Najnowsze plotki (potwierdzone i nie)
Napisano 15 stycznia 2012 - 21:36
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 16 stycznia 2012 - 09:02
Moim zdaniem to że zamknęła ten szpital to akurat nic dziwnego. To jest gwiazda światowego formatu i zamknięcie szpitala to raczej środki bezpieczeństwa, a nie pokazanie światu jaka to jest ważna i bogata.
Tu się akurat zgadzam, tylko jeżeli okazałoby się prawdą to, że nie rodziła sama to dziwi mnie, że nie chcę się przyznać do tego, przecież to nic złego nie ona pierwsza i nie ostatnia.
Napisano 21 stycznia 2012 - 09:30
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 stycznia 2012 - 09:37
o to sie Czarus narobił dzidzi .Edyta pazura w ciaży jest .
Napisano 23 stycznia 2012 - 17:55
"Po siedmiu latach szczęśliwego, lojalnego i pełnego miłości małżeństwa zdecydowaliśmy się rozstać" – piosenkarz Seal i modelka Heidi Klum poinformowali w oficjalnym oświadczeniu. Decyzję o rozwodzie podjęła modelka, która w przyszłym tygodniu złoży w sądzie w Los Angeles papiery rozwodowe.
Krążące od kilku dni informacje o rozpadzie związku Seala i Heidi Klum potwierdzili sami zainteresowani. "Darzymy siebie dużym szacunkiem, jednak wspólnie doszliśmy do wniosku, że coraz bardziej oddalamy się od siebie. I choć wciąż bardzo się kochamy, musimy się rozstać" – napisali w oficjalnym oświadczeniu.
Zobacz infografikę Jeszcze szczęśliwi razem - Heidi i Seal na okładce francuskiej "Elle" w lutym 2008 roku
To zaskakująca wiadomość, bo uchodzili za jedno z najbardziej stabilnych małżeństw w show-biznesie i często publicznie okazywali sobie miłość. Para w 2010 roku zagrała nawet razem w teledysku piosenkarza "Secret", w którym cała akcja rozgrywała się w... łóżku.
A rok wcześniej podczas ekstrawaganckiej ceremonii w Malibu odnowili ślub, który po raz pierwszy zawarli w 2005 roku na plaży w Meksyku.
On imprezował, ona siedziała z dziećmi
"Sunday Mirror" podaje, że Seal coraz częściej imprezował. Pierwsze kłopoty pojawiły się latem ub.r., gdy para była na wakacjach na Ibizie. 48-letni muzyk więcej czasu spędzał z przyjaciółmi w klubach niż z rodziną, 38-letnia Heidi bawiła się sama z dziećmi.
Para ma trójkę dzieci: Hennry'ego (6 lat), Johana (5) i Lou (2), a Heidi ma jeszcze 8-letnią córeczkę Leni z poprzedniego związku z playboyem Flavio Briatore.
Na rozdaniu Złotych Globów ponad tydzień temu modelka pojawiła się sama, a jej mąż był widziany na lotnisku w Los Angeles w oczekiwaniu na podróż do Londynu.
Dopiero dziś potwierdzili plotki o separacji. "To przyjacielski proces. Dobro naszych dzieci pozostaje dla nas najwyższym priorytetem" - zapewnili. I poprosili media: "Ze względu na dzieci będziemy wdzięczni, jeśli uszanujecie naszą prywatność".
Podział majątku pary może okazać się długim i skomplikowanym procesem. Według "Forbes", Klum w ub.r. była jedną z trzech najlepiej zarabiających modelek na świecie - swoje konto powiększyła o 20 mln dol. Nie wiadomo, ile wynosi fortuna Seala.
Klum była wcześniej żoną fryzjera gwiazd Rica Pipino, ale po 5 latach małżeństwa rozwiedli się w 2002 roku. Dla Seala było to pierwsze małżeństwo.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 23 stycznia 2012 - 18:09
Napisano 23 stycznia 2012 - 18:35
Napisano 23 stycznia 2012 - 19:30
tez tak czułam , pozytywnie mnie zaskakiwało to , bo czesto duze gwiazdy maja problemy z trwałym związkiem. .myslałam że sa udanym małżeństwem.
na bank uszanująZe względu na dzieci będziemy wdzięczni, jeśli uszanujecie naszą prywatność".
Napisano 23 stycznia 2012 - 20:53
Za takich uchodzili. Pamiętam, że czytałam kiedyś w jakiejś gazecie ich wspólny wywiad i wydawali się niemal wzorcową parą.myslałam że sa udanym małżeństwem.
Ale ostatnio najbardziej zdziwiło mnie to, że po tylu latach ponoć Johnny Depp rozstaje się z Vanessą Paradis. Komu jak komu, ale myślałam, że im to nie grozi.
Napisano 23 stycznia 2012 - 20:55
to już potwierdzone?Ale ostatnio najbardziej zdziwiło mnie to, że po tylu latach ponoć Johnny Depp rozstaje się z Vanessą Paradis. Komu jak komu, ale myślałam, że im to nie grozi
Napisano 23 stycznia 2012 - 20:58
po tylu latach ponoć Johnny Depp rozstaje się z Vanessą Paradis
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 23 stycznia 2012 - 21:07
ja tez nie . mam nadzieje ze to plotkaW życiu bym nie pomyślała
Napisano 23 stycznia 2012 - 21:09
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 23 stycznia 2012 - 21:17
Czy oficjalnie potwierdzone, nie mam pojęcia, ale słyszałam o tym kilka razy w radiu, a wiem o tym od koleżanki z pracy, która na bieżąco śledzi wszystkie plotkarskie portale. Mówiła mi o tym z tydzień temu, więc myślałam, że każdy już o tym wie.to już potwierdzone?
Napisano 23 stycznia 2012 - 22:03
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 23 stycznia 2012 - 22:29
Napisano 23 stycznia 2012 - 22:37
to chyba nie, dlatego, ze oni nie byli małżeństwem - jedynie muszą sie dogadać co do majątku i opieki nad dziećmiorzeczenia o winie
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 23 stycznia 2012 - 22:37
jest na fali to sobie kogucik nie odmawiaieoficjalnie chodzi o jego zdrady.