Tak, czy siak ja bardzo te z pompką lubię. Teraz się zastanawiam, czy bardziej się nie odbija na ekranie telefonu puder, niż podkład. Musiałabym się pomalować tylko podkładem i sprawdzić..
Pudry i podkłady
Napisano 29 maja 2016 - 16:45
Napisano 31 maja 2016 - 18:08
ale to jest zwykły środek do demakijażu, żadna nowosc,czy innowacja;]
zwykłe środki do demakijażu też dają sobie radę bez najmniejszych problemów.
jeżeli zostawisz buteleczkę otwartą to ci pociemnieje i zeschnie,ale zamkniete opakowanie nie jest hermatyczne, denko normalnie otwerasz
No ale jak takie powietrze dłużej zostaje w produkcie, to nic się z nim nie dzieje?
czysty telefon bardzo ułatwia zycie;] w końcu zabrudzony ekran innym podkładem musisz gdzieś wyczyścić. nie daj boże przyjdzie Ci odruchowo do głowy wytrzeć o spodnie ... a tu problemu po prostu nie ma
No ciekawe. W sumie przydałoby mi się coś lepszego, żeby ciągle nie mieć brudnego ekranu telefonu
Napisano 06 lipca 2016 - 13:43
Dziewczyny a stosowała może już któraś ten nowy podkład maybelline dream velvet ? Oglądałam go ostatnio w rossmannie i tak sie zastanawiam nad jego kupnem. Czytałam że zapobiega błyszczeniu się twarzy i nawilża skórę nawet do 12 h czy któraś z was już może go stosowała?
Napisano 07 lipca 2016 - 20:58
Mam ten podkład od jakiegoś czasu. Matuje idealnie i rzeczywiście nie trzeba poprawek w ciągu dnia. Co dla mnie najważniejsze daje bardzo dobry efekt, ale nie wysusza skóry, a z tym miałam zawsze problem przy kosmetykach tego typu.
Jak jeszcze się zastanawiasz, to polecam.
Napisano 15 lipca 2016 - 07:42
dr irene jest ok tylko cena nieco wysoka
Napisano 07 września 2016 - 12:51
Dziewczyny, mam dwa podkłady z Revlona i z Astora, i ten pierwszy jest dla mnie zbyt żółty, drugi jest zbyt różowy, za to idealnie jest, gdy zmieszam je ze sobą. Czy to mieszanie może być niedobre dla mojej cery?
Napisano 27 września 2016 - 14:39
Ja lubię podkład Bourjois healthy mix, na to puder Max factor creme puff transparentny albo mineralny z Bourjois. Jestem z nich zadowolona, a już długo uzywam
Napisano 09 października 2016 - 14:45
Ja ostatnio prowadzę bezpodkładowe życie, stosuję tylko puder.
Napisano 10 października 2016 - 13:45
Rimmel Match Perfection podkład z średniej półki cenowej, ale adekwatny stosunek jakości do ceny. Długo utrzymuje się w niezmiennym stanie, dobry na co dzień, jak i na większe wyjścia w połączeniu z primerem tej samej firmy wzmocniony efekt.
Napisano 18 października 2016 - 19:58
W Naturze teraz jest jeszcze promocja -40% na podkłady i pudry.
Kobo w ogóle ma fajny zestaw podkładów do konturowania twarzy.
Ja muszę w końcu opanować tę sztukę ![]()
Napisano 18 października 2016 - 21:17
ooooo dobrze wiedziec, dzięki! ![]()
Napisano 19 października 2016 - 15:07
Hej Dziewczyny- mam pytanie. Stosowałyście może jakieś azjatyckie podkłady albo kremy BB? Widziałam, że dużo osób poleca BB ze Skin79, był ostatnio w promocji na ..., ale się wstrzymałam z kupnem. Ktoś coś
?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych