Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Piercing

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
707 odpowiedzi w tym temacie

#401 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 17 września 2008 - 07:06

Bez obaw, pokarm matki będzie zawierał mnóstwo żelaza :lol:

hahah ale mnie pocieszylas

zycze powodzenia wszystkim ktore sie na ten kolczyk zdecyduja....
wg mnie odbiera to kobiecosc.... :roll:

#402 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 września 2008 - 08:39

boze jaka ochyda ;-/ nie zrobilabym sobie takich nigdy choc tez lubie piercing ;-/ mam kolezanke w szkole ktora sobie wlasnie takie gorsety robi i wogue dziwna jest ;-/ w okolicach miednicy sobie agrafka przebila miejsce ;-/

#403 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 września 2008 - 11:41

ten kolczyk moze cos uszkodzic przeciez

ale robi siętak żeby nie uszkodzić nic ;-)
tak samo jak przekłuwasz ucho, mogą ci nerwy pójść itd,takie samo ryzyko tak na prawdę ;-)
Są miejsca w których się przekłuwa ucho i inne części i są takie w których nie wolno ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#404 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 17 września 2008 - 18:52

cerrata, dla mnie sutek jest wlasnie takim miejscem ktorego nie wolno :P

#405 monika9091

monika9091
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 20 września 2008 - 20:23

mi podabają się niewielkie kolczyki w pępku,ale nie mam,i nie jestem za tym by wkladać sobie kolczyki gdzie popadnie

#406 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 20 września 2008 - 20:25

Weźcie nic mi nie mówcie o kolczykach... Siostra już dwa miechy mnie męczy żebym sobie uszy przebiła, ale ja nie odczuwam potrzeby :D

#407 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 20 września 2008 - 22:57

Alisekai uszy to podstawa.. wiesz ile ładnych kolczyków jest ;-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#408 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 20 września 2008 - 23:07

Wiem ale mnie to nie kręci :D Wolę być niedziurkowana bo i tak długie włosy mam więc kolczyków by nie było widać :D Zamiast wydawać kasę na kolczyki wolę kupić pierścionek :D

#409 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 września 2008 - 11:10

Wolę być niedziurkowana bo i tak długie włosy mam więc kolczyków by nie było widać :D

zalezy jakich

Przy długich włosach bardzo ładnie wyglądają długie kolczyki, to bardzo ładny dodatek, COŚ się 'dzieje' przy twarzy, dodaje uroku :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#410 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 września 2008 - 11:16

Przy długich włosach bardzo ładnie wyglądają długie kolczyki, to bardzo ładny dodatek, COŚ się 'dzieje' przy twarzy, dodaje uroku :)

Zgadzam się ;) Sama mam długie włosy i faktycznie drobne kolczyki się nie sprawdzają, ale długie jak najbardziej! Ile to razy się włosy za ucho schowa i pokaże błyskotkę? :] Zresztą czuję się lepiej, jak mam przy sobie jakiś dodatek ;)

#411 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 11 października 2008 - 15:07

Od zawsze chcialam miec kolczyka w jezyku i od ponad 3 lat go mam. Mało kto wie, że jest on w mojej buzi , bo go nie widać .

Wiele osob które nie maja o tym pojecia komentuja w sposób załosny moja decyzje o zrobieniu go sobie . Że niby psuje zęby , że to niehigieniczne, że po co mi to, skoro tego nie widac , nie wspomnę o ludziach którzy mysla , ze jak wyjme kolczyka to bedzie dziura w jezyku cale zycie :lol: :lol: :lol:

1) Psuje zęby tylko jesli kolczyk jest długi i ze zlego "materiału" badz kształtu.
2)To najbardziej higieniczne miejsce do robienia kolczyka, bo nic nie ma z nim stycznosci (brudne, spocone ręce, nikt go niechcacy nie zahaczy itp) . Nie wspomne o tym, ze dziurka jest caly czas płukana przez ślinę , wiec w tym miejscu dziurka jest dezynfekowana , a wiec i szybko sie goi badz zarasta)
3)Po co mi on? A po co komu kolczyk w pepku, uchu czy innym miejscu? Tam go widac ok , ale nie po to robilam zeby ktos go widzial i chwalil. Po prostu chcialam go miec.
4)Juz pare tygodni po , dziurka zarasta i nie ma zadnej dziury czy blizny.

Poza kolczykiem w jezyku , mam oczywiscie w uszach - w prawym jedno, w lewym trzy. Chce sobie zrobic jeszcze w pepku i chrzastce w uchu.

U facetow podobaja mi sie kolczyki w brwi (kolce , a nie kółka) ***
Moj tomek ma i pasuje mu .
U kobiet natomiast podobaja mi sie kolczyki kolo ust i w pepku***

**to oczywiscie zalezy od osoby, typu urody itp

#412 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 11 października 2008 - 15:10

w jednym uchu mam jedna, w drugim 3 no i w pepku

a podoba mi sie bardzo jak facet ma w brwi, kreci mnie to :-P
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#413 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 11 października 2008 - 15:12

666ilonka777, a mi sie wlasnie nie podoba we brwi :-/ odrazu kojarzy mi sie z huligaństwem itp :-/

#414 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 11 października 2008 - 15:13

krowka17, kazdy patrzy na to inaczej, ale mnie sie to podoba jak facet jest taki ogarniety, tzn.fajnie ubrany, ostatnio widzialam takiego, spodnie w kancik, fajne eleganckie butki i ten kolczyk hmmmmm :-P
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#415 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 20 października 2008 - 23:39

A mnie się nie podoba osobiście jak facet ma kolczyk we brwi. Kojarzy mi się to z szeroko pojęto wiochą :-| Kolczyk w uchu, delikatny kolczyk w nosie coby sobie był i koniec. Tak jak kiedyś mogłam wymienić 100 miejsc, w których sama bym chciała mieć kolczyk, tak teraz nic do mnie więcej nie przemawia.

#416 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 30 października 2008 - 20:04

a podoba mi sie bardzo jak facet ma w brwi,

mi też się to podoba,sama miałam kiedyś sobie taki zafundować,bardzo fajnie to wygląda....puki co mam w pępku :-D
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#417 Iloock

Iloock
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 31 października 2008 - 17:02

no wkońcu mój temat :lol:
mi też sie we bri baaaaardzo podoba-ale nie kazdemu facecikowi pasuje:)
nom, ja to mam obecnie w nosie-ale taki tyci, w jezorku...i 4dziureczki w uchu-lewym <hihihi1></span>

#418 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 31 października 2008 - 17:10

w języku jest sweet ;-) ja mam tylko w pępku,3 w lewym uchu i 2 w prawym.
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#419 Iloock

Iloock
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 31 października 2008 - 17:30

ajc... a nie bolało w pepku :?:
a jeszcze słyszałam że później są jakieś problemy....też chciałam ale właśnie się troszke bałam

#420 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 31 października 2008 - 17:45

Iloock, no wiesz,bolało bolało :-? nie tyle przy przekłówaniu ale przy gojeniu :-x na drugi dzień nie mogłam usiąść ani się podnieść,normalnie kabaret :-D ale jak się odpowiednio dba i dezynfekuje to szybko się goi ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych