Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Najnowsze plotki (potwierdzone i nie)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
947 odpowiedzi w tym temacie

#161 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 24 marca 2008 - 09:04

ten pudelek, to czasem już nie ma o czym pisać, takie pierdoły, że głowa boli :-/

#162 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 24 marca 2008 - 11:54

ten pudelek, to czasem już nie ma o czym pisać, takie pierdoły, że głowa boli :-/

po prostu pudelek szuka na chama sensacji
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#163 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 marca 2008 - 13:11

"Złośliwi" twierdzą, że dodatkowe centymetry Fergie są spowodowane jej problemami żołądkowymi.

<umieraam></span>
o matko boska, no skandal po prostu :!: :!: :!:
<umieraam></span>
nie ma mnie tu i nie będzie.

#164 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 28 marca 2008 - 11:05

Dziewczyny, a nie wydaje Wam się, że Kayah powiększyła sobie usta?? <wow></span>

#165 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 28 marca 2008 - 11:12

oglądałam ostatnio chyba na TVN Style program, gdzie była gościem, babka z nią rozmawiała o dzieciństwie i takich tam i Kayah wyglądała jakby miała na maxa spuchnięte usta i jakby sztywną parówkową górną wargę, więc myślę, że to możliwe

#166 Mija

Mija
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 28 marca 2008 - 11:30

Też oglądałam ten program, na początku myślałam, że ma jakoś opryszczkę czy coś w tym stylu, ale później gdy bylo zbliżenie zobaczyłam, że jednak nie - chyba faktycznie sobie ustka poprawiła :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#167 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 30 marca 2008 - 20:37

lansik "Według najnowszych doniesień, Angelina Jolie i Brad Pitt wzięli wczoraj cichy ślub. Ceremonia podobno odbyła się w Nowym Orleanie.

Przedstawiciel pary na razie nie potwierdza tych informacji.

Z gratulacjami jeszcze się wstrzymamy, to nie są pierwsze plotki o zalegalizowaniu tego związku" dobrze by było :-D

[ Dodano: 2008-03-30, 21:38 ]
:arrow: pudelek "Dziś plotkarskie media oszalały na punkcie ślubu Angeliny Jolie i Brada Pitta. Tabloidy ogłosiły, że najsłynniejsza para w Hollywood w sobotę zawarła związek małżeński w katedrze w Nowym Orleanie. Niedługo po ujawnieniu informacji o ślubie agent Pitta oznajmił, że nic nie wie na temat ceremonii. Następnie dodał, że paparazzi powinni przestać interesować się prywatnym życiem aktorów.
Gazeta Star utrzymywała, że doszło do zawarcia związku małżeńskiego i obecnie Angelina oraz Brad są już szczęśliwymi nowożeńcami. Jednak zaraz potem magazyny People i Us, powołując się na wiarygodne źródła, zdementowały plotki o ceremonii zaślubin. Jak donosi osoba z otoczenia Jolie i Pitta:
Cała ta historia jest kompletną bzdurą. Oni nawet nie byli w ten weekend w Nowym Orleanie!
Dziennikarze podejrzewają, że gwiazdorska para umyślnie spowodowała medialną burzę, aby pod osłoną kolejnych doniesień, w spokoju wziąć ślub" <bezradny></span>

Załączone miniatury

• 6b00100d001b461247efa669.jpg

wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#168 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 30 marca 2008 - 20:45

Jolie nie lubię ;) wolałam Aniston :-P ale jeśli wzięli ślub to powodzenia im życzę ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#169 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 30 marca 2008 - 20:48

ja też wolałam Jen,ale ślub to by sie im przydał :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#170 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 31 marca 2008 - 09:49

dla mnie angelina jest the best, chociaz Jen mi szkoda, bo się pozbierać nie może

#171 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 03 kwietnia 2008 - 22:42

z pudla "Przez ostatnie miesiące Britney Spears i Kevin "Michał Szatkowski" Federline ponownie się do siebie zbliżyli. Księżniczka pop częściej odwiedza swoje dzieci, para planuje wspólne muzyczne show, zaś ojciec piosenkarki robi z byłym zięciem interesy (zobacz).
Star Magazine donosi, że Britney postanowiła dać Kevinowi kolejną szansę. Najprawdopodobniej para już od pewnego czasu ukrywa swój związek przed rodziną i przyjaciółmi. Niedawno ujawniono, że byli małżonkowie wspólnie spędzili Wielkanoc, a obecnie planują romantyczne wakacje we dwoje!
Kevin chce wyrwać Britney z Hollywood i zobaczyć, czy między nimi jest jeszcze jakieś uczucie. Kiedy zaproponował jej wspólne wakacje, zgodziła się bez wahania i powiedziała, że pojedzie z nim, gdzie tylko chce i kiedy tylko zechce - informuje źródło.
Jeśli porównać Federline'a ze sprzedajnym paparazzi, Adnanem Ghalibem, lub psychicznym terrorystą, Osamą Lutfim, można dojść do wniosku, że Kevin to najmniejsze zło, jakie mogło ją spotkać" i dobrze wreszcie było by troche spokoju :mrgreen:

#172 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 07:35

Najprawdopodobniej para już od pewnego czasu ukrywa swój związek przed rodziną i przyjaciółmi.

zupełnie jak Doda i Radek
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#173 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 19 kwietnia 2008 - 16:37

Rozwód Cruise'a i Holmes bliski?
SPEKULACJE PRASOWE O KOŃCU AKTORSKIEGO MAŁŻEŃSTWA
Tym ślubem ekscytował się cały świat. A teraz jest separacja - donoszą amerykańskie media. Wiadomość, że słynny aktor Tom Cruise został porzucony przez Katie Holmes zelektryzowała świat kolorowych mediów.
Media już od wielu tygodni wieszczą koniec jednej z najsłynniejszych par show-biznesu. Powodem maja być nieustające kłótnie między małżonkami. Podobno Katie Holmes, wybrana na żonę według specjalnych procedur Kościoła Scjentologicznego, nie sprostała wymaganiom męża.

Tom Criuse, żarliwy wyznawca scjentologii, miał się prywatnie okazać tyranem, który chciał kontrolować każde posunięcie żony. Rzecznik pary dementuje informacje o rozstaniu - jednak amerykańskie media są pewne - małżeństwo jest bliskie rozpadu.

www.tvn24.pl

Nie zdziwię się jeśli okaże się to prawdą.Niedawno czytałam,że Cruise chciał drugiego dziecka i Holmes się nie zgodziła.W ogóle te wszystkie spekulacje,że ona dostaje pieniądze za bycie jego żoną i jego tyrania wobec niej.Może to prawda i dlatego zażądała rozwodu <bezradny></span>
Czas pokaże ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#174 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 19 kwietnia 2008 - 16:47

www.tvn24.pl

a już myślałam, że to wieści z plotka

szkoda rozpadu tego małżeństwa, bardzo lubię ich obojga

#175 kasia1980

kasia1980
  • Użytkownik
  • 297 postów

Napisano 19 kwietnia 2008 - 17:13

a ja jakosik nie trawię toma criuse :-/
:)

#176 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 19 kwietnia 2008 - 19:06

niby nic dziwnego ale jakoś mi szkoda,nie lubie toma ale jak już mają dziecko to fajnie by było żeby byli szczęśliwą rodziną :-(

#177 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 21 kwietnia 2008 - 16:22

ja wlasnie czytalam na jekiejs amerykanskiej stronce,ze juz po kryzysie i ze na drugich urodzinach ich corki Suri non stop sie sciskali i calowali.Pewnie czas pokaze <bezradny></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#178 Kasia81

Kasia81
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 21 kwietnia 2008 - 19:19

alo wszystko bylo pod prase i publikę ;-)

#179 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 12 maja 2008 - 19:48

lansik "Konkurs Eurowizji już 20 maja. Każdy reprezentant szykuje się do występu. Isis Gee , która będzie śpiewać w barwach Polski, zamiast ćwiczyć, musi się tłumaczyć. Z czego? Czy jest transwestytką! Wszystko przez szacownego dziennikarza Roberta Leszczyńskiego, który w sprawie jej płci wszczął śledztwo!

Znany dziennikarz i krytyk muzyczny Robert Leszczyński nie może jeść i spać. Co go tak dręczy? Ważne śledztwo. Leszczyński chce dowieść, że Isis Gee jest transseksualna.

Przeprowadziłem śledztwo i mam dowody. Nie chcę dręczyć Isis ani niszczyć jej kariery. Ale szokuje mnie zmowa milczenia show-biznesu wokół tej sprawy. Przecież transseksualizm to nic wstydliwego. Dana International, zwyciężczyni Eurowizji z 1998 roku, jest transseksualistką.

Plotek uważa, że jest absurdem śledzenie czyjegoś życia prywatnego do tego stopnia, do jakiego posunął się Leszczyński. Ale w tej historii absurd goni absurd. Dziennikarz pragnie by wokalistka zorganizowała konferencję prasową i otwarcie przyznała się do zmiany płci.

Nawet,gdyby to była prawda, to Leszczyński złamał wszelkie zasady dobrego wychowania oraz normy społeczne. I gdy znów będzie w telewizji mówił, że Polska to kraj nietolerancyjny, niech zacznie od siebie."
<bezradny></span>

Załączone miniatury

• z4954662X.jpg

#180 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 12 maja 2008 - 19:52

całkiem mozliwe, że była facetem. no ale skoro się zmieniła płciowo to jej sprawa. widac, ze ma w sobie wiele sztuczności,stąd te podejrzenia. ale ładowanie się w jej zycie prywatne jest nie w porządku