Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pudry i podkłady

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
773 odpowiedzi w tym temacie

#121 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 24 maja 2008 - 18:51

ator mattitude-nie mam na niego uczulenia,nawet ładnie naturalnie wygląda na twarzy,raczej nie matuje na 16 godzin tak powinien ale obecnie to mój ulubiony
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#122 czekoladka

czekoladka
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 25 maja 2008 - 10:22

revlon color stay to z tych droższych,lepiej kryjących i trwalszych- polecam na większe wyjścia jak dla mnie jest ok, ale zauważyłam że moja skóra nie czuje najlepiej we wszystkich fluidach które utrzymują się na skórze przez wiele godzin. Dlatego tego używam od święta a na codzień lekki podkład w kremie kolastyna z serii ,,satin''. Jest rewelacyjny, nie męczy skóry jednocześnie kryjąc niedoskonałości-to mój faworyt :-D

#123 Kasia81

Kasia81
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 25 maja 2008 - 13:48

revlon to moj ostatni zakup. Jest rewelcyjny!

#124 paulcia

paulcia
  • Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 25 maja 2008 - 17:59

revlon to moj ostatni zakup. Jest rewelcyjny!

a który kupiłaś? ten do cery suchej czy tłustej?
Dołączona grafika

#125 czekoladka

czekoladka
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 25 maja 2008 - 21:18

Ja zawsze używam do tłustej,ale ma bardzo matujące działanie i miejscami mam trochę sucha skórę.Teraz przymierzam się do revlona w kamieniu :mrgreen:

#126 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 29 maja 2008 - 06:14

Ja teraz uzywam podklad NIVEA BEAUTE natural matt i jest super juz sobie 2 kupilam ;D

#127 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 29 maja 2008 - 18:29

NIVEA BEAUTE natural matt

szkoda że w polsce nie ma kolorówki tej firmy bo słyszałam kiedyś że bardzo fajna jest,a jak cenowo?
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#128 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 29 maja 2008 - 19:06

hmmm naprawde nie ma tego w Polsce? :shock: nawet nie wiedzialam wczoraj wlasnie sobie kupilam bo mi sie juz stary konczy i placilam 12 euro ale teraz chyba euro jest zan 3,40 zl takze nie iwem ile bo mi sie nie chcwe liczyc
(nie lubie przeliczac bo wtedy bym nic nie kupila za duzo mi wtedy wychodzi) ":P

#129 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 29 maja 2008 - 21:15

Olciiia nie ma :-( sądze że jakby było to chyba nie było by drogie.ale nivea dobra firma,ciekwa jestem jakie robi podkłady <hmm></span>

#130 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 29 maja 2008 - 21:45

anusek no w sumie ja na tutejsze ceny podkladow to jest przeciatna cena wlasciwie normalna

a jaki jest?
jak dla mnie super nie wiem jak ty ale ja zawsze najpierw po umyciu twarzy smaruje sie kremem i na to podklad i faktycznie jest matujacy jak dla mnie bardzo fajny ale nie jakis rewelacyjny zeby znowu nie bylo ze nie wiem jak zachwalam
(jak kupilam drugi to znaczy ze nie jest taki zlyy :-P )

#131 madameTehran

madameTehran
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 17:15

ja używałam mabeline pure-zone ale przezuciam się na lirena city-mat - uwazam że lirene lepszy. mam tłusta cere i on fajnie matuje. za to mabeline jest bardzo lekki - dobry na lato ale słabiej kryje

#132 jotemka

jotemka
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 18 czerwca 2008 - 14:42

ja używałam mabeline pure-zone ale przezuciam się na lirena city-mat - uwazam że lirene lepszy. mam tłusta cere i on fajnie matuje. za to mabeline jest bardzo lekki - dobry na lato ale słabiej kryje

Własnie myślę o zakupie lirena :-) Do tej pory miałam oceanic AA kolor czekolada, fajny ale mi się juz znudził :->

#133 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 26 lipca 2008 - 19:07

Ja używam podkładu korygującego Vichy

#134 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 lipca 2008 - 19:18

ja uzywam podkładu MAYBELLINE fresh matte i sobie chwalę nie uzywam pudru tylko sam podkład i to mi wystarcza skóra mi się nie świeci i w moim przypadku mam o sto razy mniej pryszczy .... gdy używałam inne ciagle miała ropne zaksurniki, jakieś drobne pryszczyki ale kosmetyczka poradziła mi ten jako bardzo dobry i pozwalający skórze oddychać i jak na razie to sobie chwale i z czystym sumieniem mogę polecić innym bo cena też jest umiarkowana 30 zł...

#135 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 26 lipca 2008 - 19:39

fajna babka, musze zobaczyc w sklepie jak kosmetyczka polecila to faktycznie no i ze tobie pomaga... no no moze sobie kupie jak mi sie ten nivea skonczy :)

#136 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 27 lipca 2008 - 14:28

na prawdę warto kupić go mi zastępuje puder i stosuje tylko podkład przez co nie obciąża porów a wygląda dobrze :-)

#137 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 lipca 2008 - 18:32

a ja sie wogule nie maluje i jest mi z tym dobrze:P

#138 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 16:56

Ja kupiłam sobie AA Make Up -matujący podkład kryjący ponoc bardzo dobry dla cery wrażliwej i skłonnej do alergii, oddcień-kośc słoniowa :P
Dziś pierwszy raz go użyłam i w sumie długo się trzyma, ale zobaczymy z czasem jak działa :)
Cena 16,50 :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#139 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 19:00

Ja kupiłam sobie AA Make Up -matujący podkład kryjący ponoc bardzo dobry dla cery wrażliwej i skłonnej do alergii, oddcień-

mam taki sam tylko odcień miód :-)
jest dobry...zakrywa wszystko...tylko po kilku godzinach buzia zaczyna się świecić... :-?
przynajmniej ja tak mam...
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#140 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 23:41

a ja za namową jednej z forumowych koleżanek skusiłam się na puder manhattanu ten matujący i jest świetny! wystarczy delikatne pociągnięcie pędzla aby na wiele godzin przestała mi się świecić buzia :mrgreen: (mam cere mieszaną)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych