Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pudry i podkłady

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
773 odpowiedzi w tym temacie

#101 unifine

unifine
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 20 marca 2008 - 08:05

Donn - dzięki - a próbowałaś go ? bo wiele pudrów i podkładów "gubi" drobinki jak się go na skórę nałoży......
Kobieta zmienną bywa....

#102 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 20 marca 2008 - 13:47

unifine, tak próbowałam :-) już mi się nawet opakowanie kończy :-P tylko to jest krem nie puder.

#103 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 20 marca 2008 - 22:00

Wyprubowałam niedawno Maybelline superstay silky jest to baza wyglądzająco-nawilżająca i kryjący trwały podkład w jednym :-) jak dla mnei rewelacja ! super wygładza skórę,dobrze kryje jest bardzo trwały i dosyć wydajny :-).
Teraz wziełam na sprubowanie podkład Astora mousse i nie jestem zadowolona szczegulnie :/ jest nietrwały i nic a nic nie kryje będzie dobry dla mlodej cery bez wyprysków i sklonnej do przetluszczania a ja takiej nie mam.Jak tylko ten mi się skończy znowu kupię sobie superstay cena do przelknięcia ok 30-33zł
Dołączona grafika

[ Dodano: 2008-03-20, 22:05 ]
A z pudrów prasowanych polecam Viperę jest niedrogi (ok 11 zl) a dobry :-) ja używam odcienia rozświetlającego ożywiającego cerę(odcień lekko brązujący) i jestem zadowolona :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#104 unifine

unifine
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 23 marca 2008 - 10:07

ANUSEK - to jest Estee Lauder - Double Wear
Kobieta zmienną bywa....

#105 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 23 marca 2008 - 11:47

chyba poprosze o próbke przy następnych zakupach,bo coś już kiedyś słyszałam że jest dobry
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#106 Chwilka

Chwilka
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 29 marca 2008 - 22:37

Kryjący podkład Gosh'a dla mnie jest super i goraco polecam przy mieszanej cerze z jakimiś niedoskonałościami.Kosztuje 50zł ale starcza na pół roku przy codziennym uzywaniu.
Gorąco polecam :!: :!: :!:
Dołączona grafika

#107 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 29 marca 2008 - 23:31

a może któraś poleci taki żeby był bardzo lekki i nie za bardzo kryjący,najlepiej lekko rozświetlający :?: bo ja szukam i wszystkie takie ciężkie,a ja to właściwie nie lubie podkładów,teraz kupuje diora ale ja sie tak żadko nim maluje że wolałabym coś tańszego :-/
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#108 Chwilka

Chwilka
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 30 marca 2008 - 11:28

Wiesz co Anusek ja robie:puder Gosh'a mieszam z balsamem avonu bronze, on ma mnoswto drobinek zlotych i dopiero nakaladam na twarz.Wyglada super,polecam.
Dołączona grafika

#109 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 30 marca 2008 - 11:56

A to moje podreczniki :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#110 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 30 marca 2008 - 13:41

Chwilka no tak tyklo jak wymieszam z jakimś kremem to sie potem za bardzo świece <bezradny></span>

#111 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 30 marca 2008 - 22:21

Ja tam codziennie swiece jak gwiazda ;-) :mrgreen:

#112 szisza

szisza
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 09 kwietnia 2008 - 20:57

ja jak juz mam uzyc podkladu to loreala infallible :) mialam kiedys z erisa ale mi nie przypasil :|
a co do ziemi egipskiej z bikora to mialam jak bylam opalona uzywalam i jak dla mnie super:)
z takich brazujacyhc to mam te kulki z avonu i czasami uzyje ale bardzo malutko btego sie bierze bo jak wiecej to jakis pomarancz na twarzy wychodzi:/

#113 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 10:40

ja osobiście używam podkładu Oriflame z fioletową nakrętką zużyłam już jeden i bez zastanowienia kupiłam drugi bo po co zmieniać to co dobre :mrgreen: mam do was kochane pytanie czy używałyście może pudru w kamieniu Cover z mabyline jest on podobno przeznaczony do skóry skłonnej do wyprysków. czy jest na prawdę skuteczny?
Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Dołączona grafika

#114 gruchapietrucha

gruchapietrucha
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 20:02

Ja kocham Clenique parsowany. Ma przepiękny wręcz fiołkowy zapach, cena, w sumie znośna (ok 100zl)
Dołączona grafika
Zakochana na wiosnę.

#115 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 06 maja 2008 - 19:50

gruchapietrucha a nie chodzi ci o clinique?bo jak tak to dziwi mnie zapach...ich kosmetyki zazwyczaj są bezzpachowe,sama sporo ich używam są dobre do alergicznej skóry.

#116 gruchapietrucha

gruchapietrucha
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 08 maja 2008 - 19:58

gruchapietrucha a nie chodzi ci o clinique?bo jak tak to dziwi mnie zapach...ich kosmetyki zazwyczaj są bezzpachowe,sama sporo ich używam są dobre do alergicznej skóry.

hahaha, sama odopowiedzialas :P większośc z nich nie pachnie, bo firma clinique robi kosmetyki cos jakby lecznicze (wlasnie glownie dla alergików) podobnie jak VICHY, dlatego nie maja zapachu :)
Zakochana na wiosnę.

#117 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 16 maja 2008 - 21:20

w chwili obecnej dzięki codziennym spacerkom z moim synkiem odstawiłam podkłąd na górną półkę, buzie mam dośc opaloną ale chwalę sobie podkład mailbeline Ever Fresh chyba tak to się pisze... nie drogi a wg. mnie bardzo dobry.
Dołączona grafika

#118 soniaq

soniaq
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 20 maja 2008 - 20:50

Ja od pewnego czasu używalam tylko podkladu max factora (last performance) ale nie chcialam skory przyzwyczajac (choc to ponoc bzdura z tym przyzwyczajaniem) wiec zmienilam na maybeling ale on gorzej kryje.Czy ktoras z was moze polecic jakis podklad ktory bylby rownie mocno kryjacy jak max factor??

#119 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 22 maja 2008 - 19:09

w chwili obecnej dzięki codziennym spacerkom z moim synkiem odstawiłam podkłąd na górną półkę, buzie mam dośc opaloną

to tak jak ja :).
ja mam ciemna karnacje i nawet zima nie uzywam podkladow, bo mam śniadą cerę.
jak przed studniowka poszlam dwa razy na solar raz na 4 potem na 6 min to wygladalam lepiej niz niejedna, ktora poltora miesiaca sie "smazyla" :mrgreen:

ale gdy juz sie czyms paćkam, albo siostrze sie nudzi, to pozwalam sie wysmarowac tylko matujacym podkladem. i tu sie moja wiedza na ten temat konczy :P

#120 Iwunia

Iwunia
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 23 maja 2008 - 22:47

ja używam pudru w kremie z Maibeline tego najnowszego,nie pamietam nazwy,jest dość dobry ale nie kryje zbytnio plam ani wyprysków,jest dobry na lato bo jest rzadki i niewidoczny na buzi polecam te firmę bo sama często kupuję produkty z niej,ale nie ma rewelacji,miałam tez puder Dream Matt Muse i jest fajny ale do cery tłustej ,do suchej się nie nadaje i do problematycznej tez nie zbyt ale fajnie się rozsmarowuje!!!starcza na długo i jest nie drogi. :lol: :roll:
Uwielbiam wspólne zachody słońca na plaży z moim mężczyzną wtedy życie nabiera sensu!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych