Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy majowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
340 odpowiedzi w tym temacie

#301 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 maja 2014 - 13:52

Witam ponownie.Nie było mnie troszkę(ale to nie nowość dla Was) :)

Póki co jestem i fajnie poczytać  co u Was,dziewczyny.

Za oknem deszczowo,aczkolwiek dość ciepło.W końcu udało mi się ogarnąć mieszkanie po remoncie sypialni.Co roku cos jest do roboty w domu.Wiadomo,zrobiłoby sie z jednym zamachem,ale fundusze nie pozwalają.

Niedługo syn wyrusza na szkolną dyskotekę.Mówi ,ze wygania sie z chłopakami.

Miłego dnia ;-)

#302 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 29 maja 2014 - 14:41

Was doczytać.. masakra... ale się udało.. prawie... ;)

Majorka, a podcinasz końcówki ??

Czy jednak nie ?? Może się okazać że po prostu masz zniszczone, i się bardziej łamią...

widzę że nie tylko we wrocku ulewy jakich mało..

ale teraz już się chyba uspokaja... i oby tak zostało, przynajmniej na pociąg do domu spokojnie dojdę...

Lenia złapałam dziś niemiłosiernego..

#303 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 29 maja 2014 - 14:46

Lenia złapałam dziś niemiłosiernego..

Ja ledwo z wyra sie zwlokłam o 12:00, resztkami sił dosłownie wypełzłam :roll: 

Dzięki paskudnej pogodzie mam dzisiaj wolne :P tylko co to za wolne w tak paskudną pogodę :lol: 

miałam dzisiaj trochę inne plany, ale pobyczę się z Bucem, tak po prostu ;-)

W domu atmosfera okropna ostatnio, aż sie tu nie chce siedzieć :roll:

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#304 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 29 maja 2014 - 14:48

@Madź zazdroszczę... mi się właśnie marzy kilka dni byczenia i lenistwa..

albo ogólnego nic nie robienia... ale tak kilka dni :D

#305 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 maja 2014 - 14:57

@viola witamy po przerwie :)

pobyczę się z Bucem, tak po prostu

Poleniuchowałabym tak sobie....z kimś.... kurde!

Witam się,

u mnie bez większego szału. Praca kończy się pisać, obrona za jakiś miesiąc.

Od 3 dni znowu wzięłam się za ćwiczenia :mrgreen:  Oby motywacja nie opadła.

Niedawno naszło mnie na lody pistacjowe z Lidla, ale przypomniałam sobie, że dziś wszystkie sklepy u mnie pozamykane <ciah>

Zaraz zabieram się za ćwiczonka, potem obiadek i tyle z planów na wieczór.

<tuptup>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#306 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 29 maja 2014 - 15:00

@Olenka ćwiczysz coś konkretnego ??

#307 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 maja 2014 - 15:05

ćwiczysz coś konkretnego ??

Różnie, różniaście. Przeważnie są to ćwiczenia z Mel B, od czasu do czasu Chodakowska, czasem jakieś inne wynalazki znalezione na YouTubie :) Byle nie za długie, bo się szybko do ćwiczeń potrafię zniechęcić potem :D

Jak byś była zainteresowana to w tym dziale http://babskiswiat.n...ess-i-siłownia/ dziewczyny wrzucały różne filmiki z ćwiczeniami :) Polecam.

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#308 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 maja 2014 - 15:20

@viola witamy po przerwie :-)

cieszę się :)

Od 3 dni znowu wzięłam się za ćwiczenia :mrgreen: Oby motywacja nie opadła.

dużo sił i chęci życzę.

Ja mam słomiany zapał ostatnio,jesli chodzi o ćwiczenia :mrgreen:

Niedawno naszło mnie na lody pistacjowe z Lidla,

nigdy lodów z Lidla nie jadłam,dobre są?

Ide zrobie sobie kisielek malinowy.Jakos mnie tak naleciało :-P

#309 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 29 maja 2014 - 15:36

Cześć dziewczyny.

Po upałach, gdzie nie było czym oddychać przyszło trochę ochłodzenia. Jak dla mnie to dobrze. Upały mnie męczą bardzo.

Dzisiaj w planach lenistwo. Tzn. rzucam okiem na notatki, ale i tak średnio mi to idzie. :P

Wieczorem idę na pazurki. Dla relaksu :lol:

No i jeszcze tylko jutro w pracy i weekend. Niby cieszę się, bo odpoczynek od pracy, a z drugiej strony mam 3 egzaminy i nie wiem kompletnie jak to ogarnę. :roll:

Miłego!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#310 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 29 maja 2014 - 16:54

Ja ledwo z wyra sie zwlokłam o 12:00, resztkami sił dosłownie wypełzłam  

Ja też mam dzisiaj śpiączkę - jak nigdy. Zawsze wstaję przed 7 - zanim budzik zadzwoni. Dzisiaj dopiero przed 8 się zwlokłam - budzik dzwonił 2 razy. Zjadłam śniadanie i weszłam znowu do łóżka na godzinę :P A potem na szybko do pracy.

Jak z pracy wróciłam to poszłam do łóżka i zdrzemnęłam się godzinkę, ale nic mi to nie dało. Nadal bym spała.

Witam :)

Niby u mnie ok, ale średnio. Nie ma za bardzo z czego się cieszyć.

Sporo się wyjaśni w przyszłym tygodniu. Zobaczymy.

Aktualnie tak bardzo jestem senna, że naczynia w zlewie leżą, ale jeszcze poleżą :P U mnie cappucino i delicje - może mnie to pobudzi.

Miłego :)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#311 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 29 maja 2014 - 22:21

@wloczykijka podcinam co jakiś czas, ale chyba za mało, może konkretne ścięcie da jakiś efekt i włosy odżyją... :->

Witam

Padam. Nowy towar po raz kolejny mnie zalał. Myślałam, że wyjdę i trzasnę drzwiami :lol:

dodatkowo @, przemęczenie, a od 6:50 koczowałam pod sklepem za pralką jak 'za komuny' <umieraam>

nigdy bym się nie spodziewała, że wezmę udział w takim cyrku, ale wizja kilku sprzętów w cenie jednego była kusząca :lol:

niestety słabo się rozpycham łokciami, atak śmiechu oraz barykada z ochroniarzy uniemożliwiły mi zdobycie jednego celu :lol:  :lol:  :lol:

Poza tym wyro dzisiaj zawitało, szkoda, że wedle zasady zawsze musi być coś nie tak- obszyli mi poduszki nie tak jak chciałam :->

ale w sumie to już jest taka wesoła tradycja :-P

Mykam spać, bo jutro czeka mnie zapiernicz.

Spokojnej nocki ;*

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#312 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 maja 2014 - 22:53

bo bez niej trzęsę się jak galareta
u mnie rano było znosnie , potem sie ochłodziło.

zrobiłam sobie na jutro chili corn carne.

nigdy lodów z Lidla nie jadłam,dobre
rolade jadłam, ale bez szału.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#313 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 30 maja 2014 - 05:25

Witam w piątek :)

Dzisiaj dzień przeznaczam na ogarnięcie mieszkania- odkurzanie, mycie podłóg, ścieranie kurzy. Do tego pościel wietrzę, bo słońce wyszło :D Oby pogoda się wreszcie wyklarowała :)

Padam. Nowy towar po raz kolejny mnie zalał. Myślałam, że wyjdę i trzasnę drzwiami :lol:

dodatkowo @, przemęczenie, a od 6:50 koczowałam pod sklepem za pralką jak 'za komuny'

nigdy bym się nie spodziewała, że wezmę udział w takim cyrku, ale wizja kilku sprzętów w cenie jednego była kusząca :lol:

niestety słabo się rozpycham łokciami, atak śmiechu oraz barykada z ochroniarzy uniemożliwiły mi zdobycie jednego celu :lol: :lol: :lol:
Dzieje się u Ciebie :P

Miłego dnia i rozpoczęcia weekendu :)

nixqp2.png

#314 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 maja 2014 - 07:17

rolade jadłam, ale bez szału.

to chyba nie mam czego żałować :)

Do tego pościel wietrzę, bo słońce wyszło :-D Oby pogoda się wreszcie wyklarowała :-)

U mnie pochmurno,ale jak na dniach tylko pokaże się słońce,także skuszę sie na wietrzenie pościeli.:)

Witam

Już po kawie i śniadaniu.

Zaraz umyje sobie głowę,potem ogarnę mieszkanie.

Wieczorem z synem na karate.Przyznam,że juz jestem wymeczona tą jego szkołą i dodatkowymi zajęciami.

Oby do wakacji. :mrgreen:

Wiecie,ze u mnie we flakonie  irysy stoją już 5 dni.A teściowa mówiła,ze postoją jeden dzień i oklapną.Myliła się.:)

Dużo uśmiechu na dzisiejszy dzień,miłego dnia <ookk>

#315 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 30 maja 2014 - 07:22

U mnie pochmurno,ale jak na dniach tylko pokaże się słońce,także skuszę sie na wietrzenie pościeli
Od razu lepiej się śpi :)

śniadaniu.
Ja też już zjadłam i nawet włosy umyłam i wysuszyłam :P

Pranie rozwiesiłam i wyniosłam suszarkę do ogródka :) Szybciej wyschnie :)

Muszę lecieć do sklepu i wsadzić kwiatki- Mieczyki i Jaskry.

nixqp2.png

#316 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 30 maja 2014 - 07:27

Witam mega spiaca

U nas chorowanko mala ma zapalenie oskrzeli wiec chodze nieprzytomna .

Wzielam sie za cwiczenia  z Mel b ale tylko rano bo wieczorem juz padam, i tylko 30 minut.

U nas dzis pogodowo niefajnie. Zimno. Deszcz.

Milego dnia

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#317 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 maja 2014 - 08:08

pogoda szara ale nie pada .

jem sniadanie : kupilam sobie mrozone pierogi z truskawkami.

kiedys mi sie wydawało, ze bez pieczywa sie nie da a ja go tydzień prawie nie jadłam i dopiero dzis kupilam do obiadu.

#318 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 30 maja 2014 - 08:17

<hellooo1>

A u mnie dla odmiany słonecznie i cieplutko. Lato wraca, a ja chyba wbijam się w kieckę :mrgreen:

Dziś o dziwo wstawało mi się bardzo bardzo dobrze i nawet drzemki nie były potrzebne :P W przeciwieństwie do wczoraj, kiedy to mając do pracy na 12 obudziłam się o 11.35 :lol: Jakoś się zwlekłam, zdążyłam tylko zjeść banana, do pracy zabrałam całą kosmetyczkę, ręcznik, szampon, suszarkę i żel pod prysznic i tam się ogarniałam, a w taksówce byłam jeszcze tak śpiąca i nieprzytomna, że kierowca podstępnie wysępił mój nr telefonu :lol: :lol: :lol:

Z Mężem od paru dni cudownie :mrgreen: Znów okazuje się, że kilka dni rozłąki - w tym wypadku tylko 3 - ma świetne działanie i przynosi nieocenione skutki :mrgreen: I dlatego chodzę z bananem na twarzy od rana do wieczora, pogłębiając tylko zmarszczki, a ludzie z podejrzliwymi uśmiechami pytają, co to nowego się stało :lol:

Jeszcze dziś do pracy i przede mną wolny weekend :mrgreen: Nie wiem, co zrobię z tyloma dniami. Rozpusta :lol:

#319 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 maja 2014 - 08:21

kierowca podstępnie wysępił mój nr telefonu
no ładnie <ciah> to tylko swiadczy o tym ze bez makijazu i umytych włosów jestes i tak sliczna ;-)

mykam sprzatac a potem na szybko na real.

#320 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 30 maja 2014 - 08:51

@halynka...opryski robię ze środka z firmy Bayer.

@magdaaaaa...moja Daria sprząta tak,że WSZYSTKO ląduje w jej szafie... <umieraam>

@karatetyka...wow!2lata!to już coś...gratuluję! <ookk>

@89kasienka89...pracuj,pracuj a garb Ci sam wyrośnie... :-D

@viola...Witaj!stęskniłam się za Tobą;super,że jesteś! :mrgreen:

@Majorka^^...no to stałaś jak ja za komuny ,w kolejce po odkurzacz...stałam wtedy 10godzin,od północy do 10.00 do otwarcia sklepu. <umieraam>

@Sajuri...dużo zdrówka dla Maluszka...dla Ciebie spokoju,cierpliwości i odpoczynku. <przytul>

Witam serdecznie!

Za oknem deszczowo i sennie a do tego trochę zimno jak na koniec maja.Siedzę wbita w fotel,wgapiona w monitor komputera i czytam co tam u was nowego się wydarzyło.W międzyczasie podglądam DTVN ale nie specjalnie wiem o czym mowa i jednocześnie piję kawę...to się nazywa...:podzielność uwagi. <jezorek11>

Dzisiaj mieszkanie omiotłam narazie wzrokiem,jakoś za mopa brać mi się nie chce,jestem okropna.Nie mam pomysłu na obiad a Pan mąż liczy na 2-daniowy jak powróci z wyprawy wędkarskiej...marzyciel. <sun_>

Jestem zbulwersowana podejściem do pogrzebu W.Jaruzelskiego...wszystko,wszystkim...wszystko rozumiem,wszystko pamiętam,ale...uważam,że pogrzeb z ceremoniałem państwowym zwyczajnie Mu się należy i nikt Mu żadnej łaski nie powinien robić.I jeszcze jedno...premier i prezydent...powinni ruszyć tyłki i zaszczycić swoją obecnością tę ceremonię.To jest moje zdanie. <hmm>

Coś mnie ,,użarło"w plecy ostatnio na działce...na plecach mam ogromne bąble,piecze to ,swędzi i boli przy dotyku...wygląda okropnie...czerwono-różowe paskudztwo...a lekarz kazał wapno pić i smarować pantenolem.

O!słońce wyszło zza chmu!hura! <huraaaaa>

Plany miałam na dziś na wskroś ambitne ale...z realizacją tych planów gorzej...muszę się zmobilizować i poczytać 10przykazań Carnegie^go.Może się zmobilizuję,wezmę w garść,dupę w troki i zacznę działać...ale narazie mi się nic nie chce. ;>

Miłego dnia! <buzki>