Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Tipsy, wzorki...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3245 odpowiedzi w tym temacie

#2321 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 16:29

magdaaaaa, czas świąteczno - sylwestrowy :D
Takie o, miały być koniecznie złote i kwiatki akrylowe... efekto:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2322 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 16:39

bez brokatu byłyby idealne :-) takie nie za długie ale sliczne .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2323 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 16:44

maartekkk, a mi się podobają nawet z brokatem, śliczne są, lubię taką długość :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2324 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 17:44

ja chyba zwariuję :mrgreen: kwiatki, kwiatki, kwiatki - są przecudneeee !! :-D bajkowe po prostu, no napatrzeć się nie mogę :D
całość urocza, choć chyba podobne zdanie mam jak magdaaaaa, że bez brokatu mnie osobiście podobałyby się bardziej - wolę skromniejsze, ale jak wiadomo 'klient nasz pan', ktoś takie chciał więc się rozumie :D
wykonanie estetyczne, schludne i bardzo ładne :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2325 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 18:03

maartekkk, te ostatnie z kwaitkiem bardzo mi się podobaja. Sa takie delikatne i nie przesadzone.
Te z brokatem dla mnie za bardzo bajeranckie :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#2326 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 22:34

Ooooo martek pierwszy raz mi się nie podobają twoja paznokcie, ale to przez ten kolor ;-) Jakoś nie lubię żółtych, złotych paznokci, no chyba, że w połączeniu z innym kontrastowym kolorem, ale tak jak sobie sam ten żółty jest to mi się zupełnie nie podoba <bezradny></span>
Ale kwiatuszek jest piękny może gdyby tego żółtego brokatu nie było :?: <hmm></span>
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#2327 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 27 grudnia 2009 - 00:25

maartekkk, ten brokat odpada! :-x

A kwiatek śliczny!
Kojarzy mi się z wiosną!
Dołączona grafika

#2328 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 27 grudnia 2009 - 13:42

mi tez jakos ten brokat nie pasuje... kwiatki masz po prostu śliczne!!! :-D
szczęście ma smak truskawek :D :D

#2329 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 28 grudnia 2009 - 23:08

Dzisiejsze uzupełnianie aż tygodniowych odrostów :P Ale Pani chciała już inny wzorek :P No i jeden pazurek niestety się złamał... Pani sama sobie je skracała, więc co złego, to nie ja ;P
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2330 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 28 grudnia 2009 - 23:10

maartekkk, podobają mi sie kwiatki ale lepiej żeby nie były na wszystkich paznokciach bo za wiela ich ;-)
ale ogólnie ok :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#2331 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 grudnia 2009 - 23:11

ale śliczniutkie są te pazurki !! ty robisz to tak pięknie... zazdroszczę talentu...

#2332 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 28 grudnia 2009 - 23:28

maartekkk, piertwsze paznokcie jakie rzucilas te zolty kwiatek i zolty brokat baardzo ladne :mrgreen: okroopnie mi sie podobaja. Tylko ze ja bym sobie dluzsze zrobila nie lubie takich krotkich paznokci :-/ drugie tez sa niezle ale jakos do mnie nie przemawiaja za bardzo. :-( nie w moim stylu te drugie paznokcie

201407101662.png

#2333 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 grudnia 2009 - 23:30

podoba mi sie to że na środkowym palcu jest cały kwiatek, a nie połówka jak na reszcie ;-) fajny pomysł (pomijając to że umiejscowiłabym go na serdecznym :oops: )

ja bym zrezygnowała z jednej części białej ... tzn nie robiła tej krechy poziomej od kwiatka, bo zdecydowanie strasznie dużo białości, poza tym podobają mi się, a skoro nie ty skracałaś, to nie patrzę z lupą czy proste :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2334 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 08:09

Ogólnie caloś bardzo ładnie Ci wyszła, ale gdybym miała sobie robić to na pewno nie wzięłabym kwiatka na każdy pazurek, bo dla mnie to za dużo...
Ale widocznie ta pani tak chciała i tak ma ;)

#2335 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 10:19

Chciała i ma :P Dokładnie tak, jak na zdjęciu, a że stwierdziła, że nadal na nich pusto, to dołożyłam od siebie te 'krechy', a że lakier trochę zglutał się, to nie wyszło jak chciałam :P

Dzięki za opinie ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2336 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 10:30

wykonanie jak zawsze bardzo ładne, staranne :) dobrze, że takie są kolorki a nie inne bo byłoby zbyt pstrokato. To fakt, że dużo jest elementów na tych pazurkach ale przy tej kolorystyce jakoś bardzo mi to nie przeszkadza ;-) kwiatuszki oczywiście cud miód i orzeszki :D i ja chyba podobnie jak nie(d)oceniona przesunęłabym całego kwiatka na serdeczny :P no ale jak klientka tak chciała to tak musi być :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2337 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 10:35

Hmm paznokcie ladne...ale...ale za duzo na nim tych kwiatkow, troche to mi sie gryzie...z jednej strony delikatnosc...a z drugiej przesycenie.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#2338 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 11:40

No właśnie niby są cudne ale jednak coś jest przesadzone, gdyby był sam kwiatek to by było za mdłe, może gdyby był tylko jeden ten biały kłaczek nie kłaczek nie wiem pnącze może nie wiem jak to się nazywa :-D ale może gdyby było jedno to by było mniej firankowo, bo jak pierwszy raz spojrzałam to mi firanka przyszła na myśl ;-)
Ale klient nasz pan.
Wykonanie ładne i dopracowane ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#2339 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 11:58

w sumie ja tez nie lubie duzo kwiatków , ale poniewaz na niektórych jest tylko fragment kwiatka to wyglada to bardzo łądnie i ten róż jest nawet ok . sliczne delikatne ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2340 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 20:46

Dzisiejsze... miałam nie lada wyzwanie... bardzo źle się czułam, w pewnym momencie aż dreszczy dostałam, musiałam przerwać pracę, bo prawie mdlałam... teraz, widząc zdjęcia i po kilku tabletkach przeciwbólowych - w
idzę błędy... ale chciałabym też od Was dowiedzieć się, co jest źle...
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych