbkę
.
Jeździło mi sie ekstra.Większa odwaga za kółkiem.Jestem z siebie dumna.
Teraz kawa,potem obiadek.
Miłego dnia,babeczki ![]()
Napisano 13 listopada 2014 - 14:36
Tak bolesnej od porodu jeszcze nie miałam
mnie sie coś rozregulowało i pod koniec opakowania tabsów dostalam @.
Tak bolało,że myslałam,że umre ![]()
Hej Hej
Z racji tego,że mały obudził się dziś po 9,to teraz dopiero ma swoja drzemke.
Dziś bylismy na placu zabaw nie wózkiem,a na nóżkach ![]()
Jakoś nie możemy sie pozbyć kataru.Co wyjdzie na pole,od razu wraca z katarem
nie wiem czy źle go ubieram czy co
może taki jego urok i tak łapie to cholerstwo? no ale co, mam z nim nie wychodzic?
Poza tym jeszcze przede mną obiad...
Miłego dnia
Napisano 13 listopada 2014 - 14:50
heloł ![]()
Witam po przerwie
i widze,ze stara gwardia nadal aktywna...myslałam, ze jak Was dzis podejrze to nikogo nie bede znała a tu prosze znam prawie wszystkie
i nawet mój ulubiny emot imprezowy odnalazłam ![]()
Pozdrawiam w szaro- bury dzień..powieki ledwo jestem w stanie utrzymac wysoko, zeby nie klikneły na dłuzej ku dołowi ![]()
Napisano 13 listopada 2014 - 20:53
Hej ![]()
Jutro znów spotkanie z kolegą. Tylko kolega wysyła sprzeczne sygnały i nie wiem czy mnie lubi xD
Myślałam, że ja mam obsesję kupowania. Ale jak moja mama wróciła z górą kosmetyków to zwątpiłam...
A propos kosmetyków, w Rossmanie jest właśnie kolejna świetna promocja na kolorowe kosmetyki
Witaj, ja też wróciłam po przerwie
Witam po przerwie
Superancko i szacun dla Ciebie
Jeździło mi sie ekstra.Większa odwaga za kółkiem.Jestem z siebie dumna.
No ja to dziś po schodach zejśc nie mogłam przez zakwasy...
To musi być dobre
Do jesiennej kofeiny dołączyłam nową rzecz - herbatkę imbirową, z idem i cytrynką
Miałam taki plan na odmianę po rozstaniu, ale nie! kocham swoje długie włosy i będę nadal zapuszczać, bo są w bdb stanie jak je Kallosem potraktuję
wiem, dlatego nie siedzę w chacie tylko poznaję ludzi
Napisano 13 listopada 2014 - 23:57
Taka wielka zmiana? Koniecznie pokaż foty! ![]()
czesto cwiczysz?
Chciałabym codziennie, tylko w sumie nie zawsze mi się chce. Ale ostatnio min. 4 razy w tygodniu. Planuję się poprawić ![]()
Uwielbiam! Choć bez miodu ![]()
trzymam kciuki,byś rzuciła to cholerstwo
Na razie nie planuję. Choć nie powiem, przydałoby się trochę ograniczyć, szczególnie przy alkoholu, bo wtedy palę jak lokomotywa ![]()
W tamtym roku w święta nie było u mnie śniegu i wspominam to bardzo, bardzo dobrze. Mam nadzieję, że w tym też nie będzie. Nienawidzę mrozu i święta tego nie zmienią ![]()
Witam w biegu i w przelocie po mega intensywnym dniu
M. męczy mnie, żeby jeszcze przed snem odpalić serial, więc na jeden odcinek sobie pozwolę, a potem szybko spać i znów wcześnie rano pobudka.
Dobrej nocy ![]()
Napisano 14 listopada 2014 - 00:32
ja przespłam w nocy 5h i myslałam ze teraz szybko padne ale nie ;-)moze po niedzieli sie to zmieni jak bede miec czesciej na rano.
Nadal położenie się spać przed 1 to dla mnie mega wczesna pora
ja kompletuje na allegro dwie przesyłki
Dzis powinny przyjsc dwie przesylki wiec chyba w domku posiedze
10 , 20. 30 cm ile poszło
i z moich dlugiiiich wlosow nie ma nic
moje je wszytskim podobają
butki kupilam
to super, znaczy ze ładnie cwiczyłaś.
to wciąga
uwielbiałam puzzle Nie wiem, czy teraz też bym się nimi tak jarała
ty coś o tym wiesz
Ponoć kobieta zmienną jest
@Aniusia witam witam, ale odwyk od forum sobie zrobiłas ![]()
moze nie chce sie zdradzic.
Tylko kolega wysyła sprzeczne sygnały i nie wiem czy mnie lubi xD
i to sie chwali
dlatego nie siedzę w chacie tylko poznaję ludzi
w pracy ludzi zero .
po pracy spotkanie z kolezanka.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 listopada 2014 - 07:02
a ja się wczoraj zastanawiałam, jak ja bym wyglądała z takimi bardzo krótkimi i znów wygolonym bokiem Moooże się odważę, choć kocham moje długie kudelki
u mnie to taka dlugosc do obojczyka, a byly za ramiona, wczesniej do zapiecia stanika ![]()
o.Wczoraj bylam na latino i zostalam na kolejna godzine a tu nie latino tylko aeribik hi czy jakos tak.No i okazalo sie ,ze to prawie ,,mordercze`` cwiczenia.
fajnie ze gdzies wychodzisz ![]()
ale nie! kocham swoje długie włosy i będę nadal zapuszczać, bo są w bdb stanie jak je Kallosem potraktuję
tez lubie dlugie chociaz...powiem Ci ze obcielam i czuje sie cudownie i nie wiem czy juz tak nie zostawie..
Ale ostatnio min. 4 razy w tygodniu. Planuję się poprawić
ja tez szczegolnie ze do slodkiego mnie ciagnie ![]()
Taka wielka zmiana? Koniecznie pokaż foty!
to chyba jak wrzuce na fb
jedynie
ja kompletuje na allegro dwie przesyłki
my ostatnio ciagle cos zamawiamy. Lawa miala przyjsc wczoraj a jak przyjdzie dzis to bedzie cud
10 , 20. 30 cm ile poszło
15
napewno. A u Ciebie nadal takie dlugie??
Mialam problem z odzywka do wlosow, kupilam Wella i jest super. Tylko 15 zl ale za 200ml
Z tym ze moze wydaje mi sie tylko ze taka boska bo wlosy mam juz ladne, to co bylo zniszczone ( glownie farba, Sysos ktora niby wysusza oraz ziolami ) scielam . A czy by zadzialala wczesniej to nie wiem
Milego piatku
Dzis w domu, tyle co spacer.
Użytkownik Sajuri edytował ten post 14 listopada 2014 - 07:03
Napisano 14 listopada 2014 - 10:40
Helou ![]()
Witam z herbatą zieloną jaśminową
Kofeiny nie piję, bo mój organizm źle ją znosi. Tzn spac mogę po kawie nawet zaraz, bo nie działa pobudzająco na mnie w ogóle, ale flaki mi się buntują po kawie. A po kawie z mlekiem jeszcze gorzej.
Pasuje zadanka dziś dokończyć. Może się uda zmotywować ![]()
Humor cudowny jak co dzień
Napisano 14 listopada 2014 - 11:59
Hej, hej!
Zaliczyłam już od rana miasto.
Byłam w bibliotece, ale mało co mieli. Będę musiała do jakiejś większej się wybrać, bo książek, które potrzebowałam akurat nie było... Z 10 znalazłam tylko 3
No, ale chociaż to tyle do poczytania na weekend.
Teraz polenię się. Po nadrabiam forum. Poszperam coś po internecie.
Popołudniu Połówek chce się wybrać do kawiarni na gorącą czekoladę - może się skusze.
Jutro dzień w Częstochowie, bo jedziemy na urodziny siostry M. i jego siostrzeńca.
Ale, że ja takich imprez nie lubię to okropnie mi się nie chce....
Miłego dnia!
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 14 listopada 2014 - 12:08
oo jakie?? ile elementów??
zaraz odpalam Top Chefa i skupiam całą swoją silną wolę, żeby nie robić sobie już nic do jedzenia
Tak się nie da:) oglądanie programów kulinarnych zawsze kończy się jedzeniem ![]()
Wolalabym aby byl snieg przynajmniej w grudniu na swieta, na sylwka
Oj tak, jak najwięcej sniegu ![]()
Wrzuć fotkę!!!
co nie? nie odczuwa się wtedy świąt. Nawet jak na początku grudnia spadnie śnieg to dla mnie juz jest świątecznie.
@Aniusia, a Ty odwyk sobie zrobiłaś?
Witam i ja,
Mała śpi chociaż dzisiaj marudna i woli siedzieć ze mną w pokoju niż spać u siebie.
My za 4 godziny mamy wychodne a dziadki zostają z wnusią i juz zapowiedzieli, że mamy się nie spieszyć.
z wrażenia człowiek nie wie co ze sobą zrobić ![]()
Ogólnie jakoś szaro i brzydko za oknem.
Słoneczka życzę!!
Napisano 14 listopada 2014 - 12:44
Nie ma u kogoś w Biedrze tabletu graficznego ? Bo w moim zajebistym mieście się skończyly -_-
Bry ![]()
Witam już popołudniowo
Miały być korki, ale mi się dzieci pochorowały, więc mam wolne popołudnie Hrabia spi, a jakże, więc pomaluę sobie w spokoju ![]()
tak samojak u mnie. Miały być dziś foty w plenerze, ale tak szaro, że się nikomu nie chciało
jakoś szaro i brzydko za oknem.
Napisano 14 listopada 2014 - 13:24
heloł ![]()
faktycznie odwyk był...nawet nie wiem ile..ale mysle, ze cos koło roku może ![]()
mam teraz trzeżwiejszy umysł i nie nakrecam sie, ze pierwsze co to trzeba dzień opisac na forum bo w realu nie ma z kim pogada ![]()
Panicz dziewczynke dziś ugryzł w przedszkolu bo chciała pobawi sie tym samym instrumentem muzycznym co on
musze z nim porozmawiac a dziewczynce cos słodkiego kupi,zeby rano w poniedziałek ją przeprosił ..a był całkiem fajny tydzień..Panicz dał ciała ![]()
jutro po pracy jedziemy kupic do komfortu dywan bo ten kudłaty który mamy to mam wrażenie, ze w kudłach ciagle paprochy są ![]()
miłego week ![]()
Napisano 14 listopada 2014 - 14:02
Napisano 14 listopada 2014 - 14:08
po pracy spotkanie z kolezanka.
Milutkiego spotkanka ![]()
Humor cudowny jak co dzień
Pozazdrościć tylko:)
Popołudniu Połówek chce się wybrać do kawiarni na gorącą czekoladę - może się skusze.
Extra,sama bym sie skusiła na kubeczek gorącej czekoladki.A jeszcze w taki pochmurny dzień ![]()
My za 4 godziny mamy wychodne a dziadki zostają z wnusią i juz zapowiedzieli, że mamy się nie spieszyć.z wrażenia człowiek nie wie co ze sobą zrobić
No jak co?Zrobić sie na bóstwo ![]()
Miały być dziś foty w plenerze, ale tak szaro, że się nikomu nie chciało
No,smutny i typowo listopadowy dzień,chmury,chmury,chmury.![]()
jutro po pracy jedziemy kupic do komfortu dywan bo ten kudłaty który mamy to mam wrażenie, ze w kudłach ciagle paprochy są
Pykniesz fotkę i pokażesz?
![]()
Witam.
Leniwo mija dzionek.
Powieki opadają,uskuteczniłby człowiek drzemkę,ale pasowałoby powarczeć odkurzaczem.
Dziś jeszcze wieczorne wyjście na karate z Adim.
M kupił winko na jutrzejszą romantic-kolacyjkę.Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie....hmmmm ![]()
Spokojnego wekeendu,kochane ![]()
@89kasienka89 witaj:)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych