Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Biżuteria

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
802 odpowiedzi w tym temacie

#21 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 04 września 2007 - 17:50

tez mam pierscionek kobre :D i mam jeszcze jakies inne weze :P a jaszczurke to mam takom fajowa broszke srebrna :D

#22 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 04 września 2007 - 17:55

i mam jeszcze jakies inne weze :P

ja mam 2 pierscionki weze ;] ale czesciej niz ja nosi je moja mama
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#23 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 04 września 2007 - 17:59

tez mam pierscionek kobre :D i mam jeszcze jakies inne weze :P a jaszczurke to mam takom fajowa broszke srebrna :D

ja mam 2 pierscionki weze ;] ale czesciej niz ja nosi je moja mama

Fajne są pierścionki węże i jaszczurki, fajnie oplatają palca. :-D Tylko mojej kobrze urwa sie przypadkiem ogon. :-P

#24 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 09 października 2007 - 14:55

zapomniałam dodac o moim kolczyku w pępku i już niedługo w jezyku :-P
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#25 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 09 października 2007 - 15:42

Kamila w języku jest bardzo niehigieniczne. Jedzenie między językiem a kolczykiem gnije, po prostu <bezradny></span>
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#26 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 11 października 2007 - 17:30

nosze tylko srebro:))))))))kwestia gustu <bezradny></span>

#27 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 11 października 2007 - 18:55

Jewel tyle osób ma kolczyki w języku i jakoś im nie odpadł :mrgreen: jeśli się dba to myśle że nie ma problemu, moja siostrzyczka ma już tyle czasu i czuje sie dobrze - język nadal ma.. :mrgreen: moja psiapsióła też :lol: hmmm... uważam że to zależy od higieny, są płyny do płukania jamy ustnej... a poza tym ja dużo nie jem..żarcik :mrgreen:
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#28 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 11 października 2007 - 19:07

Jewel tyle osób ma kolczyki w języku i jakoś im nie odpadł :mrgreen: jeśli się dba to myśle że nie ma problemu, moja siostrzyczka ma już tyle czasu i czuje sie dobrze - język nadal ma.. :mrgreen: moja psiapsióła też :lol: hmmm... uważam że to zależy od higieny, są płyny do płukania jamy ustnej... a poza tym ja dużo nie jem..żarcik :mrgreen:

zgadzam sie z ta kwestia mam kolczyka w jezyku i jakos mi nie gnije!

#29 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 11 października 2007 - 19:12

i jak Madziu ci się żyje z kolegą w języku?? :mrgreen: :mrgreen: ja też już chce mieć... :mrgreen: :mrgreen:

#30 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 11 października 2007 - 19:16

super super moge dac Ci pare rad a takze nazwy roznych preparatow do jezyczka najbardziej podoba sie mojemu marcinkowi mysle ze damiankowi tez sie spodoba :-D :-> ;-) :-)

#31 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 11 października 2007 - 19:33

okej... dzięki wielkie... ale może nie róbmy Off Topic... i pogadajmy o tym na gg..;] bardzo byś mi pomogła :mrgreen: :mrgreen:

#32 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 11 października 2007 - 19:45

pewnie :-P :-D :-)

#33 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 11 października 2007 - 21:54

W życiu w tej szczelinie nie zadbasz tak o higienę a zresztą nie podoba mi się bo co druga łazi z tym na wierzchu i się popisuję. Teraz w tym wieku nie wyobrażam sobie zrobić czegoś takiego, tak się oszpecić. W wargach sromowych też jest fajnie wiecie ;>
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#34 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 12 października 2007 - 11:54

okej... dzięki wielkie... ale może nie róbmy Off Topic... i pogadajmy o tym na gg..;] bardzo byś mi pomogła :mrgreen: :mrgreen:

witam tu masz pare rad jak bedziesz miec przebitego kolczyka w jezyku:
------------------kup sobie w aptece aphtin-to jest preparat do jezyka ktory mowi o tym abys kilka razy dziennie przemywala paleczkami higienicznymi jezyk(przeciw plesniawkami)
-----------------kup sobie herbatke ziolowa z dziurawca:zalac wrzatkiem i zostawic do wystudzenia, zimny napar wlac do woreczka(do robienia lodu),jak zmarznie,ssac jak boli i na zmniejszenie opuchlizny
---------------jedz zupki np.goracy kubek(zimny)
---------------albo to co wszyscy ale w papkach
---------------a takze te zupki dla dzieci np.bobovita(polecam owocowe,bo warzywne sa bez smaku) aaaaaaaaaaaaaa jak bedziesz po to daj znac pozdrawiam :-D ;-)

#35 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 12 października 2007 - 11:57

hahahaha a w wargach sromowych to bym sobie zrobiła :D podobaja mi sie takie kolczyki :P

#36 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 12 października 2007 - 12:04

hahahaha a w wargach sromowych to bym sobie zrobiła :D podobaja mi sie takie kolczyki :P

hahahhahaha ja bym sie nie odwazyla

#37 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 12 października 2007 - 12:19

ee chwila bólu i po sprawie :P a kolczyki sa całkiem fajowe :P no a jak ktos sie boi przekłuwania to ostatnio modne sa klipsy na łechtaczke :P bezbolesne a wzmagaja rozkosz :P hahahahaha podobno :P sama jeszcze nie sprawdzałam

Załączone miniatury

• klips.jpg

#38 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 12 października 2007 - 12:35

ee chwila bólu i po sprawie :P a kolczyki sa całkiem fajowe :P no a jak ktos sie boi przekłuwania to ostatnio modne sa klipsy na łechtaczke :P bezbolesne a wzmagaja rozkosz :P hahahahaha podobno :P sama jeszcze nie sprawdzałam

kochana ehhehehehe fajny kolczyk taki chcesz:) <ookk></span> ciekawy jest:)

#39 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 12 października 2007 - 12:47

nieee takiego nie chce :P hahahaha a to klips nie kolczyk :P a jakie fajowe ozdóbki na sutki znalazłam hahahahaha raczej to nie sa ozdoby na co dzien ale zabawy łózkowe niezle by mogły urozmaicic :P nie wiem jak z ta wieksza przyjemnoscia ale smiechu byłoby duzo :D szczególnie przy tych kręciołkach <umieraam></span> az sobie zamówie kiedys chyba hahahahaha

Załączone miniatury

• p4895_big.jpg
  • p3314_big.jpg
  • p3300_big.jpg
  • p3299_big.jpg
  • p233_big.jpg

#40 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 12 października 2007 - 12:49

hahahahhahahahhahahha co to ludze nie wymysla:) <hura></span> <umieraam></span>