Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy styczniowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
476 odpowiedzi w tym temacie

#381 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 08:49

Są 2 rzeczy których absolutnie nienawidzę - odpryśnięte pazury i odrost,

Ja też i nawet nie wiem, której z tych dwóch rzeczy bardziej nie cierpię. Przez ostatnich kilka dni cały czas chodziłam w kitce, bo wtedy nie było widać tak, jak przy przedziałku :P A że włosy zaczęły mi jakoś dziwnie szybko rosnąć, farbować muszę już częściej niż co miesiąc :roll:

moz kolga faszeruje sie red bullami

Fakt, energetyki pije prawie tak, jak ja wodę. Wczoraj stwierdził, ze potrzeba mu jednego wolnego dnia po to, żeby się wyspać i potem może zaczynać kolejny maraton. Tylko, że prywatnego życia raczej nie posiada, więc praca sprawia mu frajdę.

<hellooo1>

Witam z kawą spod kołdry, opatulona jeszcze na dodatek kocem :mrgreen: Mąż w pracy, ja jeszcze mam trochę czasu i tak zbieram się i zbieram, żeby zrobić sobie w końcu śniadanie, ale nie chce mi się nawet nosa wystawiać poza moje łózkowe ciepełko :lol:

Sorry, ale naprawdę nienormalni są ludzie, którzy tęsknili i którzy uwielbiają zimę. Przez ten mróz, wiatr i przeraźliwą zimnicę chodzę wściekła tym bardziej, kiedy pomyślę sobie, że to dopiero początek :evil:

#382 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 09:53

Cześć, cześć!

Wolny weekend. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Coś wspaniałego, na dodatek Połówek w szkole, więc ja tylko w domu. Nigdzie nosa na ten mróz nie wychylam nawet :lol: W planach oczywiście nauka. Na obiad sobie zrobię spaghetti, bo też już za mną choooodzi i chodzi :D

No i generalnie to mam plan wypocząć jak się da. A wieczorkiem dla relaksu obejrzę 'Ps. Kocham Cię' <ookk>

Miłego!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#383 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 10:00

Witam.

Kurrrrr-czaczek,ale mróz :roll: ,za duzy,stanowczo.Dobra, nie narzekam.

Bigosik mi sie gotuje,to będę mieć i na jutro.Dziś troszkę czasu poświecę na sprzątanie i nastawię pranie.

Po południu,poczytam,chyba dziś skończę już ksiażkę.

Miłego dnia babeczki:)

#384 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 10:21

Przez ostatnich kilka dni cały czas chodziłam w kitce, bo wtedy nie było widać tak, jak przy przedziałku :-P

ja mam już taki odrost że słabo, a nie mam kiedy iść do koleżanki, bo codzień w robocie :roll:  Może we wtorek lub w środę.. Bo sama sobie nie zrobię, bo chodzi o nałożenie farby na same tylko odrosty bez przeciągania na całość..

spaghetti,

oj dawno nie jadłam

<hello>

Jeszcze tylko dziś... druga zmiana i wolna niedziela :->  Już się nie mogę doczekać chwili kiedy zamknę za sobą drzwii od roboty :lol: 

Misiek poleciał po mleko bo zachciało mu się naleśników :lol:  cóż będę mu musiała pomóc :-)

#385 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 11:25

AgnieszkaT widze ze juz  10 tydzien ciazy, leci czas. ;*

Witam

Pogoda bajeczna - snieg pruszy, mrozik. Z mala pojdziemy na sanki dzis jej  pierwszy raz  ale tylko na chwile - 20 mniut max

nie wiem jak to jest z tym wychodzeniem z dzieckiem....slyszalam ze tylko do -10 no ale my idziemy tu kolo nas do lasku a to rzut beretem . 

Byly dzis plany wyjsciowe z mezem ale nie wyszlo. No nic odbijemy sobie

Jak narazie jem zdrowo  :mrgreen: i cwicze dzielnie 40 minut a od poniedzialku rowna godzinke

Porzadki zrobione wczoraj, dzis tylko zupka krem brokulowa dla nas no i dla meza dodatkowo   duzy talerz miecha :lol:

Jest u nas przedszkole panstwowe ponoc biora dzieciaki juz od 2 roku zycia wiec jest szansa ze bede szukac pracy na umowe 

zobaczymy. W soboty maja dni otwarte to sie przejade

Milego weekendowania,papa.

Użytkownik Sajuri edytował ten post 25 stycznia 2014 - 11:26

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#386 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 18:42

Nieśmiało witam :P

Nie ma czasu na nic, więc na bs jest go zdecydowanie baaardzo mało :/

Ale dzisiaj zrobiłam sobie wolne popołudnie, żeby od jutra mieć siłę na kolejny maraton ;-)

Mogę się pochwalić zdanym dzisiejszym egzaminem ustnym z angielskiego :mrgreen:

Zaraz idziemy z R. do lidla, bo żwirek się skończył.

A wieczorem posprzątam mieszkanko dla relaksu ;-)

Miłego wieczoru i pozdrawiam tęskniące za mną - możecie pisać :P

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#387 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 20:50

A wieczorem posprzątam mieszkanko dla relaksu ;-)

Ja znam zdecydowanie bardziej relaksujące czynności :lol:

Wizyta u dziadka udana, kaska wpadła dla każdej z wnuczek ( choć nie wiem czemu, skoro to dzień dziadka był <umieraam> )

Doba dla mnie powinna się wydłużyć, bo się normalnie nie wyrabiam ze wszystkim :roll:

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#388 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 22:37

Witam z kawą spod kołdry, opatulona jeszcze na dodatek kocem :mrgreen:

Moje poranki wyglądają ostatnio wlasnie tak ;-) Zimnica w mieszkaniu z rana :P

A wieczorkiem dla relaksu obejrzę 'Ps. Kocham Cię'

Cały film przeryczałam i ... chyba tego potrzebowałam. Delikatnie lepiej na serduchu <placze> <placze>

zdanym dzisiejszym egzaminem ustnym z angielskiego

Gratki zdolniacho!!! <bravoo> <bravoo>

Witam się,

ostatnio humor delikatnie podupadł. Lekko wymiękam, to nie dla mnie, ale mam nadzieję, że jednak jakoś to wszystko przetrzymam <chlipaj12>

We wtorek wybieram się do Szcz. na tydzień, więc mam nadzieje i pozałatwiać sprawy na uczelni, i lekko odreagować ostatnie humorki...

Jakoś dupkowato ostatnio. ehhh... <smutny1>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#389 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 07:26

Witam w niedzielę :)

Na egzamin mam na 11 , więc teraz leżakuje w łóżeczku :)

Mroźno jest, ale mamy zimę to niech pada i mrozi :)

@Olenka głowa do góry ;)

Miłego dnia :)

#390 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 07:31

@Olenka przytulam, będzie dobrze, smuty na bok!

Bry ;)

Wczoraj padłam wcześnie spać, bo musiałam w końcu odespać. Za to dziś w pełni sił. Póki co popijam kawusię, a potem lecę się ogarniać. Nie iwem od czego ale boli mnie ręka przy łokciu, co ja w nocy robiłam :lol:

No nic, zyczę Wam miłego i ciepłego dnia, bo u mnie to około 20 na minusie :-P

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#391 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 26 stycznia 2014 - 09:13

Hej.

Miałam cos poodpisywać, na wasze posty. Ale "Sorry nie mam czasu". Mały ma ferie zimowe już więc 2 tygodnie w domu siedzimy. Co za tym sie bierze komop odpalony , ale podejsć do niego cięzej bedzie i coś na skrobać.

Nie wiem pisałam czy nie, byłam na czytance w przedszkolu. Bardzo się wzruszyłam , synek to taki "przedszkolak" ze hej.

Zdjecia z choinki tez juz kupiłam 6zł za jedne Masakra dobrze ,że tylko 3 robili :P

Na dworze taka zawierucha !!!!! Nie chcę już zimy , a przynajmniej takiej :/

Noc jak zwykle do bani. Psi psi wykończy mnie.

Dopiero 9 a gdzie do końca dnia co tu robić.

Miłego dnia wszystkim.

Love Love Love

#392 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 09:18

@Olenka ,poprawy humorku,zyczę ;*

Mroźno jest, ale mamy zimę to niech pada i mrozi :-)

ale nie za długo,he,he :)

Nie iwem od czego ale boli mnie ręka przy łokciu, co ja w nocy robiłam :lol:

może z kimś sie siłowałaś na rękę :-D

Smoczkowa,u mnie także wieje,że hej ;-)

Witam.

Do Kosciola na 17 stą,teraz kawa,potem obiadek.Jakos w nocy zimno mi było i zatoki znów sie odezwały.Trzeba cos psiukać do nosa.

Miłego dnia!

#393 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 09:23

@Olenka głowa do góry!

Wyjątkowo dzisiaj pospałam. :mrgreen: Do kościoła może pójdę na 12, a może wcale, jak mnie mróz odstraszy. Jeszcze nawet nie sprawdzałam ile jest. A nie chce po chorobie za bardzo się porywać na zimno. ;-)

Potem obiadek, troszkę nauki i pewnie na 16 pójdziemy do kuzyna na urodziny ;)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#394 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 09:51

@Olenka  głowa do góry lala :* jestem pewna że niebawem będziesz nam na forum tryskała radością  :-)

koło 20 na minusie

nie wiem ile u mnie ale ja odczułąm minus 100 jak wyszłam na balkon  :lol:  :shock:

Zima taka że ho ho, mogła być taka miesiąc temu a nie teraz jak wszędzie muszę biegać jak zakręcona i co chwile gleba... Już nie wiem ile ich w tym roku zaliczyłam.... Nie dość że chyba moja kozaki są wyjątkowo śliskie to jeszcze zapomnieli posypać piaskiem gdziekolwiek cokolwiek i wszyscy ,,fruwają".  No ale co w końcu ,,mamy taki klimat"  :shock:  <umieraam>

Coraz bliżej mega straszny egzamin a mi się nie chce uczyć, wydaje mi się że umiem a jak poproszę żeby mnie ktoś odpytał to nic nie wiem. Będzie wesoło. Wczoraj w nocy robiłam sobie relaksacyjną kąpiel w mega pianie i było mi tak przyjemnie, że dzisiaj to powtórzę  :lol:

Miłego dnia :*

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#395 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 11:18

@Olenka eee zaraz nam tu bedziesz same radosne emotki dawac;) bedzie ok :)

Witam

My zaraz chyba na sanki wybedziemy. :)

Wczoraj wycwiczylam sie z godzinke, ale zaliczylam tez 2 michalki. Dzis leniuchuje. 

Bylam na zakupach po mleko dla malej , na bramce zaczelo pikac, ochroniarz sprawdzil co trzeba i stwerdzil ze widocznie cos w torebce mam co pika i tyle. I luz. Zdarza sie im to czesto. Ale takie 2 babcie nie dawaly za wygrana " co jej tak pika panie wladzo ?? pika i pika, pewnie cos ukradla , wiadomo, mloda "  :lol: na co ja ze owszem, prezerwatywy. Dolalam oliwy do ognia bo wyszlo ze jeszcze pyskata jestem  <umieraam>

Milego wypoczynku 

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#396 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 12:01

pika i pika, pewnie cos ukradla , wiadomo, mloda " :lol: na co ja ze owszem, prezerwatywy
wariatka :mrgreen: ale w pozytywnym sensie, pewnie zareagowałabym podobnie...

Wyobrażam sobie miny Pań :lol:

Tydzień ferii minął na totalnym lenistwie...nigdzie nie jedziemy, jakoś cienko z kasą w tym roku - niestety :roll:

Troszkę śniegu napadało, mam chęć nad morze skoczyć, ale nie wiem czy by mi doopsko nie odmarzło.

Póki co jedziemy do teścia na obiad a potem się zobaczy.

Miłej niedzieli Babeczki <buzki>

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#397 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 12:30

@Sajuri riposta była świetna!!! <umieraam>

@palomka, ja do kościoła miałam iść na 10:30, ale jakoś się zebrać nie mogliśmy. Teraz zostaje nam 17, ale to zimno na dworze mnie przeraża, tym bardziej, że coś podziębiona jestem. Więcej przeciw niż za :P

Hello!

W związku z tym, że na tygodniu nigdy nie mam czasu to staram się chociaż w weekendy trochę uaktywnić na bs :) Za oknem jest tak zimno, że aż wzięliśmy psiaki do domu, żeby sobie tyłki ugrzały :P Śniegu trochę w nocy napadało - nie powiem, jest pięknie, tym bardziej, że słońce świeci ale mimo wszystko jednak wolę wiosnę.

W planach na dziś jak co niedziela - niemiecki przeplatany z lenistwem :P obiadem zajmie się B., bo sam się na ochotnika zgłosił, więc to mam z głowy. I muszę zająć się sprzątaniem, bo niestety, ale tylko w niedzielę mam na to czas. A sprzątanie musi być konkretne, bo w piątek przylatuje do mnie siostra ze szwagrem, jupi!!! :D więc trzeba ich ładnie ugościć.

I to w skrócie by było na tyle. Aaaa! i jeszcze tylko muszę wspomnieć o B., który to mnie kiedyś do grobu wpędzi. Ta łamaga i pechowiec, prawie poszatkował sobie palca w pracy. Poprzecinał go sobie do kości i lekko poszarpał ścięgna. Ja już nie mam do niego siły...

Trzymajcie się cieplutko!!!

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#398 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 12:35

Wczorajsze zaliczenie poszło cudownie, bo mam 4.5
Gratuluję :)

Podczytuję Was ale jakoś brak weny na pisanie.
Też mi się ostatnio pisać nie chce.

Przez ten mróz, wiatr i przeraźliwą zimnicę chodzę wściekła tym bardziej, kiedy pomyślę sobie, że to dopiero początek :evil:

Mnie też przeraża ta pogoda. Podobno w lutym ma być jeszcze zimniej!! Brrr

@palomka też dawno spaghetti nie jadłam :)

@elizabeth gratuluję zdanego angielskiego :)

@LadyDi powodzenia na egzaminie :)

@Sajuri to miałaś przebije :lol:

U mnie też mroźno i śnieg sypie.  Zdecydowanie wolę zimę na Święta Bożego Narodzenia a nie teraz. Ja już wiosny wyglądałam, bo by się grille robiło i na huśtawce bujało :D

nixqp2.png

#399 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 14:50

@Lady Di, @89kasienka89, @viola, @palomka, @Kala1702, @Sajuri, dziękuje dziołszki ;* ;* ;*

Jakoś niby trochę mi przeszło, ale dalej kiepsko.

bo u mnie to około 20 na minusie :-P

U mnie odczuwalna też jakoś tyle. Więc nawet z psem brata wysłałam :D

poszatkował sobie palca w pracy. Poprzecinał go sobie do kości i lekko poszarpał ścięgna. Ja już nie mam do niego siły...

Auć. Brzmi nie ciekawie. Oby się wszystko szybko zagoiło.

Zasiadłam do sprawek, i do projektu, i do zadań i jakoś niedziela mija.

Ciasto, kawa, kocyk i nic mnie nie interesuje :)

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#400 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 15:49

Wczoraj padlam kolo 20 spac :lol:  dzis do poludnia lazilam w pizamie :-P super sie tak wyspac pozadnie wreszcie i miec czas tylko dla samej siebie :-P

Na dworze mnostwo sniegu + okropny mroz :roll:  na sama mysl, ze jutro poniedzialek i rano trzeba bedzie jechac do pracy to mi sie bardzooooo nie chce :roll: :lol: :lol:

Ciasto
Ja juz dzis nie jem, za duzo bylo z rana 8-)

<serducho> zawita pozniej i szczerze to pomalu sie doczekac go juz nie moge :lol:

Poza tym to jakos leci :-)

Pozdrawiam! ;-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.