gdzie najczęściej kupujecie kosmetyki i ile na nie przeznaczacie np. w ciagu miesiąca?

gdzie kupujecie kosmetyki
Napisano 24 wrzesień 2014 - 11:10
Napisano 24 wrzesień 2014 - 16:58
U mnie to różnie bywa...niekiedy z Avonu kupuję a ostatnimi czasy jestem fanką polskich marek, więc w sklepach kosmetycznych ich szukam, bądź w drogeriach typu Rossmann lub Hebe albo Natura
Koszty są różne...kupuję kiedy coś się kończy nie wcześniej.W tym miesiącu kupiłam na przykład krem na noc witaminowy z Ziaji za jedyne 5,98zł
Użytkownik gogi edytował ten post 24 wrzesień 2014 - 17:02
Napisano 25 wrzesień 2014 - 12:32
kupuję w marketach, przy okazji większych zakupów, bo jest taniej. lubię np. balsamy z nivea, fajnie nawilżają. w .... są teraz na promocji i liczę że jak odiwedzę sklep w przyszłym tygodniu to jeszcze będą bo muszę uzupęłnić zapasy.....
Użytkownik Olenka edytował ten post 25 wrzesień 2014 - 12:49
Napisano 26 wrzesień 2014 - 23:24
gdzie najczęściej kupujecie kosmetyki
Różnie. Przez internet, w drogerii, w zwykłych sklepach, u konsultantek.
ile na nie przeznaczacie np. w ciagu miesiąca?
Zależy od tego co i ile produktów się skończy w danym miesiącu. Bywa, że nie wydaję nic na kosmetyki, a są miesiące, kiedy wiele produktów naraz mi się kończy i muszę wydać fortunę. Ogólnie jestem maniaczką kupowania kosmetyków, szczególnie pielęgnacyjnych i muszę bardzo się powstrzymywać, żeby nie kupić kolejnej rzeczy w drogerii - dlatego staram się je omijać z daleka.
Napisano 27 wrzesień 2014 - 10:23
sporo mam z yves roche , kupuje w drogerii albo zamawiam przez neta.
szampon w aptece lub zwyklym niesieciowym sklepie , lakiery do paznokci tez w sklepie drogeryjno-chemicznym.
czasem zagladam do natury i tam cos kupie ,ale nie chodze po cos konkretnego.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 27 wrzesień 2014 - 12:06
z yves roche
u nas nie ma:( tak samo Natura:(
iec w rosmanie i mam swoj drogeryjny sklep z kosmetykami
czasem przez neta jakis olejek albo ziolowa farbe do wlosow jak teraz a no i u kolezanki z avon czasem
niedawno sie dowiedzialam ze jest u nas Hebe musze sie przejsc
Użytkownik Sajuri edytował ten post 27 wrzesień 2014 - 12:07
Napisano 02 październik 2014 - 10:17
Głównie w Rossmanie;-)
"Głupstwo jest wielkie jak morze, wszystko w sobie pomieści" - Bolesław Prus
Napisano 05 październik 2014 - 18:41
Ja też kupuję najczęściej w Rossmanie, a to czego nie mogę tam znaleźć kupuję przez internet.
Napisano 08 październik 2014 - 13:03
Zależy... Czasem jest to allegro, czasem sklep a czasem drogeria, zależy co potrzebuje i na kiedy
Napisano 02 luty 2015 - 10:47
Głównie w Rossmannie, czasem w Hebe w marketach lub przez internet.
Napisano 14 luty 2015 - 19:09
A ja na allegro i u kosmetologa. W te z Rossmana nie wierze.
Napisano 23 luty 2015 - 13:56
Bardzo polubiłam polskie marki kosmetyczne i albo poluję na nie w drogeriach, albo wybieram się do ich markowych sklepów. Ostatnio zdarza mi się także zamawiać kosmetyki przez Internet. Zazwyczaj zbieram zamówienie od kilku osób, przez co dostawa wychodzi znacznie taniej.
Napisano 24 luty 2015 - 14:47
ja swoje ulubione kremy sensilis kupuję w aptece. Poza tym robię zakupy w hebe i rossmanie. Na kosmetyki wydaję ok. 120-200zł miesięcznie - zależy co mi się kończy, czego brakuje. Są miesiące, że nie kupuję nic, bo wszystko mam, a są takie, że kończy się wszystko od pasty na fluidzie skończyszwy
Napisano 26 luty 2015 - 19:33
Ja mam blisko Naturę więć zazwyczaj chadzam właśnie do niej. A wydawana w miesiącu kwota to już zależy od tego co mi się właśnie kończy
Napisano 31 marzec 2015 - 17:02
Moja znajoma wiem że zamawia ze sklepu /reklama/. Ona ma swój salon i z tego co wiem jest bardzo zadowolona. Ostatnio wspominała, że kupiła fortki i lampy. Ceny mają bardzo korzystne także myślę że warto sprawdzić
Użytkownik Olenka edytował ten post 31 marzec 2015 - 22:24
Napisano 02 kwiecień 2015 - 23:21
Odkąd przestawiłam się na kosmetyki naturalne z drogeryjnych to głównie z sklepach internetowych. A wtedy kupuję dużo i z zapasem, żeby nie płacić kilka razy za przesyłką, dlatego taka paka może być i za 200 zł.
Napisano 20 lipiec 2015 - 15:41

Napisano 28 sierpień 2015 - 12:12
mialyscie moze taki przypadek ze w jakiejs drogerii na allegro zamowilyscie kosmetyki ktore okazały sie podróbkami mimo ze cena na allegro a np. w rossmanie nieznacznie sie roznila???
Napisano 16 wrzesień 2015 - 07:44
Ja nie zamawiam kosmetyków na allegro przynajmniej do tej pory jakoś się nie przekonałam, kupuję w drogerii a ostatnio coraz częściej w aptece (mój ulubiony krem oeparol)
Napisano 25 wrzesień 2015 - 09:01
w drogeriach stacjonarnych, internetowych albo na allegro czy /..../ - to wszystko zalezy od tego, czego akurat szukam. superpharma ma dobre promocje z tym, ze nie zawsze chce mi sie tam stac w gigantycznej kolejce i wtedy wole zamowic przez neta