Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Tipsy, wzorki...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3245 odpowiedzi w tym temacie

#2301 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 11:49

Olciiia, czy Ty kiedys wstawisz jakies paznokcie, ktore nie beda sie nikomu podobać? :lol:
Jak zawsze piekne i tak starannie wykonane. Lubie czarne paznokcie, więc i czarne końcówki mi sie podobają. <ookk></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#2302 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 13:00

Olenka, mam podobne odczucia ;-)
Pazurki Olcii jak zwykle profesjonalne że hej ;-)
Jakikolwiek kolor i wzorek i tak zawsze coś fajnego wyjdzie.
Dobrze że sie odważyłaś :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#2303 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 13:52

a to moje tipsy... zdjecie jakos malo wyrazne... blekitny brokat plus turkusowe cekiny... wykonane przez moja siostre :)

Załączone miniatury

• tipsy.jpeg

Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#2304 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 14:22

saja, ciekawe nawet. szkoda ze zdjecie takie niewyrazne bo słobo te kolorki widac.

#2305 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 14:28

Olci pazurki super jak zawsze - nic dodać nic ująć :) Czerń ze złotem - muszę wypróbować :)
Saja, nic nie powiem na ich temat, bo po prostu nie widzę nic... zdobienie mnie się nie podoba
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2306 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 14:30

saja, dla mnie to trochę szpony ;) Bardzo nienaturalnie wyglądają. Sam wzór może nie jest zły, ale kształt mi się nie podoba ;)

Olcia, z chęcią zrobiłabym sobie takie na studniówkę :mrgreen: Bardzo delikatne, do wszystkiego pasują :]

#2307 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 14:54

Elodi, mowiac szczerze nie wiem gdzie ty tu szpony widzisz... wcale nie sa dlugie.. no ale kazdy ma inny gust

b]maartekkk[/b], tak jak mowie kazdemu podoba sie co innego
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#2308 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 15:45

Maartekkk ten odcien niebieskiego mi sie nie podoba , ale kwaitki jak zawsze bajka ;-)
olciiia super , niby czarny to by sie wydawało ze taki mroczny , ale tym slicznym wzorkiem sa przełamane i sa bardzo eleganckie.
saja podoba mi sie to ze sa zrobione na ukos, ale kolor nie bardzo.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2309 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 15:46

Olciiia u Ciebie jak zawsze rewelacja :mrgreen:
Pozadne wykonanie i ciekawy wzor <ookk></span>

saja malo wyrazne zdj, ale pomysl wydaje sie fajny :-P kolorki ciekawe

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2310 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 21:53

saja, na zdjęciu strasznie masywne się wydają, no i ja nie lubię wzorów "na ukos" :P

olcia super boskie cudne bomba ekstra i w ogóle ach i och cud miód i orzeszki <ookk></span> wszystko mi się podoba w nich, a raczej połączenie wszystkiego ze sobą. połączenie kolorów zimne, eleganckie. super na tą porę, zdobienie białym (i chyba widzę tam też srebro?) bardzo delikatne, a zarazem rzucające się w oczy, no i kształt też fajnie wygląda :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2311 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 22:30

saja, mówiąc szpony, nie miałam na myśli, że są mega długie, tylko po kciuku widać, że strasznie zagięte :roll: Nie wiem, czy wszystkie tipsy są takie, ale wydaje mi się, że u Ciebie są bardzo wygięte.

#2312 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 22:49

Dzisiaj robione kumpeli :) Jutro jej siostrze :) Ciekawe, kiedy sobie zrobię :roll:
Dołączona grafika
Robione be lampy błyskowej, żeby uchwycić kolorek brokatu
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2313 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 22:50

maartekkk, stanowczo za dużo brokatu jak dla mnie ;) I kolor też jakiś taki mdły.

#2314 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 22:54

I kolor też jakiś taki mdły

mam podobne odczucia, kolor taki smutny bardzo ..
pomysł na pazurki chyba podobny do tego różowego? w sensie ułożenia brokatu, prawda? :D
ale oczywiście jak zawsze podobają mi się bardzoooo te kwiatuszki, no normalnie zakochana w nich jestem zawsze ;-)
z czego Ty je robisz? z akrylu czy jest jakaś inna technika? ;> a jeśli z akrylu to jak go nakładasz? jakimś specjalnym pędzelkiem? :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2315 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 22:55

bardzo by mi się podobały gdyby miały bardzo ciemne końcówki i stopniowo się rozjaśniały ;-) tzn jeszcze bardziej ... nawet ilość brokatu by mi nie przeszkadzała ;-) :P a nawet pokuszęsięo stwierdzenie że mogło by go być więcej :P

P.S. nie, nie mam gorączki :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2316 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 22:58

Elodi, tj brokat multikolor - on się zaje**ście mieni na wszystkie kolory świata, niestety zdjęcie, na dodatek z lampą, nie oddaje efektu... na żywo wyglądają przecudnie :) ale co kto lubi.
amoramor, tak, kwiaty są akrylowe, nakładam je pędzlem #4 tzw. koci języczek ;) A robię normalnie, moczę pędzel w liquidzie, odsączam o kieliszek, tworzę kulkę z proszku, kładę na pazurka, odczekuję chwilkę i ugniatam tak, jak chcę :P

[ Dodano: 2009-12-22, 22:59 ]
nie(d)oceniona, na początku było ciut więcej czerni, ale koleżanka wolała, żeby dominowało srebro :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2317 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 23:08

i ugniatam tak, jak chcę

kurczę czyli potrzebna jest do tego umiejętność formowania.. dlatego jak dla mnie te kwiatuszki to takie małe dzieła sztuki, po prostu ode mnie pokłony w Twoją stronę za takie umiejętności :D
i każdy kształt da się z tego ułożyć? ile mniej więcej czasu zajmuje zrobienie takiego kwiatuszka? :D wybacz, ale moja ciekawość, z powodu podziwu do nich, nie zna granic :mrgreen:

bardzo by mi się podobały gdyby miały bardzo ciemne końcówki i stopniowo się rozjaśniały

tak im się przyjrzałam i powiem Ci, że masz dobry pomysł.. fajnie by to wyglądało takie zaczynające się od czarnego i dochodzące do takiego bardzo jaśniutkiego srebrnego :D tylko, że taka kolorystyka jest dobra bardziej na sylwestra, studniówkę czy inną imprezę, na co dzień ja bym nie chciała mieć takich bardzo brokatowych pazurków ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2318 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 08:11

amoramor, każdy się da :)
Jak już mówiłam, tak było cieniowane, ale koleżanka wolała, żeby było z przewagą srebra, co ja mogę?...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2319 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 09:25

maartekkk, ogólnie nie są złe ale za mało wpadają w oko ;-)
plus za kwiatek :mrgreen: :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#2320 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 16:12

kwiatki jak zawsze cudowne , nie za duze i nie jest ich za duzo , tylko brokat - dla mnie przytłacza te kwiatki. widze ze teraz masz na kim szlifowac warsztat.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych