Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Najnowsze plotki (potwierdzone i nie)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
947 odpowiedzi w tym temacie

#661 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 15 stycznia 2012 - 21:36

Moim zdaniem to że zamknęła ten szpital to akurat nic dziwnego. To jest gwiazda światowego formatu i zamknięcie szpitala to raczej środki bezpieczeństwa, a nie pokazanie światu jaka to jest ważna i bogata.

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#662 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 16 stycznia 2012 - 09:02

Moim zdaniem to że zamknęła ten szpital to akurat nic dziwnego. To jest gwiazda światowego formatu i zamknięcie szpitala to raczej środki bezpieczeństwa, a nie pokazanie światu jaka to jest ważna i bogata.

Tu się akurat zgadzam, tylko jeżeli okazałoby się prawdą to, że nie rodziła sama to dziwi mnie, że nie chcę się przyznać do tego, przecież to nic złego nie ona pierwsza i nie ostatnia.

er3mjw4zst9mivdb.png

#663 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 stycznia 2012 - 09:30

Edyta pazura w ciaży jest .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#664 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 21 stycznia 2012 - 09:37

o to sie Czarus narobił dzidzi . :-P fajnie.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#665 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 21 stycznia 2012 - 10:36

Czytałam gdzieś, że w 3 miesiącu.

I bardzo dobrze mają jedno wychowają drugie :-P widać, że są ze sobą szczęśliwi.

Załączone miniatury

• 1.jpeg
  • 2.jpeg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#666 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 17:55

"Po siedmiu latach szczęśliwego, lojalnego i pełnego miłości małżeństwa zdecydowaliśmy się rozstać" – piosenkarz Seal i modelka Heidi Klum poinformowali w oficjalnym oświadczeniu. Decyzję o rozwodzie podjęła modelka, która w przyszłym tygodniu złoży w sądzie w Los Angeles papiery rozwodowe.
Krążące od kilku dni informacje o rozpadzie związku Seala i Heidi Klum potwierdzili sami zainteresowani. "Darzymy siebie dużym szacunkiem, jednak wspólnie doszliśmy do wniosku, że coraz bardziej oddalamy się od siebie. I choć wciąż bardzo się kochamy, musimy się rozstać" – napisali w oficjalnym oświadczeniu.
Zobacz infografikę Jeszcze szczęśliwi razem - Heidi i Seal na okładce francuskiej "Elle" w lutym 2008 roku

To zaskakująca wiadomość, bo uchodzili za jedno z najbardziej stabilnych małżeństw w show-biznesie i często publicznie okazywali sobie miłość. Para w 2010 roku zagrała nawet razem w teledysku piosenkarza "Secret", w którym cała akcja rozgrywała się w... łóżku.

A rok wcześniej podczas ekstrawaganckiej ceremonii w Malibu odnowili ślub, który po raz pierwszy zawarli w 2005 roku na plaży w Meksyku.

On imprezował, ona siedziała z dziećmi

"Sunday Mirror" podaje, że Seal coraz częściej imprezował. Pierwsze kłopoty pojawiły się latem ub.r., gdy para była na wakacjach na Ibizie. 48-letni muzyk więcej czasu spędzał z przyjaciółmi w klubach niż z rodziną, 38-letnia Heidi bawiła się sama z dziećmi.

Para ma trójkę dzieci: Hennry'ego (6 lat), Johana (5) i Lou (2), a Heidi ma jeszcze 8-letnią córeczkę Leni z poprzedniego związku z playboyem Flavio Briatore.

Na rozdaniu Złotych Globów ponad tydzień temu modelka pojawiła się sama, a jej mąż był widziany na lotnisku w Los Angeles w oczekiwaniu na podróż do Londynu.

Dopiero dziś potwierdzili plotki o separacji. "To przyjacielski proces. Dobro naszych dzieci pozostaje dla nas najwyższym priorytetem" - zapewnili. I poprosili media: "Ze względu na dzieci będziemy wdzięczni, jeśli uszanujecie naszą prywatność".

Podział majątku pary może okazać się długim i skomplikowanym procesem. Według "Forbes", Klum w ub.r. była jedną z trzech najlepiej zarabiających modelek na świecie - swoje konto powiększyła o 20 mln dol. Nie wiadomo, ile wynosi fortuna Seala.

Klum była wcześniej żoną fryzjera gwiazd Rica Pipino, ale po 5 latach małżeństwa rozwiedli się w 2002 roku. Dla Seala było to pierwsze małżeństwo.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#667 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 18:09

Ahhh teraz jest moda na rozwody :) oni jeszcze muszą się wyszaleć :)

#668 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 18:35

Szkoda mi ich, bo myslałam że sa udanym małżeństwem.

#669 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 19:30

myslałam że sa udanym małżeństwem.

tez tak czułam , pozytywnie mnie zaskakiwało to , bo czesto duze gwiazdy maja problemy z trwałym związkiem. .

Ze względu na dzieci będziemy wdzięczni, jeśli uszanujecie naszą prywatność".

na bank uszanują <bezradny></span>

#670 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 20:53

myslałam że sa udanym małżeństwem.

Za takich uchodzili. Pamiętam, że czytałam kiedyś w jakiejś gazecie ich wspólny wywiad i wydawali się niemal wzorcową parą.

Ale ostatnio najbardziej zdziwiło mnie to, że po tylu latach ponoć Johnny Depp rozstaje się z Vanessą Paradis. Komu jak komu, ale myślałam, że im to nie grozi.

#671 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 20:55

Ale ostatnio najbardziej zdziwiło mnie to, że po tylu latach ponoć Johnny Depp rozstaje się z Vanessą Paradis. Komu jak komu, ale myślałam, że im to nie grozi

to już potwierdzone? :shock: bo to chyba bardziej mnie zszokuje niż news powyżej...
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#672 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 20:58

po tylu latach ponoć Johnny Depp rozstaje się z Vanessą Paradis

:shock: :shock: :shock: pierwsze słyszę :shock: W życiu bym nie pomyślała :shock:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#673 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 21:07

W życiu bym nie pomyślała

ja tez nie . mam nadzieje ze to plotka :)

#674 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 21:09

Ja już o tym czytałam jakiś czas temu <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#675 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 21:13

Johnny Depp rozstaje się z Vanessą Paradis.

No też już o tym czytałam jakiś czas temu i to ponoć potwierdzone :roll:

er3mjw4zst9mivdb.png

#676 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 21:17

to już potwierdzone?

Czy oficjalnie potwierdzone, nie mam pojęcia, ale słyszałam o tym kilka razy w radiu, a wiem o tym od koleżanki z pracy, która na bieżąco śledzi wszystkie plotkarskie portale. Mówiła mi o tym z tydzień temu, więc myślałam, że każdy już o tym wie.

#677 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 22:03

Ja też czytałam o rozstaniu Vanessy i Johnego - oficjalnie jakieś tam oddalanie sie od siebie itd. nieoficjalnie chodzi o jego zdrady.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#678 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 22:29

Już ponoć prawnicy obydwu stron dogadują się w sprawie podziału majątku i orzeczenia o winie.

#679 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 22:37

orzeczenia o winie

to chyba nie, dlatego, ze oni nie byli małżeństwem - jedynie muszą sie dogadać co do majątku i opieki nad dziećmi

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#680 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik