Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Piercing

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
707 odpowiedzi w tym temacie

#361 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 września 2008 - 07:52

nie podoba mis ei taki kolczyk pomiedzy piersiami i uwazam ze co za duzo to niezdrowo ;)

#362 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 16 września 2008 - 10:06

fajna babka, Olciiia, tuptunio, mi tez to wszyscy mowia;) ale co by nie... MIMO WSZYSTKO i tak mam na niego wwielgasna ochote;d
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#363 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:23

nom zależy kto co lubi i komu sie co podoba :) ja osobiście żadnych kolczyków niż w uszach (po jednym) nie mam i mieć nie bede :) jak sobie przypomnę ile mnie koszowało zeby pójść do kosmetyczki po te dwie dziurki ;P panicznie boję się igły ... no i dwa razy pod samym gabinetem sie rozmyśliłam i zwiałam <haha22></span>

MerenRe, to że chcesz miećtaki kolczyk świadczy tylko o twojej oryginalności :) a takich ludzi sie szanuje :-D

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#364 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:28

ale te między piersiami brzydkie... :-?

brzydki to dopiero gorset jest ;-)

[ Dodano: 2008-09-16, 13:30 ]

a takich ludzi sie szanuje :-D

:shock:
jakbym sobie chciała zrobić kolczyka na czole to też byś mnie szanowała bo jestem oryginalna? a może jednak walnięta? ;-)
:P

Załączone miniatury

• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • gor.jpg
  • gorset.jpg

nie ma mnie tu i nie będzie.

#365 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:35

WALNIETA ladne slowocerrata, idealnie do mnie pasuje;)

[ Dodano: 2008-09-16, 13:37 ]
a co do gorsetu to uwazam ze to przesadza;D to slowo znam;p i granice tez... chyba:)
ale gorset leee i fuuuu.... a kolczyk miedzy piersiami chce dla samej siebie zrobic, a nie na pokaz;D
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#366 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:40

cerrata, ło boszzzz.... nie no wszystko jest dla ludzi ale bez przesady.... bo to to jakeś dziwolągi już ...
ja i tak takich ludzi podziwiam za odwagę i że nie boją się oszpecić... "bo ludzie sobie pomyślą..."

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#367 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:44

za odwagę i że nie boją się oszpecić...

a nie za 'glupotę' ?
;-)

#368 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:46

cerrata, to że to jest głupie i bez sensu wiem ... ale ich wybór ;P ja już mowiłam w życiu bym siena cośtakiego nie zdecydowała, nie wszystko mi sie teżpodoba, ale takich ludzi szanuje, choć ich decyzji i pomysłów nie popieram

#369 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:47

Ej zawsze jak patrzę na takie zdjęcia to mnie boli :-/
i niech Cię teraz ktoś za to pociągnie przez przypadek.... brrrr :shock:
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#370 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:47

ale takich ludzi szanuje, choć ich decyzji i pomysłów nie popieram

gryzie mi się to ;-)

hehe
nie dogadamy się ;-)

#371 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:50

cerrata, masz rację się nie dogadamy ;) a mi sie to nie gryzie :) u mnie to naturalna reakcja na pewne osobniki ;P <bezradny></span>

#372 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:55

"CO LUDZIE POMYSLA" a nie uwazacie ze tacy ludzie ktorzy to robia maja to gdzies?? tj opinie innych?? mam andzieje ze Wy nie przywiazujecie uwagi do trgo co inni mowia... a poza tym gdybysmy wszyscy byli tacy sami... to jaki swiad bylby nudny:)

#373 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:56

to jaki swiad bylby nudny:)

oł noł, zrobię sobie implanta na czole...

ale są granice
ja rozumiem, zjawisko itd
ale są pewne granice i np gorset jest dla mnie przesadą, choć mnie nie szokuje ani nic, bo 'swoje w życiu widziałam i miałam' ;-)

#374 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 16 września 2008 - 13:01

nie no to fakt... utlenmy wobie wszystkie wlosy i wskoczmy w rozowe ciuchy

#375 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 września 2008 - 13:10

a kto tak powiedział? :roll:
ale widzisz, to też oryginalność

#376 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 16 września 2008 - 13:15

MerenRe, ja nie rozumiem po prostu po co?? Po co ktoś sobie wbija kolczyki na plecy i robi kokartką gorsecik, który w każdej chwili ktoś może jej nie daj boże zerwac??
A poza tym jakby na to nie patrzec jest to okaleczanie się, tylko po to żeby byc fajnym i trendy. Bo nie powiesz mi że poprzez ten gorset chcą cokolwiek zamanifestowac??
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#377 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 16 września 2008 - 13:15

no wiem:) oj bo zaczal sie metlik;p bo ja juz weszlam na temat bycia moba;p

#378 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 września 2008 - 13:18

bo ja juz weszlam na temat bycia modna

nie zauważyłam

popieram maleńką, choć sama lubię kolczyki i miałam wiele (teraz zostały blizny i dziurki w uszach ;-) )

#379 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 16 września 2008 - 13:26

tfu :-?
przeraziły mnie te zdjęcia...

ludziom odbija
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#380 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 16 września 2008 - 13:28

gorset a fuj...... fle obrzydliwe już mnie plecy bolą za nią :-) dla mnie to nie moda ale jakieś takie fantazje związane zadawaniem sobie bólu <bezradny></span> ale jak ktoś to lubi (ale mojemu dziecku bym na to nie pozwoliła)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych