Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Tipsy, wzorki...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3245 odpowiedzi w tym temacie

#2261 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 11 grudnia 2009 - 20:31

A mnie się żadne jakoś nie podobają - może dlatego, że podchodzę do nich z czysto technicznej strony :P No i wzorki też nie dla mnie ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2262 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 11 grudnia 2009 - 21:46

Monia66,drugie sa bardzo ladne,takie delikatne,poprostu sliczne ;-)

#2263 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 11:04

Mi sie podobaja 1, ale tylko pasuja one na impreze wlasnie typu Sylwestra. Bardzo ladnie to wyglada, ale na codzien? zbyt przesadzone. Natomiast 2 sa sliczne, delikatne ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#2264 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 11:45

Monia a mi się najbardziej podobają 2 i 4.
Pierwsze odpadają, bo są jakies takie niewyraźne, nie podoba mi się takie bazgrołki.
Trzecie odpadają ze względy na zbyt duża ilośc brokatu (wiem ze sylwestrowe), ale te 1 i 4 są takie uniwersalne :-P i delikatne :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#2265 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 23:16

Jako,że moja wypowiedź została wyrzucona z tematu przez moderatorkę Biedronkę muszę napisać raz jeszcze,które paznokcie bym wybrała :-P

Wybieram nr 2 ponieważ mi się podobają (ale żeby Biedrona znowu nie usunęła to dopiszę dlaczego :-P ). Są delikatne,wzorek jest czarny (a taki pasowałby mi obecnie najbardziej) i sama chciałabym mieć takie zrobione więc może uda mi się namówić kumpelę,żeby spróbowała mi zrobić coś podobnego :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#2266 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 23:20

Mnie również podobają się najbardziej te 2 więc chyba już nie masz wątpliwości które wybrać, choć te 1 też mnie kuszą oj kuszą. Ale zdecydowanie nr 2 wygrywa ciekawy wzorek, skromność i elegancja to co lubię ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#2267 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 13 grudnia 2009 - 15:14

mi podobają sie najbardziej nr 4 :) frencz z różem bardzo ładnie to wygląda a jednak są delikatne- są baaardzo w moim typie :-D
szczęście ma smak truskawek :D :D

#2268 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 13 grudnia 2009 - 22:17

mi się najbardziej podobają ostatnie :-P :mrgreen: różowy mnie urzeka... jak zawsze ;-)
Dołączona grafika

#2269 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 07:09

monia66 ja się zakocałam w tych drugich, ten czarny esek floresek jest boski. Z jednej strony delikatny, a z drugiej, z racji że ten wzorek czarny, to takie zadziorne są :mrgreen:
zrobiłabym sobie takie, gdybym była w stanie wyhodować pazurki jednej długości, bo dalej nie jestem sie w stanie przekonać do tipsów :-P
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#2270 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 23:15

Takie dzisiejsze - umówiłam się z Panią taką jedną :) Ale dzisiaj miałam zły dzień, od rana ból głowy i w ogóle... więc proszę o wyrozumiałość... niedawno skończyłam, a robiłam je 'tylko' 4 godziny...
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2271 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 23:26

maartekkk, płatki kwiatków ładne, paznokietki delikatne - to mi się podoba :mrgreen:
Jednak są dwa "ale" - nie podobają mi się tak zupełnie proste końcówki.
Lubię lekko zaokrąglone, bo miałabym ciągle uczucie, że o coś mogę zahaczyć i złamać je <bezradny></span>
Zdobienie srebrzyste niestety odpada. :-|
Dołączona grafika

#2272 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 23:31

JeniFFer, pani tak chciała - klient nasz pan :) Co do kształtu to ja uwielbiam prostokąty :) Poza tym - podczas użytkowania rogi się ścierają, można sobie samemu je opiłować co za problem?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2273 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 23:35

ożna sobie samemu je opiłować co za problem?

Tylko napisałam co myślę o tych oto paznokciach ;-)

JeniFFer, pani tak chciała - klient nasz pan :)

No tak. :lol:
Dołączona grafika

#2274 zo$ka

zo$ka
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 23:44

Jak dla mnie to te pazurki sa bardzo ladne ;-) Zmienilabym ewentualnie kolor kwiatuszka :-P

#2275 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 23:46

Mi się nie podobają,bo są zbyt kwadratowe i wzorek też jakoś mi nie pasuje.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#2276 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 10:18

Co do kształtu to ja uwielbiam prostokąty :)

ja tez ale jak dla mnie to vwolałabym leciutko zaokrąglone kanty :-P ogólnie to podobają mi sie ;-) maartekkk wysłałam ci jakis czas temu pw apropo paznokietow i nie wiem czy dostalas :-( swieta sie zblizaja wiec musze ładne paznokcie zrobic a nie wiem czy robie je dobrze i chcialabym sie poradzic kogos doswiadczonego :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#2277 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 10:26

a mnie się baaaardzo podobają :D
tak jak martekk lubię kwadraty, więc te ostre rogi mi nie przeszkadzają, a wręcz zawsze pilnuję by takie były :D
biała końcówka nie podlega żadnej dyskusji bo ostatnimi czasy tylko takie toleruję ;)
srebrne zdobienie fajne, delikatne i nie jest zbyt grube, takie s sam raz :)
kwiatuszek pomysłowy i ładnie wykonany, jedynie kolor średnio mi się w nim podoba z racji, że nie przepadam za niebieskim ;) ale z tym srebrnym i z zimowym krajobrazem za oknem pięknie współgra :)
jednym słowem jestem na 'tak' :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2278 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 10:44

martek bardzo ladne pazurki widze ze tez cie cos na blekit ruszylo :D :mrgreen:
podobaja mi sie i widac ze technicznie coraz lepiej ci idzie
coraz bardziej estetycznie wygladaja te twoje paznokietki :D

ja ide w niedziele na pazurki przed swietami ale nie mam zadnej koncepcji <bezradny></span>

#2279 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 10:48

Zmienilabym ewentualnie kolor kwiatuszka :-P

Dokładnie, czerwony kwiatuszek byłby cudny moim zdaniem ;-) ale pazurki jako całość bardzo mi się podobają, i kształt i wykonanie, super :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2280 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 16:51

nie lubie kolorwych pasków , ale ten jest taki delikatny i jest slicznie , nie lubie niebieskiego ale kwiatki sa super , a co do kwadratów , sama zawsze piłuje od kilku lat tylko tak paznokcie. ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych