Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Tipsy, wzorki...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3245 odpowiedzi w tym temacie

#2341 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 20:56

pierwsze są ok :) bardzo podobne do poprzednich.
drugie stanowczo za długie. ale wzorek ładnie wykonany :)

#2342 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 21:15

te fioletowo rozowe cuuudne! :mrgreen: uwielbiam polącznie tych dwoch kolorow tylko ja bym wolała krotsze :-) srebne tez super :mrgreen: ja nawet niewiadomo jak dobrze bym sie czuła to takich bym nie zrobiła :-P co zle...hmmm ja tam nic nie widze :-P moze dla mnie oprocz dlugosci jeszcze delikatnie zaokrąglic kanty.. no ale zalezy jak kto lubi :-D :-D no i oczywiscie pięęęękne kwiatki :-D
szczęście ma smak truskawek :D :D

#2343 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 23:31

kwiatki jak zawsze PRZEPIĘKNE :D ja chyba założę jakiś fanklub miłośniczek Twoich kwiatków :D
te srebrno brokatowe końcówki mi się nie widzą ;-) jedynie na sylwestra jak dla mnie pasują.. i w nich widzę takie malutkie niedociągnięcie mianowicie wystająca końcówka jest taka trochę szpadlowata.. w sensie, że paznokcie się rozszerzają, a ja tego nie cierpię :D widać to na rączce tej na górze na wskazującym i środkowym paluszku najbardziej, ale może to wina zdjęcia i takiego ustawienia dłoni? <bezradny></span> więc jeśli moja uwaga jest bzdura proszę mnie poprawić :)
drugie śliczne, takie landrynkowo słodkie ;-) długość fajna, pasuje akurat do tych dłoni :) mimo, że nie przepadam za kolorowymi końcówkami to połączenie kolorów pozytywnie wygląda ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2344 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 23:45

fioletowe strasznie nienaturalne :P chodzi mi o umiejscowienie tej koncówki fioletowej ... taka malutka i strasznie daleko, ale z drugiej strony, gdyby była szersza - wzór zrobiłby się brzydki ... rozwiązanie mojego "problemu" - krótsze paznokcie ... wtedy ładnie wydłużone optycznie by zostały, bez tego wrażenia mojego dziwnego ;-)

natomiast srebrne - widać na niektórych paznokciach miejsce zakończenia tego zdobienia ... i chyba zaginają się w dół ... bo to że nie lubię takich kwadratów, to już pisać chyba nie muszę ;-) :P tak więc srebrne całkowicie mi sięnie podobają, fiolet po skróceniu - bardzo ładny

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2345 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 23:54

A mnie się drugie bardzo podobają, w sensie wzorek, ale są nienaturalnie zrobione, bo co? bo płytka wychodzi za palec, a tu nadal kolor kremowy... więc albo grubsza ta końcówka, albo krótsze paznokcie ;) A pierwsze całkiem ładne ;) Chociaż mi się już te kwiatki opatrzyły :P

#2346 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 09:33

pierwsze :tego brokatu za duzo , ale gdyby na kazdym paznokciu był wzorek to troche by to przycmił.
drugie :kolory bardzo fajne , ale troszke krzykliwe wyszły , ale ten wzorek jest sliczny , super wysmukla paznokcie.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2347 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 10:10

Pierwsze ładne, drugie rewelacyjne, ale trochę za długie, niemniej jednak - świetna robota! :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2348 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 10:13

Podobaja mi sie drugie, super wzorek maja, ladne. Nie znam sie za dobrze na tipsach, tak wiec o niedociagniecich nie wspominam ;-)

Za to srebrne...jakies taki mdle, cos z ta srebrna koncowka mi sie nie podoba.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#2349 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 11:59

Mi sie widzą drugie bardziej, nie będe wytykac niedoskonałości bo sama za bardzo sie nie znam, dobrze że kwiatki nie są tym razem na każdym palcu ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#2350 kurczak22

kurczak22
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 12:51

Widziała raz dziewczynę, ale panna całkowicie urwała się z choinki...nie tylko każdy paznokieć miała innego koloru, ale wszystko co nosiła było innego koloru. Lubię stonowane wzory.

#2351 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 19:26

Kolejna porcja, pierwszy zwykły french, trochę mi na boki rozeszło się, bo chciała żelem, a wiadomo, z żelem trudniej jest zacisnąć tunel... jak go zaciskam, a on swoje.... no i widać na zdjęciu prześwit pazurków, bo dziewczyna ma naprawdę malutkie pazurki, a kciuki szerokachne, za to płytka krótka... no, ale dałam radę :P
Dołączona grafika
Te to akrylowe, aż mnie głowa bolała... wiadomo czemu :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2352 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:39

za ciemne te kwatki z daleka jak plamy wygladaja , moze jakby nie były na bezbarwnym <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2353 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 20:51

Te kwiaty to jak motyle z daleka wygladaja takie duze :lol:
Wole jak na 1 zdj ;-) bez tych kwiatuchow

no i widać na zdjęciu prześwit pazurków

Z dalek to widac i to mi sie nie podoba.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2354 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 21:17

a mi się te kwiatuszki podobają :lol: nie ma to jak wesoły akcent na zakończenie ;-)
ale na pierwszej focie kciuk tej laski wygląda tragicznie, nienaturalnie i wogóle, powinna sobie zrobić krótsze te tipsy, wtedy ta różnica między palcem a paznokciem nie była by taka widoczna, ale mimo wszystko cenie twój kunszt maartekkk, :-D

chciałabym kiedyś obejrzeć w twoim wykonaniu tipsy okrąglejsze bo jak już nie raz wspominalam te kwadratowe nie sa w moim typie ;-)

#2355 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 21:32

No faktycznie jej kciuk wygląda fatalnie też bym doradzała jej krótsze tipsy bo wygląda tak jakby miała kawałek palca obciętego.
Kwiatuszki mi sie podobają w dziennym świetle na pewno wyglądają całkowicie inaczej.
Co do poprzednich paznokci to te różowe nie przypadły mi do gustu zbyt pstrokate, a te srebrne miały za szerokie końcówki nazbyt kwadratowe, ale sam wzór bardzo fajny ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#2356 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 21:40

zwykły frencz bedzie mi sie chyba zawsze podobać najbardziej :-D :-D a tak przy okazji ile ci zajmuje zrobienie takoch pazurków :?:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#2357 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 22:04

Pierwsze bardzo mi się podobają. Lubię takie kwadratowe paznokcie.
Długość też dobra (mażę o takich, ale w pracy-nierealne <bezradny></span> ).
Jestem w Peru...

#2358 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 30 grudnia 2009 - 22:13

martek 2 ostanie zdjęcia no rewelka :)
bardzo starannie wykonane paznokcie :) slczne . delikatne i naturalne. :mrgreen:

#2359 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 03 stycznia 2010 - 16:34

maartekkk, coraz lepsze ci te pazurki wychodza widac trening czyni mistrza ;-)

#2360 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 03 stycznia 2010 - 23:22

maartekkk, jestem zachwycona tymi drugimi! <lovfl1></span>
Świetne są!
Pierwsze dla mnie zbyt ubogie natomiast drugie idealne niemalże ;-)
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych