Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pytam, oczekuję odpowiedzi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
476 odpowiedzi w tym temacie

#421 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 23 maja 2011 - 21:19

Najpierw jestem w głębokim szoku, a potem śmieję się, myśląc, że to żart - albo to samo, tylko w odwrotnej kolejności :lol:

Po roku związku dowiadujesz się, że partner/-ka ma dziecko z poprzedniego związku, ale sam Ci tego nie powiedział/-a... co robisz?
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#422 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 28 maja 2011 - 11:06

Po roku związku dowiadujesz się, że partner/-ka ma dziecko z poprzedniego związku, ale sam Ci tego nie powiedział/-a... co robisz?

nie wiem... Dla mnie to nie do przyjecia aby byc w zwiazku i sie oszukiwać...

Proponuja Ci prace w Australi. :-P Ale Twoj chlopak ma tu swietna prace i nie chce jej stracić. Co robisz?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#423 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 maja 2011 - 12:50

To ba! Jadęęęę! A facet, jak będzie chciał, to poleci za mną, jak nie - niech cierpi w samotności. A najlepiej niech weźmie bezpłatny urlop, jak zobaczy jaka Australia piękna, to juz nie będzie chciał wracać :P

Będąc na wakacjach na bezludnej wyspie tracisz w nieznany sposób wszystkie dokumenty. Za tydzień ma po ciebie przylecieć samolot, ale bez dokumentów nie wezmą Cię na pokład... Co robisz :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#424 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 28 maja 2011 - 16:20

Co robisz

hym...zostaje.. :lol: a co mi tam. Albo uwodze pilota samolotu i lece bez dokumentów :-P

Co bys zrobił, zrobiła gdybys sie dowiedziała / dowiedział że kolega w pracy Cie mocno obgaduje przed innymi ?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#425 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 maja 2011 - 16:31

Co bys zrobił, zrobiła gdybys sie dowiedziała / dowiedział że kolega w pracy Cie mocno obgaduje przed innymi ?

dystansuje sie od niego i nie poruszam przy nim osobistych tematów .
twoja mam mowi ci, ze masz starsza siostre , ktora urodzila , jak byla nastolatkaiktora sie wychowuje u jej rodziny za granica , jak reagujesz ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#426 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 07:13

Myślę, że byłbym rozczarowany i zły, że okłamywała mnie tyle lat nie mówiąc mi o tym. Pewnie gdybym przemyślał i oswoił się z tą myślą... chciałbym poznać siostrę, ale wiem, że mimo wszystko byłaby dla mnie obcą osobą, nie umiałbym traktować jej jak siostrę.

Masz jedyną i niepowtarzalną szansę bycia facetem przez jedną godzinę, ale jest jeden warunek, musisz z góry zaplanować co chcesz robić przez ten czas... Więc co proponujesz?
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#427 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 07:20

Chcę uprawiać seks z kobietą, bo zawsze byłam ciekawa jak to wygląda z waszej perspektywy :lol: i pewnie zdążyłabym się jeszcze odlać na stojąco 8-) :lol:

Dowiadujesz się, że kobieta/facet z którym uprawiałeś/aś przygodny seks, robiła to prawie codziennie z innym... Pękła gumka - zarażasz sie jakimś świństwem - co robisz?
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#428 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 11:52

Dowiadujesz się, że kobieta/facet z którym uprawiałeś/aś przygodny seks, robiła to prawie codziennie z innym... Pękła gumka - zarażasz sie jakimś świństwem - co robisz?

Lecę do lekarza, żeby sprawdzić co to jest i szybko wyleczyć..

Masz możliwość spełnić jedno swoje marzenie, do tej pory nie osiągalne. Skorzystasz.?
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#429 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 08:47

Masz możliwość spełnić jedno swoje marzenie, do tej pory nie osiągalne. Skorzystasz.?

no jasne, że tak i byłaby to podróż jakaś zagraniczna, do tej pory dla mnie nieosiągalna.

Dowiadujesz się, że twój chłopak jest gejem. Co robisz?

201407101662.png

#430 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 11:44

Dowiadujesz się, że twój chłopak jest gejem. Co robisz?

tak nawiasem ostatnio taki problem był w 'Klanie'. Osobiście to bym chyba przeżyła szok.. I naprawdę nie wiem co bym zrobiła.. <bezradny></span>

Co zrobisz, kiedy osoba z którą jedziesz autem i to ona prowadzi, nagle zasłabła.?
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#431 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 13:39

Cóż myślę, że pierwsze co robię to chwytam kierownicę i odciągam jej nogi z pedałów. Staram się jakoś opanować auto, zatrzymać. Potem pewnie bym ją ocucił i ogólnie doprowadził do porządku. Przesiadł się i wywiózł do domu lub szpitala jezeli byłoby to coś powazniejszego ;-) Wolałbym jednak nie być w takiej sytuacji... szczegolnie przy większej prędkości.

Okazuje się, że znajdujesz na ulicy torbę pełną pieniędzy, co robisz?
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#432 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 13:42

Ja jestem z tych uczciwych, więc jeśli są dokumenty to odnoszę - jeśli nie ma to sprawdzam w necie na ogłoszeniach z miasta czy ktoś nie dał, że zaginęła, jesli nie to odnoszę na policję :P

Zaginęła Ci torba pełna pieniędzy, co robisz? :lol:

#433 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 19:14

Zgłaszam na policji oraz szukam tam gdzie mogła zginąc;D

Na ulicy złodziej wyrywa Ci torebkę, w której masz dosłownie wszystko. Co robisz.?

#434 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 11:21

Krzyczę, że się pali :lol: Podobno to najlepiej działa - a jak zwrócę na siebie uwagę ludzi to każę gonić złodzieja - jest jakaś szansa, że ktoś go dorwie, minimalna, ale zawsze coś :mrgreen:

Czego nie umiesz zrobić?

#435 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 17:24

Czego nie umiesz zrobić?

oj wielu rzeczy :-P ale powiem że pływać. Może z czasem się nauczę.

Jakbyś miała możlwiość wyjechać do pracy za granicę to gdzie i dlaczego?

201407101662.png

#436 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 17:31

Do Chorwacji lub Bułgarii.
Zarówno w jednym jak i w drugim z tych krajów znajduje się firma, w której bardzo chciałabym kiedyś pracować.

Gdybyś mogla zamieszkać w dowolnym miescie w Polsce to jakie byłoby to miasto i dlaczego?

#437 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 17:32

Do Holandii, bo
1 - Niemcy odpadają, pomimo, że bym się dogadała
2 - mój facet już tam był, więc wiem jak to tam wygląda :mrgreen:
3 - mają fajne imprezy przez wakacje
4 - Holendrzy mają fajne podejście do życia :-D

Co uważasz za swoją największą porażkę życiową?

#438 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 17:37

Co uważasz za swoją największą porażkę życiową?

to, że odpuściłam wyjazd do Huddersfield. Miałam cykora, jak sobie poradzę z językiem, a niecały rok później okazało się, że byłam głupia do potęgi... <sciana></span>

Kiedy jesteś maksymalnie wściekła, obojętne z jakiej przyczyny... jak skutecznie odreagowujesz?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#439 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 19:02

Gdybyś mogla zamieszkać w dowolnym miescie w Polsce to jakie byłoby to miasto i dlaczego?

zostałabym gdzie jestem , przywiazuje sie do miejsc :-)

Kiedy jesteś maksymalnie wściekła, obojętne z jakiej przyczyny... jak skutecznie odreagowujesz?

placze z bezsilnosci , czesto jak dobrze sobie porycze to sie uspokajam . a jak nie chce ryczec , to wychodez z domu i chodze, chodze ... bo przy ludziach plakac nie bede ;-)

gdybs mogla zlikwidoac jeden problem spoleczny w naszym kraju co by to było ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#440 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 00:18

gdybs mogla zlikwidoac jeden problem spoleczny w naszym kraju co by to było ???

biedę, biedę i jeszcze raz biedę.

Gdybyś złapała złotą rybkę i mogła mieć trzy życzenia to jakby brzmiały?