Większość kosmetyków kupuję przez internet, ostatnio również perfumy, bardzo polecam /link/ i nowy zapach od Lancome - La Vie Est Belle Eclat

gdzie kupujecie kosmetyki
Napisano 26 kwiecień 2018 - 09:14
Napisano 26 kwiecień 2018 - 17:01
Ja ostatnio przez Internet i na targach kosmetyków naturalnych, bo używam tylko naturalnej pielęgnacji.
Napisano 28 kwiecień 2018 - 14:03
Ostatnio znów Rossmann, czasem Biedronka, Natura lub internet
Napisano 30 kwiecień 2018 - 06:15
cyt. Ja ostatnio przez Internet i na targach kosmetyków naturalnych, bo używam tylko naturalnej pielęgnacji.
Też poszukuję naturalnych kosmetyków wolnych od szkodliwych substancji i na warsztatypiekna.pl znalazłam to czego szukałam.Szczególnie zainteresowały mnie organiczne kosmetyki do włosów ,bo z włosami mam właśnie najwięcej problemów .Owszem cyklicznie bywam u lekarza ale chcę znaleźć coś dla siebie co będę mogła stosować stale w oczekiwaniu na pożądane efekty, pzdr
Napisano 10 maj 2018 - 14:04
Ja kupuję kosmetyki w sklepach zielarskich albo przez internet
Tutaj vectussopot.pl wykonasz skuteczną depilację laserową - sprawdź!
Napisano 02 czerwiec 2018 - 18:02
Ja uzywam emulsji micelarnej z firmy cetaphil oraz kremu cetaphil da ultra a one sa do kupienia tylko w aptece wiec nie mam problemu z dostepem do nich To najlepsze kosmetyki do pielegnacji twarzy i ciala z jakimi mialam stycznosc i zmiana ich na inne bylaby u mnie totalna glupota
Napisano 11 wrzesień 2018 - 08:47
Różnie zależy czego szukam i w drogerii i w aptece, do douglasa regularnie zaglądam po maseczki do stóp byOlie, robię taką maske raz na kilka tygodni i właśnie po nią wpadam tam regularnie, bo jest rewelacyjna i nic na moje stopy nie działa lepiej.
Napisano 18 wrzesień 2018 - 14:11
Głównie w sieci. No chyba, że akurat jest jakas dobra promka w rossmanie czy naturze ( w stylu minus 50% albo 2 plus 2). Ogólnie staram sie ograniczac ilośc kosmetyków do ciała i twarzy, bo zauważyłam, ze im wiecej sobie tych kosmetyków nakładam, tym mniej mi to służy. Wybieram kosmetyki naturalne, bez zapychaczy w składzie, takich jak wazelina, parafina czy inne tego typu skladniki.
W ostatnim czasie najbardziej lubię kosmetyki od Olivia Plum. Ich mydłami myje i ciało i twarz, szczególnie polecam tutaj mydło z aktywnym węglem do twarzy bo ograniczyło znacznie ilość wyprysków na mojej mordce. Ale tylko 2-3 razy w tygodniu, bo stosowane codziennie może wysuszać.
No i mają boskie olejki do ciała. Polecam używanie po kąpieli jak skóra jest jeszcze mokra
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 19 wrzesień 2018 - 13:22
Różnie to bywa, raz kupuję w punktach sieciowych, a znów innym razem w sklepach mniej badź bardziej znanych. Używam różnych marek, bo często zdarza się, że jedna przestaje działać, to znów trzeba wymienić, bo dany produkt uczula. A Wy? Macie jedną stał markę? Planuję też wypróbować Kosmetyki Kelly, bo słyszałam o nich wiele dobrych opinii, ale to dopiero jak pokończy mi się to, co mam. Nie lubię kupować na zapas, szkoda pieniędzy.
Napisano 27 luty 2019 - 09:27
Nie znam ich. Sama niedawno odkryłam i pokochałam Botame, ale nie widzę ich nigdzie poza aptekami DOZ. Polecam uwadze, bo mają świetne kremy i bardzo przyjemnie pachną.
Napisano 29 czerwiec 2020 - 06:11
Polecam nauczyć się samodzielnie robić sobie kosmetyki. NIe jest to takie trudne, a kosmetyki takie mogą mieć o wiele lepsze działanie niz to co kupicie w sklepie. Samodzielnie decydujecie, jaki skład mają używane przez Was kosmetyki, co się w nich znajduje. Sama od czasu od kiedy zaczęłam używac właśnie takich kosmetyków, widze,ze moja skora jest w o wiele lepszym stanie. W sieci jest bardzo wiele blogów z przepisami kosmetycznymi jak rownież bardzo wiele blogów, na których są receptury na poszczególne kosmetyki
Zerknij sobie najlepiej na stronę:
https://danlab.pl/na...-laboratoryjny/
Dobre miejsce, w którym kupisz sprzęt laboratoryjny Musisz sobie na poczaku skompletowac domowe laboratorium ale potem będziesz robiła już kosmetyki samodzielnie.
Napisano 22 lipiec 2020 - 20:45
Różnie, zazwyczaj w drogerii ale apteka tez się zdarza, właśnie w aptece kupiłam sobie ostatnio pomadkę oeparol sunnyday, to moja ulubiona pomadka na lato bo nie tylko super nawilża ale i chroni przed słoncem a kosztuje raptem parę złotych
Napisano 13 styczeń 2021 - 10:29
Głównie w drogeriach albo teraz też czasami mi się online zdarza lubię bardzo kosmetyki z Bielendy, do buzi eco nature a do ciała ostatnio milky beauty mi bardzo przypasowało <3
Napisano 21 styczeń 2021 - 22:50
Ja zaś z Ziaji lubię produkty, ale nie powiem czasami szarpnę się na cos droższego jak na przykład dior czy clinique Wiadomo, wszystko w granicach zdrowego rozsądku, sporo teraz przecen, grzech nie skorzystać.
Napisano 23 luty 2021 - 22:55
często kupuję w aptece, zdarza mi się też kupować kosmetyki robione, mój dermatolog mi na moje skórne problemy je przepisuje, super opcja, są tanie i mają fajne składy, mam blisko DOZ i tam zawsze taką receptę wykupuję