Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Piercing

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
707 odpowiedzi w tym temacie

#341 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 11:42

a do czego służy w pępku czy nosie,głupie pytanie.podoba mi sie i tyle.

Z tego co widze jestes mloda dziewczyna... i na pewni kiedys bedziesz chciala miec dzieci... a jak przeklujesz sobie sutek to istnieje duze ryzyko uszkodzenia kanalikow gruczolowych (czy jakos tak), bo kiedys o tym czytalam ....

tylko jak sie źle przekłuje,tak samo jest ryzyko że przekłuwając nos uszkodzą sie jakieś nerwy a pępek że dojdzie do zakażenia narządów wewnętrznych.idąc tym tropem najlepiej nie robic nigdzie
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#342 malakandra

malakandra
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 15 sierpnia 2008 - 08:24

To jeden z moich ulubionych tematów. Bardzo lubię ten rodzaj ozdób na ciele. Traktuje je dość poważnie. Sama mam kolczyki w pięciu miejscach. Moim zdaniem wyglądają ślicznie, estetycznie i dostarczają różnego rodzaju przyjemności ;)

#343 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 15 sierpnia 2008 - 08:54

malakandra, w 5 <co></span> gdzie :-P
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#344 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 sierpnia 2008 - 09:19

ja w sucie bym sobie za chiny nie zrobila :-? w jezyku sie balam zrobic i raczej nie zrobie choc duzo moich kolezanek ma ;P chcialabym sobie zrobic na Cip** ale nie wiem jak to bedzie bo nie rozstawie nog przed kosmetyczka :D jak narazie to mam w pempku i w uszach i to mi wystarczy .jednego sie pozbylam kolczyka ostatnio ;)

[ Dodano: 2008-08-28, 10:08 ]
no to dobra mam pytanko... bo ja sobie zrobilam pare dni temu kolczyka w chrzastcei teraz nie wiem jak mam to pielegnowac zeby wszystko bylo ok. nie ropieje mi ani nie leci krew za to bardzo mi napuchlo i mam balon a nie ucho 0.o

#345 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 09:13

nie mam pojecia czy powinno puchnac czy nie :roll:
Moze idz tam gdzie ci go robili albo lodem okladaj.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#346 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 09:15

madzia, wiesz... robili mi daleko tego kolczyka bo az w dziwnowie nad morzem :P wiec nie dojde raczej ;) wczoraj lezalam z 5 kostkami lodu ale bolalo bardziej ;-/

#347 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 09:18

krowka17, opuchlizna utrzyma się kilka dni, ale skocz do apteki i kup maść Tribiotyk, najlepsza na takie rzeczy, tania jak barszcz.
Mi oststnio coś się działo przy dziurce w nosie, posmarowałam i w ciągu 2 dni był spokój...
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#348 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 09:19

Kahela, aa no taka masc znam ;) ale ona mi zupelnie nie pomaga ;-/ stosowalam jak mialam swieza dziurkew pempku ;-/

#349 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 09:21

A, no to nie wiem, przejdź się do jakiegokolwiek salonu gdzie przekuwają i spytaj co i jak, tam Ci powinni doradzić
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#350 princess

princess
  • Użytkownik
  • 146 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 09:31

krowka17 moja babcia zawsze mi mówiła , żebym takie przebite miejsca smarowała swoją śliną :mrgreen: co kilka godzin i mi zawsze pomagało ;-) Może to głupie ale spróbuj
Quad me nutrit me destruid....

#351 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 09:31

Ja miała kędyś w chrząstce kolczyk, ale stwierdziłam, że nie będę latać po salonach, tylko wzięłam igłę i pach ;) Nie bolało, a potem też mi się specjalnie nie babrało. Mam jeszcze ślad, to może uda mi się coś zadziałać.

#352 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 09:42

Elodi, eee sama sobie bym nigdy nie zrobila :D podziwiam cie normalnie.... :P
mi strasznie napuchlo to ucho ;-/nie wiem czy to jakis stan zapalny czy jak ... ale nie wyglada fajnie. nie wiem co mam robic.tak mi napuchlo ze az odstaje ;-/

#353 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 15 września 2008 - 15:57

teraz ja;) dwa w pepku, w uszach w lewym dwie normalne dziurki, w prawym jedna noemalna i taka...jak sie to nazywa... taka sztanga... mam jeszcze w jezyku. mialam na karku ale mi emigriwal skurczybyk;p ogolnie kocham piercing;] mam zamiar zrobic sobie miedzy piersiami i jeszcze jeden przy wardze... moj Bejb tez ma niezly zasob:) w brwi, w uszach, w brodzie, teraz namawiam na sutki;] starsznie mnie to podnieca;D
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#354 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 15 września 2008 - 16:02

miedzy piersiami

pierwsze słysze, że tam sie robi...
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#355 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 15 września 2008 - 16:11

levage, sternum, czyli kolczyk między cyckami;)

[ Dodano: 2008-09-15, 17:14 ]
i jeszcze jedno:)

Załączone miniatury

• 0f18f9ad5fbd5c47med.jpg
  • dodaj.jpg

Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#356 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 15 września 2008 - 16:14

MerenRe dzięki za fotke...

ja bym sobie nie dała w tym miejscu zrobić...
nie wiem...bałabym sie bólu/pieczenia
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#357 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 15 września 2008 - 16:17

Donn, to co przezylam z przebiciem pepka nic nie pobije;]

#358 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 15 września 2008 - 16:57

Ja mam 2 dziurki( w uszach)zrobiłam jak miałam 3 lata, więc chyba jak większość, więcej kiedyś chciałam tzn. po 2 w jednym uchu, ale Tata był przeciwny, Mama też i bardzo dobrze cieszę się z tego powodu, że wybili mi to z głowy, bo teraz żałowałabym tego, dla mnie kolczyki w innym miejscu niż w uszach i w jakiś dużych ilościach są nie kobiece jakoś tak.

#359 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 15 września 2008 - 17:46

ale te między piersiami brzydkie... :-?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#360 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 15 września 2008 - 18:23

ale te między piersiami brzydkie... :-?

zgadzam sie :-) ja mam tylko tradycyjne dziurki w uszach, miałam w pępku sama sobie zrobiłam ale mi zarosła może kiedyś sobie poprawię ale już w salonie :-) :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych