Trybson i Eliza z Warsaw Shore PODOBNO spodziewają sie dziecka
Tak, też to widziałam ![]()
I już zdążyłam mieć polewkę z tych wszystkich memów które powstają na ten temat. Zastanawiam się czy to prawda, pewnie niedługo się okaże ![]()
Napisano 22 marca 2014 - 20:33
Trybson i Eliza z Warsaw Shore PODOBNO spodziewają sie dziecka
Tak, też to widziałam ![]()
I już zdążyłam mieć polewkę z tych wszystkich memów które powstają na ten temat. Zastanawiam się czy to prawda, pewnie niedługo się okaże ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 16 lipca 2014 - 17:41
EDIT: Pudelek właśnie usunął artykuł. Więc nie wiem czy ta informacja jest potwierdzona !
![]()
Ania Przybylska nie żyje
Kilka miesięcy temu Anna Przybylska poinformowała w mediach, że jest ciężko chora. Podejrzewano, że aktorka walczy z rakiem. Jak sama przyznała w jednym z wywiadów, w jej rodzinie nowotwory zdarzały się dość często. W sierpniu przeszła operację usunięcia guza trzustki.
Przez ostatni rok gwiazda unikała mediów. Pojawiała się jedynie sporadycznie w kampaniach reklamowych. Swoje wyjścia ograniczyła do minimum. Wiele osób podejrzewało, że cały czas nosiła perukę.
Przed chwilą dotarła do nas niestety tragiczna informacja. Ania Przybylska zmarła kilkadziesiąt minut temu. Przegrała walkę z rakiem. Miała 35 lat.
pudelek.pl

Jeszcze zbieram szczęke z podłogi i jestem w mega szoku !!
![]()
Napisano 16 lipca 2014 - 17:46
Jeszcze zbieram szczęke z podłogi i jestem w mega szoku !!![]()
![]()
![]()
A ja chyba w jeszcze większym.....
![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 16 lipca 2014 - 17:54
Normalnie i mi ciężko uwierzyć ![]()
Napisano 16 lipca 2014 - 17:54
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 16 lipca 2014 - 17:58
Jakos tej informacji nie ma nigdzie indziej. Mam dziwne wrazenie, ze usmiercili ja przed czasem
Właśnie też szukałam teraz informacji na jakiś innych źródłach i cisza....
Ciekawe...
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 16 lipca 2014 - 18:01
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 16 lipca 2014 - 18:04
sa jakies komentarze , ze jest w hospicjum w bydgoszczy, ze w centrum onkologii, albo ze od 3 dni juz jej nie ma ![]()
moze pielegniarki ze szpitala ja usmierciły
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 lipca 2014 - 18:16
Artykułu nie było już po 5 minutach. Dlatego zedytowałam post.
Napisano 16 lipca 2014 - 19:53
Plotka!
Mąż Ani i jej agentka szybko zareagowali i czekają na sprostowanie.
Oświadczenie na oficjalnej stronie: /link/
Matko, wierzyć się nie chce do czego zdolne są te wszystkie pudelki i inne portale plotkarskie. Tylko potwierdzili to, że schodzą na psy i wszystkie informacje trzeba brać z wielkim dystansem.
Aż słabo by mi się zrobiło, gdybym przeczytała podobną informację o kimś mi bliskim.
Użytkownik nie(d)oceniona edytował ten post 16 lipca 2014 - 19:57
Napisano 16 lipca 2014 - 21:04
a o sobie
gdybym przeczytała podobną informację o kimś mi bliskim.
zycze jej zdrowia , sa taka fajna pełna rodziną.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 17 lipca 2014 - 12:20
a o sobiealbo jakby twoim dzieciom skladano kondolencje
Jeszcze gorzej.
Obrzydliwe!
O ile niepotwierdzone plotki o romansach itp. jestem w stanie zrozumieć, o tyle nie potrafię zrozumieć jak można podawać informację o śmierci, nie mając potwierdzenia takiej informacji?
Na pudelku już pojawiło się sprostowanie i przeprosiny Anny Przybylskiej i jej rodziny. Przynajmniej tyle...
Napisano 21 lipca 2014 - 10:19
Starszna była ta wpadka pudelka. A słyszałyście plotki o kolejnej ciąży Kate?
Napisano 23 lipca 2014 - 06:39
Jeszcze wrócę do tematu śmierci Anny Przybylskiej...gubię się już w domysłach.Różne rzeczy czytałam...i może jest coś na rzeczy...przecież w szpitalach i hospicjach pracują ludzie,odwiedzają pacjentów ich rodziny i widzą wszystko...sama już nie wiem co o tym wszystkim sądzić. ![]()
Użytkownik gogi edytował ten post 23 lipca 2014 - 06:39
Napisano 23 lipca 2014 - 07:42
No a gdyby tak...to dlaczego miałby mówić nieprawdę?Wszystkim się buzi nie zamknie,zawsze znajdzie się ktoś wyrywny.No i gazeta opublikowała wiadomość...wiemy co to za gazeta...ale w jakim celu mieliby pisać o czymś czego nie ma?Zresztą jak już pisałam pogubiłam się w tym.Tak czy siak...lubię tę aktorkę oglądać na ekranie.
Napisano 23 lipca 2014 - 07:56
@gogi, pudelka nie ma co podejrzewać o ludzkie odruchy. Przecież to gorsze niż niejeden szmatławiec. Wrzucili coś, co wiedzieli, ze podniesie im "oglądalność" i "poczytalność", po czym szybko zdementowali. Zresztą, to nie pierwszy przypadek kiedy coś internetowego uśmierca kogoś znznego. Jakis czase temu głośno było o usmierceniu Morgana Freemana. NIe pamietam juz na czym to stanęło. Jeśli się juz ktoś decyduje na czytanie pudelka, powienien brać jego "atrykuły" conajmniej przez pół. Poza tym, nawet jeśli dziewczyna ma problemy ze zdrowiem, to jej sprawa. Skoro sama nie gada o tym na prawo i lewo powinni to uszanować, a nie szukać sensacji na siłę
Napisano 23 lipca 2014 - 08:07
@nie(d)oceniona masz całkowitą rację...zgadzam się z Tobą tyle,że za tym pieskiem poszły i inne koty...Też jestem zdania,że należy uszanować wolę i decyzję osoby o informowaniu,o swoim życiu.Temat chorób jest trudny i bolesny dla wszystkich zainteresowanych a dla niezainteresowanych jest hitem na pierwsze strony.Wierzę,że mają rację Ci,którzy nie czytają bzdur.No i myślę,że gdyby się stało coś złego to powiedzieliby o tym w TV a tego nie było.Wiem,że choroba i śmierć to nie sensacja.póki co trzymam za Przybylską kciuki życząc udanej walki z chorobą. ![]()
Napisano 23 lipca 2014 - 08:18
pisali o tym gdzies jeszcze? Bo szczerze powiedziawszy nie natknęłam sie wiecej na tą informację
zgadzam się z Tobą tyle,że za tym pieskiem poszły i inne koty..
Napisano 23 lipca 2014 - 08:22
Gazeta pomorska,SE,Seriale,plotek i inne tego typu...akurat byłam na wczasowym ognisku gdy córka pokazała mi te wiadomości na necie w swoim telefonie.Zasmuciłam się trochę a tymczasem wiadomość zniknęła ale w Pomorskiej była nadal.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Ciekawe udogodnienia do domu |
|
|
|
Odnowienie kuchni |
|
|
|
Stomatolog na nfz czy prywatnie |
|