Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Tipsy, wzorki...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3245 odpowiedzi w tym temacie

#2241 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 11:54

Olciiia, bardzo ładne :mrgreen: Jak zwykle profesjonalnie wykonane :-P A co do koloru: to ja uwielbiam błękitny, w wakacje zainwestowałam w błekitny lakier :mrgreen: :mrgreen:

monia66, feeeee, za "zadziorne" jak dla mnie ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#2242 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 12:04

widac tylko ja lubie takie paznokcie. Racja sa inne nie sa delikatne ale najwazniejsze jst to zeby sie w paznokciach dobrze czuc. Ja bylam z nich w 1000 % zadowolona , kto wie czy jeszcze kiedys sobie takich nie zrobie i nie koniecznie na jakas impre :-D

201407101662.png

#2243 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 12:26

Wszystkie sliczne te paznokietki.Ojej jednorazowo moge wydac 120 zl na takie pazurki,ale juz na co 3 tygodniowe uzupelnienia po 50 zl to sobie pozwolic nie moge.Piekne sa,no ale coz. ;-)

#2244 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 12:31

dla mnie nie są z a długie ale tych ozdóbek/swiecidełek za duzo.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2245 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 13:16

nie podobają mi się-strasznie rzucają się w oczy a i długość nie taka :roll:

#2246 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 13:42

monia66 pomysl fajny np na jakas impreze (sylwester,wesele itp.)
Jak dla mnie za dlugie <bezradny></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2247 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 14:02

monia66 no mi niestety też się nie podobają za dużo świecidełek, a ja tak nie lubię wolę skromniejsze, ale najważniejsze, że tobie się podobają i że dobrze się w nich czujesz :-D
Za to paznokcie Olcii prześliczne ja tak kocham niebieski :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#2248 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 14:08

podpisuję się pod tym co napisała nie(d)oceniona, że bardzo skrócona płytka paznokcia jest na rzecz takiej końcówki, co mnie osobiście się nie podoba :)
i za dużo rządków tych 'świecidełek' :P
po prostu są zupełnie nie w moim guście, bo ja po prostu preferuję białe końcóweczki :D kwestia gustu :)
ale jak sama napisałaś bardzo dobrze, się w nich czułaś i to jest najważniejsze :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2249 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 16:17

Mialam w swoim zyciu tylko 2 x tipsy. Przed tymi ostatnimi mialam tipsy delikatniejsze ze tak powiem. Byly wlasnie zakonczone na koncu frenchem bialym i na kazdym paznokciu mialam namalowanego delikatnego kwiatuszka. Niestety nie znalazlam zdjecia na necie , ktory by obrazowal poprzednie tipsy <bezradny></span> a ostatnio wlasnie chcialam zrobic cos innego na paznokciach i troche zaszalec. Jesli chodzi o dlugosc to dla mnie w sam raz. Nie lubie miec tez tipsow, ktore ledwo co widac za opuszka paznokcia. Dla mnie paznokiec to paznokiec swoja dlugosc musi miec. Widzialam dluzsze paznokcie w swoi zyciu. Niektore laski to dopiero maja szpony. A zdjecie, ktore wkleilam tez nie obrazuje w 100% poprzednich tipsow. Wkleilam je tylko dla ogolnego wyobrazenia. Zadne zdjecie z internetu nie odwzoruje tez na 100% tipsow. w rzeczywistosci tych swiecidelek mialam mniej na paznokciach.

jestem w szoku ze az tyle negatywnych opinii o tych tipsach :shock: :shock: :shock:

201407101662.png

#2250 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 16:23

jestem w szoku ze az tyle negatywnych opinii o tych tipsach

większość forumowiczek chyba jest zwolenniczkami frencza :P może to stąd wynika? <bezradny></span>

A zdjecie, ktore wkleilam tez nie obrazuje w 100% poprzednich tipsow. Wkleilam je tylko dla ogolnego wyobrazenia

czyli to nie jest zdjęcie Twojej ręki? tylko chciałaś nam wzór pokazać? :D
może jakby były staranniej wykonane to by się bardziej podobały, bo do tych na zdjęciu ktoś się chyba słabo przyłożył ;) a nasze forumowwiczki mają sokoli wzrok - już zdążyłam to zauważyć :P

ale nie ma się co martwić, najważniejsze przecież żeby Tobie się podobały, bo jak wiadomo wszystkim się nie dogodzi ;)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#2251 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 16:42

czyli to nie jest zdjęcie Twojej ręki?

nie to nie jest zdjecie mojej reki. Zdjecie znalezione na necie i wklejone tak jak pisalam wczesniej zeby pokazac mniej wiecej jakie tipsy mialam,

a nasze forumowwiczki mają sokoli wzrok - już zdążyłam to zauważyć

amoramor tez to zdazylam zauwazyc ;-) niektorym forumkom nic nie umknie uwagi. Nawet najdrobniejsze niedociagniecia.

Mimo wszystkie ciesze sie ze moje tipsy wzbudzily takie negatywne emocje na forum. Jak chyba jeszcze zadne. W koncu musial byc ten pierwszy raz. :mrgreen: :mrgreen:

201407101662.png

#2252 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 17:15

niektorym forumkom nic nie umknie uwagi. Nawet najdrobniejsze niedociagniecia.

ale wg mnie to bardzo dobrze, w końcu po to tu wszystkie jesteśmy, żeby sobie na wzajem szczerze dawać rady, pochwalić ale i wytknąć błędy :) i dzięki takim szczegółowym i nie zawsze pochlebnym komentarzom na przyszłość same będziemy zwracać uwagę na niektóre rzeczy i wiele się nauczymy ;)

a ja mam takie pytanie do dziewczyn, które obecnie noszą tipsy, żele czy tam akryle wsio mi jedno :mrgreen:
:arrow: jak często chodzicie na uzupełnianie? ;>
:arrow: i jak duży macie 'odrost' tak mniej więcej po ok 2-3 tygodniach?
bo ja się zastanawiam czy tylko mnie tak szybko te paznokcie rosną :-/ <bezradny></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#2253 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 17:39

Olcia sliczne te twoje zimowe paznokietki :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#2254 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 18:13

nie to nie jest zdjecie mojej reki

no chyba ze tak to moze te twoje prawdziwe miłay by wiecej zwolenniczek . ja nie lubie swiecidełek na pazurkach ale z umiarem fajnie zrobione to jest ok. i skoro móiwsz ze kolezanka sie podobały to widac były ok :-)

#2255 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 00:32

angik1683, Katti ,Calineczka, Iwonka, lolka, Majorka i Olenka
bardzo wam dziekuje :D <huraaaaa></span>

monia66, bylyby calkiem fajne gdyby nie to ze tak bardzo zaslonieta jest plytka paznokcia ;-)

#2256 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 15:05

dla mnie sie nie podobaja, za duzo tych swiecidelek
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#2257 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 11 grudnia 2009 - 19:48

Za 2 tyg swieta a potem sylwester w zwiazku z tym pasuje jako tako wygladac ;-) postanowilam ze przed swietami odwiedze kosmetyczke i zrobie sobie jakies fajne tipsy. Doradzcie mi jakie tipsy sobie zrobic. Oto tipsy ktore mi sie podobaja a nie moge sie zdecydowac ktore wybrac. pomozcie <help></span>

Załączone miniatury

• m_mazajki_zel.jpg
  • pazur4.jpg
  • kw2.jpg
  • 67.jpg

201407101662.png

#2258 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 11 grudnia 2009 - 19:53

monia66, mi najbardziej podobają się te na drugim zdjęciu- są delikatne, a jednocześnie mają pomysłowy wzorek :-P Pierwsze też śliczne i jak najbardziej pasuja na sylwestrową noc, ale na co dzień nie chciałabym takich krzykliwych nosic ;-) Jeśli chodzi o trzecie pazurki to nic szczególnego- mam wrażenie, że ten worek taki byle jaki. Ostatnie wcale nie przypadły mi do gustu- jakoś ten róż do mnie nie przemawia, brzydko się na pazurku odcina <bezradny></span>
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#2259 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 grudnia 2009 - 19:55

ja tez jestem za drugimi , duzo sie na nich dzieje ale nie ejst to przesadzone i orginalny ten czarny wzorek. pozostałe odpadaja , pierwsze jak tigra pisała na sylwestra ok ale tak na codzien nie bardzo.

#2260 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 11 grudnia 2009 - 19:58

podzielam zdanie poprzedniczek :D (jakoś dziwnie jednomyślne jesteśmy :P)
2 zdjęcie - fajne, reszta raczej nie przypadła mi do gustu ;)

[ Komentarz dodany przez: Donn: 2009-12-11, 23:03 ]
Regulamin - Użytkownicy ptk. 7C

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych