Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Aerobiczna "6" Weidera

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
429 odpowiedzi w tym temacie

#201 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 19:37

nie(d)oceniona, po dziewieciu dniach zobaczysz roznice w twardosci brzucha. tzn. ja tak milam, szybkie efekty ale i szybka rezygnacja, len ze mne i juz.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#202 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 21:34

szybkie efekty ale i szybka rezygnacja,

z moim słomianym zapałem... ale postaram się :) obiecuję!!

P.S. po 9 dniach mówisz :> sprawdzimy sprawdzimy:P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#203 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 10:22

Ja też kiedyś to robiłam. Jest męczące i daje efekty, ale ja osobiście wolę robic serie brzuszków, różne rodzaje na różne partie mięśni brzucha. Kiedyś marzyłam o kaloryferku, ale u kobiety jest to chyba niemożliwe do osiągnięcia, ze względu na to, że kobieta ma na brzuchu więcej tkanki tłuszczowej niż facet (ze względu na to, że rodzimy maleństwa).
Teraz się lenię, ale już od września treningi... znów wycisnę z siebie siódme poty :-P Ale lubię to :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#204 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 10:32

ja tam nie chce kaloryferka :P tylko właśnie tego tłuszczyku mniej :) nie zebym go miała niewiadomo ile... no i w końcu całe 22 latka go hodowałam :> ale chyba najwyższy czas się z nim pożegnać <niemoge1></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#205 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 11:00

No cóż żeby było mniej tłuszczyku to nie wiem, czy cwiczenia na miesnie brzucha pomogą. Bo od tych cwiczen tylko tworzą się twardsze mięśnie, chyba, że sie bardzo spocisz i zmęczysz, wtedy może troszkę spalisz ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#206 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 11:05

ale ja wcale nie ograniczam się do robienia brzuszków i in cw tego typu :) oprócz tego wieczorkiem pół godzinki biegania a prz ładnej pogodzie rano rower :) a od września zaczyna sięznowu fitnes :) się zapuściłam przez to wakacyjne lenistwo to trzeba sie za siebie wziąc :D:D

#207 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 września 2008 - 14:29

ja sie szybko męcze i potem szybko odpuszczam :-? :roll:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#208 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 26 września 2008 - 14:33

ja od tygodnia ćwicze tą 6 jeszcze narazie nie widze efektu ale pomęcze sie do końca
Dołączona grafika

#209 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 września 2008 - 14:56

życze wytrwałości i efektów oczywiście.

#210 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 26 września 2008 - 19:28

Ja również ;-)
Mój kolega powiedział, że wykonał całą serię, po 2 razy( wiecie o co chodzi) i ponoć efekty były bardzo zadowalające, ale ja na własne oczy tego nie widziałam. Z jego opinii również wynika, że trzeba się namęczyć jak cholera, jednak ..

Osobiście sama jeszcze w gimnazjum chciałam spróbować, ale nie zabierałam się do tego, bo to chyba rzeźbi mięśnie brzucha z przodu, ale tali nie rusza tak ? :-/

#211 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 03 października 2008 - 10:58

ja też mam wielką ochotę zacząć ćwiczyć , ale niestety za mało mam zapału ;-) a jak dziewczyny wam idzie :?:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#212 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 03 października 2008 - 11:00

Jestem osobą, która w tej kwestii mówi, a nie robi :P Cięęężko mi jest się przemóc, ale jak już zacznę to trochę pociągnę ;)

#213 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 października 2008 - 12:04

hem ... hyyymmm ... no więc ja miałam ambitny plan wytrwać w ćwiczeniu tego, ale jak zwykle na planach sie skończyło <bezradny></span> nic trzeba si ebedzie jeszcze raz za to wziąć

#214 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 03 października 2008 - 12:32

może umówimy się jakoś od kiedy zaczniemy i razem będzie nam łatwiej :?: co Wy na to
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#215 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 03 października 2008 - 12:35

monika34, nic nie obiecuję, bo nie chcę potem oszukiwać :P

#216 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 03 października 2008 - 13:31

<bezradny></span> szkoda , bo ja sama to tez się za to nie wezmę :-/ a tak w grupie to razniej
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#217 Kamyczek

Kamyczek
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 05 października 2008 - 20:31

Dziewczyny, ja już zaczynałam kilka razy :mrgreen:
Najdalej doszłam do 10 dnia i wymiękałam. Po pierwsze z każdym dniem ćwiczyło mi się coraz trudniej, a po drugie traciłam zapał i chęci.
Ale ten zestaw jest naprawdę dobty na brzuch. Już po kilku dniach widać pierwsze efekty

#218 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 października 2008 - 20:58

tak chwalicie , ze moze sie skusze. ja zawsze juz po drugim dniu jakichkolwiek ćwiczeń wymiękam

#219 Kamyczek

Kamyczek
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 06 października 2008 - 08:51

kurcze, bo to jak we wszystkim potrzebna jest wytrwałość. tylko skąd ją brać?? :roll:

#220 mishi

mishi
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 08 stycznia 2009 - 14:35

Ale ten zestaw jest naprawdę dobty na brzuch. Już po kilku dniach widać pierwsze efekty

No na pewno, pod warunkiem, że już kiedyś ćwiczyłaś, nie masz tłuszczu na brzuszku i stosujesz odpowiednią dietę. :)

Niestety, to nie jest dobra forma ćwiczeń dla osób, które chcą schudnąć.
Bóg stworzył człowieka. Stać mnie na coś lepszego, powiedział, i stworzył kobietę...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych