Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

gdzie kupujecie kosmetyki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
86 odpowiedzi w tym temacie

#41 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 22 marca 2016 - 14:41

@milla77 Zolta seria do wlosow wg mnie mistrzowska. Od szamponu przez odzywke na maskach skonczywszy. Podeszly mi baaardzo ;-) szkoda tylko, ze u mnie jej nie moge dostacnamierzyc....

Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#42 Appia

Appia
  • Użytkownik
  • 121 postów

Napisano 22 marca 2016 - 23:07

Ostatnio wpadłam do Drogeri Natura i uzupełniłam swój zapas cieni. Mają tam bardzo fajną serię KOBO professional i powiem wam, że są godne polecenia. Jedne z lepszych z jakimi miałam okazję eksperymentować. :) 

#43 Tilla

Tilla
  • Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 27 marca 2016 - 22:42

Znamy, znamy i używamy. Ja w ogóle należę do fanek Natury i chętnie tam zaglądam, ale ostatnio zastanawiam się czy nie zrobić sobie większych zakupów (nie tylko kosmetycznych) w ich sklepie internetowym. Próbowała któraś? Jak się sprawdzają online?

#44 Nikkaaa

Nikkaaa
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 28 marca 2016 - 08:46

ja najbardziej lubie rosmana bo tam zawsze spotkam i moja ulubiona kolorowke z wibo i oeparol ktory jest moim faworytem

#45 EpicMimi

EpicMimi
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 28 marca 2016 - 19:46

Zależy jakiego rodzaju kosmetyki najczęściej wybieram rossmana ewentualnie aptekę.

#46 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 29 marca 2016 - 22:29

Znamy, znamy i używamy. Ja w ogóle należę do fanek Natury i chętnie tam zaglądam, ale ostatnio zastanawiam się czy nie zrobić sobie większych zakupów (nie tylko kosmetycznych) w ich sklepie internetowym. Próbowała któraś? Jak się sprawdzają online?

Ja kupowałam online, bo ostatnio byłam uziemiona, praca do późna, nie było czasu na zakupy ;) Ogólnie zastrzeżeń nie mam, strona śmiga, produkty łatwo na niej znaleźć. Jedyna wada to nie pomacasz i nie powąchasz ;) Ale ja akurat mam swoje sprawdzone typy, które dobrze znam, więc dla mnie to nie problem.

#47 Tilla

Tilla
  • Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 05 kwietnia 2016 - 11:58

To może i ja się skuszę w końcu w takim razie, skoro mówisz, że fajnie to działa. :) A skoro już jesteśmy przy tym temacie - które to są te sprawdzone typy? Chętnie wypróbuję coś nowego. :)

#48 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 07 kwietnia 2016 - 13:55

Ostatnio najczesciej rossmann bo mam pod reka.
Ale nature ostatnio odkrylam w miejscowosci obok i sie ucieszylam ....

#49 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 08 kwietnia 2016 - 21:26

To może i ja się skuszę w końcu w takim razie, skoro mówisz, że fajnie to działa. :-) A skoro już jesteśmy przy tym temacie - które to są te sprawdzone typy? Chętnie wypróbuję coś nowego. :-)

Ojjj, kochana, godzinę mogłabym wymieniać ;) Cienie do powiem Kobo, żele pod prysznic Seyo, pędzelki do makijażu Natura Accessories, lakiery do paznokci Sensique  No naprawdę, masa jest takich rzeczy....

#50 Appia

Appia
  • Użytkownik
  • 121 postów

Napisano 11 kwietnia 2016 - 21:12

Ostatnio najczesciej rossmann bo mam pod reka.
Ale nature ostatnio odkrylam w miejscowosci obok i sie ucieszylam ....

Moja droga natura ma też sklep internetowy, więc nawet jeździć nie trzeba. ;-)  Tilla godny polecenia do przetestowania jest na pewno puder My Secret matt fixing powder, bardzo fajna rzecz do wykańczania makijażu. :-)

#51 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 12 kwietnia 2016 - 15:08

Ale wole pomacac co niektore rzeczy ;) czy sprawdzic kolor

#52 muaraz

muaraz
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 14 kwietnia 2016 - 09:19

ja kupuję w necie tylko w sprawdzonych sklepach, boję się właśnie tego, że zamówię coś, a potem kolor będzie zupełnie inny niż na zdjęciu.

#53 Tilla

Tilla
  • Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 17 kwietnia 2016 - 14:11

Zaryzykowałam i zamówiłam w e-sklepie kilka drobiazgów. Mam nadzieję, że przyjdą jutro albo pojutrze. Pochwalę się nimi na pewno. :D

#54 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 kwietnia 2016 - 19:58

Ale wole pomacac co niektore rzeczy
i  niedoplacac za wysyłke.

u mnie to jest tak szampony, zel. odzywka peeling, zapachy to yves roche 

kolorowe to czasem rossman czasem natura-kupuje bardzo mało tego, tusze mam z  avonu

antyperspirant to tam gdzie jest aktualnie na niego promocja. 

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#55 RóżaNiecko

RóżaNiecko
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 04 maja 2016 - 10:45

Nigdy nie liczylam ile wydaje na kosmetyki i wolalabym nie liczyc :P na pewno sporo, a gdzie kupuje? wszedzie, byle stacjonarnie :) nie lubie kupowac kosmetykow przez internert :/

#56 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 06 maja 2016 - 18:04

Tilla, dotarło? Co kupiłaś? Pochwal się zdobyczami :) Ja dzisiaj upolowałam mydła Seyo zapasy 1l po 6,99 i jak zwykle trochę kolorówki, czy to już nałóg? ;) Aaa... i dla młodej gumeczki, spineczki i inne takie, bo akurat były -20% tej ich marki Natura Accessories.

#57 Nana27

Nana27
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 09 maja 2016 - 19:29

Moja skóra jest bardzo wrażliwa, często jest podrażniona i zaczerwieniona. Do niej stosuję tylko krem do twarzy hydrosense z oeparolu, który kupuje w aptece bo to dermokosmetyk. Ma taką lekką konsystencje i szybko się wchłania więc idealny pod makijaż. Skóra jest po nim taka mięciutka i ukojona. nie piecze i nie szczypie a i uczucie takie ściągnięcia też znika.

#58 Sikorka_91

Sikorka_91
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 11 maja 2016 - 14:21

Raczej rossmann niż natura. Ale staram się nie kupować po cenach regularnych, zawsze czekam na promocję, chyba, że coś jest mi niezbędne.

#59 Tilla

Tilla
  • Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 22 maja 2016 - 20:01

W Naturze jest teraz -50% na Dzień Matki, więc na pewno wejdę i coś sobie wypatrzę. :) Mamę też zresztą zamierzam wyciągnąć, zrobię jej niespodziankę - babskie polowanie na kosmetyki i kawka na mieście. Idealnie. :)

#60 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 23 maja 2016 - 20:36

Ja mojej wezmę kartę podarunkową, chciałam kosmetyki, ale w ten sposób sama sobie wybierze, co będzie chciała. Karty są aktywne przez rok od zakupy i można je zasilić dowolną kwotą od 25 do 200 zł. Nie trzeba wykorzystać jej na jednych zakupach. Naprawdę fajna opcja.