Czy ktos Cie kiedys mocno zranil
Pytam, oczekuję odpowiedzi
Napisano 05 października 2010 - 14:21
Czy ktos Cie kiedys mocno zranil
Napisano 05 października 2010 - 15:30
lubisz swoją prace?spełniasz się w niej zawodowo?czy nie jest ona "tym"co byś chciała robić w życiu???

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 05 października 2010 - 16:06
ale zawsze praca sprawiała mi frajde
Czy odważyłabyś sie na lot paralotnia??
Napisano 05 października 2010 - 17:55
troszke nie lubie wysokosci, nie fascynuja mnie takie sporty , ale mysle ze nie bałabym sie , czemu nieCzy odważyłabyś sie na lot paralotnia??
poszłabys do wrozki
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 05 października 2010 - 22:06
Pierwsze co bym zrobiła to za włosy ściągnęłabym tę pannę z mojego faceta i wywaliła za drzwi. Oczywiście ciuchy bym jej oddała- znalazła by je pod blokiem, bo wyfrunęłyby przez oknowracasz do domu z pracy, i zastajesz swojego faceta w lozku z inna. Co robisz?
Idąc tym tokiem
Wracasz do domu z pracy, i zastajesz swojego faceta w łóżku z mężczyzną. Co robisz?
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 05 października 2010 - 23:52
odwróciłabym się na pięcie i szybko uciekla z tego miejsca....oczywiscie nie odzywalabym sie juz do niego
wychodzisz z domu i widzisz na swoich schodach malutkiego szczeniaczka z błagalnym wzrokiem co z nim robisz....
Napisano 05 października 2010 - 23:57
ZABIERAM do domuwychodzisz z domu i widzisz na swoich schodach malutkiego szczeniaczka z błagalnym wzrokiem co z nim robisz....
Szybko potrzebujesz 100zł na wydatki - jak je zdobywasz?
Napisano 05 października 2010 - 23:57
Bez mrugnięcia okiem i bez zastanowienia zabieram go do domu. Cały czas przygarniam jakieś znajdy, więc mały piesek na pewno by mnie ucieszyłwychodzisz z domu i widzisz na swoich schodach malutkiego szczeniaczka z błagalnym wzrokiem co z nim robisz....
Twój mężczyzna jest nieuleczalnie chory. Co robisz?
Napisano 06 października 2010 - 08:52
Twój mężczyzna jest nieuleczalnie chory. Co robisz?
zależy jaka to choroba, ale bez względu na wszystko. Jestem przy nim i wspieram go tak czesto jak to tylko mozliwe. Chce zeby wiedzial, ze nie jest ze swoja choroba sam i ze ja go nie opuszcze. Ze ma we mnie pelne wsparcie, i ze zadna nieuleczalna choroba nie spowoduje tego ze przestane go kochac.
Jestes z polowkiem w restauracji. Kelner przynosi deser. Nagle wyjmujesz z ust pierscionek zareczynowy. Jestes w skowronkach. Polowek wrecz przeciwnie jest mega zdziwiony i nie wie o co kaman
Napisano 06 października 2010 - 09:45
to i tak masz dobre serceOczywiście ciuchy bym jej oddała- znalazła by je pod blokiem
hym...napewno jesli byłabymw długim zwiazku to troszke zawiedziona może??Jestes z polowkiem w restauracji. Kelner przynosi deser. Nagle wyjmujesz z ust pierscionek zareczynowy. Jestes w skowronkach. Polowek wrecz przeciwnie jest mega zdziwiony i nie wie o co kaman tlumaczy ci ze to nie on. Nagle podchodzi do waszego stolika kelner i przeprasza, ale pomyslil desery. Deser mial trafic na sasiedni stolik. jak sie z tym czujesz
Napisano 06 października 2010 - 16:38
Kochasz się z mężem ,chłopakiem i okazuje się ,że pękła prezerwatywa.Co robisz?
Napisano 06 października 2010 - 17:06
pewnie lekki strach by sie pojawil , ale poniewaz nie poszlabym z facetem do lozka , nie myslac o nim powaznie , to byloby co bylo , na pewno nie bralabym jakis tabletek po itp. co by bylo to by bylo , ja juz nie mam 15 latKochasz się z mężem ,chłopakiem i okazuje się ,że pękła prezerwatywa.Co robisz?
pozyczam od brata ktoregos[
Szybko potrzebujesz 100zł na wydatki - jak je zdobywasz?
facet z ktorym sie spotykasz wyznaje ci ze jest praktykujacym katolikiem i nici z sexu przed slubem , poza tym facet pasuje ci pod kazdym wzgledem , co robisz
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 października 2010 - 17:07
Znajdujesz woreczek z plikiem banknotów,tak na oko 1mln.Co robisz?
Napisano 08 października 2010 - 19:24
to byłby szok
masz propozycje pójścia do łózka(na jedna noc) z nieznajomym facetem..za milion złotych..
co robisz?

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 09 października 2010 - 08:38
Zakochujesz się niespodziewanie w żonatym mężczyźnie.Sama masz chłopaka,co robisz?
Napisano 09 października 2010 - 12:29
Okazuje sie że TWoj maż ma dziecko ...z inna .
co robisz.
Napisano 09 października 2010 - 16:19
Idziesz na ważną kolację i przed wejściem łamiesz obcas...
Napisano 09 października 2010 - 18:27
TWoj eks ktorego kochałas - chce wrocic...a nie jest Ci obojetny...jednak ty masz meża..
co robisz??
Napisano 09 października 2010 - 22:32
TWoj eks ktorego kochałas - chce wrocic...a nie jest Ci obojetny...jednak ty masz meża..
co robisz??
Nie jest mi obojętny, ale męża kocham. Jeżeli z eks się rozstałam to musiał być tego powód i nie byliśmy sobie pisani widocznie. Zostaję z mężem bo mam już ułożone życie i nie pozwalam sobie tego niszczyć.
Wychodzisz z koleżanką na imprezę. Podrywa ją w tańcu nieznany chłopak i zaczyna ją obmacywać. Widzisz, że ona ewidentnie nie wie co zrobić... Interweniujesz w jakiś sposób?