Po roku związku dowiadujesz się, że partner/-ka ma dziecko z poprzedniego związku, ale sam Ci tego nie powiedział/-a... co robisz?
Pytam, oczekuję odpowiedzi
Napisano 23 maja 2011 - 21:19
Po roku związku dowiadujesz się, że partner/-ka ma dziecko z poprzedniego związku, ale sam Ci tego nie powiedział/-a... co robisz?
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 28 maja 2011 - 11:06
nie wiem... Dla mnie to nie do przyjecia aby byc w zwiazku i sie oszukiwać...Po roku związku dowiadujesz się, że partner/-ka ma dziecko z poprzedniego związku, ale sam Ci tego nie powiedział/-a... co robisz?
Proponuja Ci prace w Australi.
Napisano 28 maja 2011 - 12:50
Będąc na wakacjach na bezludnej wyspie tracisz w nieznany sposób wszystkie dokumenty. Za tydzień ma po ciebie przylecieć samolot, ale bez dokumentów nie wezmą Cię na pokład... Co robisz
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 28 maja 2011 - 16:20
hym...zostaje..Co robisz
Co bys zrobił, zrobiła gdybys sie dowiedziała / dowiedział że kolega w pracy Cie mocno obgaduje przed innymi ?
Napisano 28 maja 2011 - 16:31
dystansuje sie od niego i nie poruszam przy nim osobistych tematów .Co bys zrobił, zrobiła gdybys sie dowiedziała / dowiedział że kolega w pracy Cie mocno obgaduje przed innymi ?
twoja mam mowi ci, ze masz starsza siostre , ktora urodzila , jak byla nastolatkaiktora sie wychowuje u jej rodziny za granica , jak reagujesz
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 czerwca 2011 - 07:13
Masz jedyną i niepowtarzalną szansę bycia facetem przez jedną godzinę, ale jest jeden warunek, musisz z góry zaplanować co chcesz robić przez ten czas... Więc co proponujesz?

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 15 czerwca 2011 - 07:20
Dowiadujesz się, że kobieta/facet z którym uprawiałeś/aś przygodny seks, robiła to prawie codziennie z innym... Pękła gumka - zarażasz sie jakimś świństwem - co robisz?
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 15 czerwca 2011 - 11:52
Dowiadujesz się, że kobieta/facet z którym uprawiałeś/aś przygodny seks, robiła to prawie codziennie z innym... Pękła gumka - zarażasz sie jakimś świństwem - co robisz?
Lecę do lekarza, żeby sprawdzić co to jest i szybko wyleczyć..
Masz możliwość spełnić jedno swoje marzenie, do tej pory nie osiągalne. Skorzystasz.?
Napisano 16 czerwca 2011 - 11:44
Dowiadujesz się, że twój chłopak jest gejem. Co robisz?
tak nawiasem ostatnio taki problem był w 'Klanie'. Osobiście to bym chyba przeżyła szok.. I naprawdę nie wiem co bym zrobiła..
Co zrobisz, kiedy osoba z którą jedziesz autem i to ona prowadzi, nagle zasłabła.?
Napisano 16 czerwca 2011 - 13:39
Okazuje się, że znajdujesz na ulicy torbę pełną pieniędzy, co robisz?

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 16 czerwca 2011 - 13:42
Zaginęła Ci torba pełna pieniędzy, co robisz?
Napisano 16 czerwca 2011 - 19:14
Na ulicy złodziej wyrywa Ci torebkę, w której masz dosłownie wszystko. Co robisz.?
Napisano 22 czerwca 2011 - 11:21
Czego nie umiesz zrobić?
Napisano 22 czerwca 2011 - 17:31
Zarówno w jednym jak i w drugim z tych krajów znajduje się firma, w której bardzo chciałabym kiedyś pracować.
Gdybyś mogla zamieszkać w dowolnym miescie w Polsce to jakie byłoby to miasto i dlaczego?
Napisano 22 czerwca 2011 - 17:32
1 - Niemcy odpadają, pomimo, że bym się dogadała
2 - mój facet już tam był, więc wiem jak to tam wygląda
3 - mają fajne imprezy przez wakacje
4 - Holendrzy mają fajne podejście do życia
Co uważasz za swoją największą porażkę życiową?
Napisano 22 czerwca 2011 - 17:37
to, że odpuściłam wyjazd do Huddersfield. Miałam cykora, jak sobie poradzę z językiem, a niecały rok później okazało się, że byłam głupia do potęgi...Co uważasz za swoją największą porażkę życiową?
Kiedy jesteś maksymalnie wściekła, obojętne z jakiej przyczyny... jak skutecznie odreagowujesz?
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 22 czerwca 2011 - 19:02
zostałabym gdzie jestem , przywiazuje sie do miejscGdybyś mogla zamieszkać w dowolnym miescie w Polsce to jakie byłoby to miasto i dlaczego?
placze z bezsilnosci , czesto jak dobrze sobie porycze to sie uspokajam . a jak nie chce ryczec , to wychodez z domu i chodze, chodze ... bo przy ludziach plakac nie bedeKiedy jesteś maksymalnie wściekła, obojętne z jakiej przyczyny... jak skutecznie odreagowujesz?
gdybs mogla zlikwidoac jeden problem spoleczny w naszym kraju co by to było
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 23 czerwca 2011 - 00:18
biedę, biedę i jeszcze raz biedę.gdybs mogla zlikwidoac jeden problem spoleczny w naszym kraju co by to było
Gdybyś złapała złotą rybkę i mogła mieć trzy życzenia to jakby brzmiały?