Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pytam, oczekuję odpowiedzi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
476 odpowiedzi w tym temacie

#441 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 08:37

Gdybyś złapała złotą rybkę i mogła mieć trzy życzenia to jakby brzmiały?

zostać panią notariusz :mrgreen:
wyjść za mąż za mojego S.
wyjechać z S. w podróż do dalekich krajów

co byś zrobiła gdyby zaoferowano ci rozbieraną sesje do playboya

201407101662.png

#442 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 11:15

Zgodziłabym się. Ale musiałyby mi się podobac te foty żebym pozwoliła opublikować. Tylko rodzina by mnie chyba wyklęła. A społeczność wiejska to wgl... szkoda gadać.

Gdyby Twojemu chłopakowi z którym jesteś długo przydarzył się wypadek po którym byłby on skazany na wózek inwalidzki... Zostałabyś przy nim, nawet gdyby się zmienił, załamał i nie byl już tym samym człowiekiem co przed wypadkiem? :-|

#443 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 17:45

Gdyby Twojemu chłopakowi z którym jesteś długo przydarzył się wypadek po którym byłby on skazany na wózek inwalidzki... Zostałabyś przy nim, nawet gdyby się zmienił, załamał i nie byl już tym samym człowiekiem co przed wypadkiem? :-|

myślę że na początku jakoś bym dawała radę i trwałabym przy nim...ale znając siebie wiem że długo bym ta nie pociągnęła i w pewnym momencie bym się poddała i odeszła...Smutne ale prawdziwe.

W dniu Twojego ślubu dowiadujesz się że Twój "mąż" miał na boku 2 kochanki które nagle pojawiają się na ślubie i wyznają prawdę co robisz?

#444 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 18:11

W dniu Twojego ślubu dowiadujesz się że Twój "mąż" miał na boku 2 kochanki które nagle pojawiają się na ślubie i wyznają prawdę co robisz?

Myślę, że to kiepski żart a ja gram w podrzędnej komedii romantycznej, jeśli jednak to nie żart ani nie sen to kombinuję jak to rozegraĆ, żeby mu publicznie ubliżyć i odchodzę. Finito.

Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 10 lat?
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#445 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 18:56

Nie mam pojęcia.. Ale chciałabym być już mężatką, mieć dziecko, pracę i szczęśliwe życie.

jak wyobrażasz sobie siebie na starość.?
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#446 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 22:48

Jako sympatyczną babcię, która uwielbia swoje wnuki, nie jest zrzędliwa. A do tego chciałabym mieć fotel bujany w którym na ganku bym spędzała wolne chwilę, których nie byłoby za dużo.

Wygrywasz w kasynie dużo pieniędzy co z nimi robisz?

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#447 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 05:22

chciałabym mieć fotel bujany w którym na ganku bym spędzała wolne chwile

też tak sobie marzę ;P

Wygrywasz w kasynie dużo pieniędzy co z nimi robisz?

Kiedyś prawdopodobnie połowę lub większość bym zwyczajnie przetrąbiła na pierdołki - teraz wiadomo, w zależności jak duża byłaby to kwota - nowy dom, studia dla dziecka, samochód - priorytety najważniejsze.

Dowiadujesz się, że masz raka a lekarze dają Ci rok życia, na co go wykorzystujesz?
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#448 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 06:37

na co go wykorzystujesz?

Dobre pytanie :-P Cóż myślę, że na początek poustawiałbym wszystkie sprawy, zabezpieczył rodzinę przynajmniej na jakiś czas pod względem finansowym. A kiedy już bym to ogarnął to chciałbym spędzić trochę czasu z bliskimi i jednak użyć troszkę życia, ale bez szaleństw... co innego gdybym był sam, wtedy na kasie by mi nie zależało więc... szlej dusza piekła nie ma :mrgreen: (taaa rozpierdzieliłbym wszystko a tu by się okazało, ze jednak lekarze się pomylili :mrgreen: )

Twój facet/kobieta oznajmia Ci po latach związku, że doszło do niego/niej, że jest homoseksualistą jak reagujesz?
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#449 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 11:16

Zapytałabym co zamierza z tym zrobić. Jeśli by chciał odejść, to uznałabym, że tak będzie lepiej.

Twoja pierwsza miłość powraca znienacka. Uwodzi cię, zaczyna flirtować, choć wie, że ty jesteś w związku. Wydaje ci się, że ma wszystko czego nie ma twoja druga połowa. Czujesz sie cudownie, bezpiecznie, świat nabiera barw. Czy był(a)byś w stanie zdradzić ukochan(ą)ego?

#450 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 11:22

Twoja pierwsza miłość powraca znienacka. Uwodzi cię, zaczyna flirtować, choć wie, że ty jesteś w związku. Wydaje ci się, że ma wszystko czego nie ma twoja druga połowa. Czujesz sie cudownie, bezpiecznie, świat nabiera barw. Czy był(a)byś w stanie zdradzić ukochan(ą)ego?

nie dopuściałbym do takiej sytuacji. jakby mój były zaczął mnie podrywać to powiedziałabym mu jasno żeby sie odczepił. A jakby to nie poskutkowało zastosowałabym inną metodę, aż zrozumie, że jest na tej pozycji przegranym i nie ma u mnie szans.

Dowiadujesz się przez przypadek, że twój chłopak ma na boku dziecko z inna dziewczyna. On się tego wypiera. co robisz

201407101662.png

#451 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 12:02

że twój chłopak ma na boku dziecko z inna dziewczyna. On się tego wypiera. co robisz

robimy badania potwerdzajace ojcostwo.

Jakiej cechy charakteru u siebie nie znosisz oraz dlaczego ?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#452 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 12:06

Jakiej cechy charakteru u siebie nie znosisz oraz dlaczego ?

lenistwa, bo przez to tracę czas na głupoty, zamiast zająć się czymś naprawdę pożytecznym.

Ostatnie pieniądze wydałabym na...

#453 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 17:37

Ostatnie pieniądze wydałabym na...

spełnienie tego jednego marzenia :mrgreen:

Kiedy czuję nadmiar energii i nie mogę go nigdzie rozładować...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#454 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 17:39

Kiedy czuję nadmiar energii i nie mogę go nigdzie rozładować...

... włączam głośno muzykę ;-)

Ekmem. Temat: Pytam, oczekuję odpowiedzi a nie Dokończ zdanie... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dowiadujesz, że zostało Ci pół roku życia. Na co wykorzystujesz ten czas? Jak go spędzasz? Z kim? ;>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#455 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 17:49

Ekmem. Temat: Pytam, oczekuję odpowiedzi a nie Dokończ zdanie... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

racja :P to mała modyfikacja mojego poprzedniego pytania :P Co robisz, kiedy... resztę skopiować :P

Dowiadujesz, że zostało Ci pół roku życia. Na co wykorzystujesz ten czas? Jak go spędzasz? Z kim? ;>

decyduję się na rzeczy, na które nigdy bym sienie zdecydowała. kończę z głupimi ograniczeniami samej siebie i przestaję się przejmować, po powie rodzina czy znajomi, a zaczynam żyć na 1000000%, w końcu pół roku to nie tak dużo czasu. A z kim... To już by zależało od tego, jak ten ktoś zareagowałbym na moje wieści :mrgreen:

A po pół roku, okazuje się, że ktoś zrobił Cię w konia i masz przed sobą długie lata życia... jak reagujesz, co robisz, czy jest coś, co chcesz odkręcić? :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#456 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 16:05

Na pewno bym wiele rzeczy starała odkręcić. Przede wszystkim porządny rachunek sumienia i spowiedź... ;-)

Mając problemy w związku, poszłabyś do seksuologa/ psychologa, czy starała się je sama rozwiązać? Dlaczego?

#457 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 29 czerwca 2011 - 11:31

ając problemy w związku, poszłabyś do seksuologa/ psychologa, czy starała się je sama rozwiązać? Dlaczego?

starałabym asie je rozwiazac z partnerem ,wierze ze udałoby sie

Czy jest cos w TWoim zyciu co zrobilas i z czego jestes bardzo dumna ? co to takiego i dlaczego jestes z tego dumna?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#458 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 29 czerwca 2011 - 14:23

Czy jest cos w TWoim zyciu co zrobilas i z czego jestes bardzo dumna ? co to takiego i dlaczego jestes z tego dumna?

Tak,jestem. Uratowałam komuś życie (inne osoby spanikowały i kompletnie nie wiedziały co robić). I jestem dumna z tego,że potrafiłam zachować "zimną krew" i pomóc.

jaka była najgłupsza rzecz jaką zrobiłaś w towarzystwie innych osób? :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#459 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 29 czerwca 2011 - 15:44

jaka była najgłupsza rzecz jaką zrobiłaś w towarzystwie innych osób? :-P

Był sylwester... zimno, pełno śniegu... a ja co zakładając się z kumplem rozebrałem się do bokserek, poleciałem na drogę i tańczyłem na znaku po czym wskoczyłem w zaspę... ehhh błędy młodości :-P Całe towarzystwo kibicowało mi z balkonu... to zdecydowanie było głupie!

Jesteś mężatką/żonaty, masz dzieci, wspaniały dom, generalnie cudowną rodzinę... zaczynasz wymarzoną pracę, okazuje się, że kolega/koleżanka z pracy z dnia na dzień coraz bardziej zawraca Ci w głowie, wszystko zmierza w kierunku romansu, on/ona proponuje Ci spotkanie w hotelu, a co z tym się wiąże seks, na który Ty sama/sam już czekasz... ale ostatecznie co robisz? Poddajesz się pokusie czy jednak pozostajesz wierna/y? (Twój partner/ka nigdy o tym się nie dowie!)
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#460 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 29 czerwca 2011 - 22:34

Jesteś mężatką/żonaty, masz dzieci, wspaniały dom, generalnie cudowną rodzinę... zaczynasz wymarzoną pracę, okazuje się, że kolega/koleżanka z pracy z dnia na dzień coraz bardziej zawraca Ci w głowie, wszystko zmierza w kierunku romansu, on/ona proponuje Ci spotkanie w hotelu, a co z tym się wiąże seks, na który Ty sama/sam już czekasz... ale ostatecznie co robisz? Poddajesz się pokusie czy jednak pozostajesz wierna/y? (Twój partner/ka nigdy o tym się nie dowie!)

Wierność to podstawa i nie zdradziłabym swojego męża, człowiek który mnie kocha i którego ja darzę tym uczuciem. Skok w bok były dla mnie samobójstwem, bo nie umiałabym spojrzeć sobie w twarz.

Spotykasz w zimę na ulicy wychudzone, brudne dziecko, które jest cieniutko ubrane. Co robisz?

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika