Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Prezenty dla naszych facetów - pomysły

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
743 odpowiedzi w tym temacie

#341 chemiczna

chemiczna
  • Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 24 marca 2009 - 18:32

Ja ostatnio dałam mojemu mężczyźnie drzewko zrobione z chupa chupsów, bo oboje je uwielbiamy. Zadowolony był bardzo :D
Dołączona grafika

#342 tuśka

tuśka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 00:30

o jaaa :D genialny pomysł :D mojemu na imieniny może sprawię :mrgreen:
mnie się szykuje teraz rocznica, więc muszę coś wykombinować... myślałam o czymś takim, hmmm... poważniejszym? zegarek jakiś czy coś :) co myślicie?
„And all I know is I don't regret, that life has brought me here, where I am…” Proszę o głos dla tego Zdolniachy :)

#343 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 08:40

zegarek jakiś czy coś :) co myślicie?

nie kupuje sie na prezent swojej drugiej polowce ani zegarkow ani butow podobno, zegarka, bo odmierza czas do rozstania, a butow, bo odejdzie, taki przesad
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#344 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 08:48

nie kupuje sie na prezent swojej drugiej polowce ani zegarkow ani butow podobno

a ja od mojego D. dostałam sliczny zegarek a w takie przesądy i tak nie wierze. ;)

A prezent na urodziy D. juz mam prawie. Kupiłam mu takie frotki na reke (przydadzą sie bo tańczy a swoje ma juz takie stare), koszulke sobie ładna upatrzał w weekend :D i do tego balsamik do twarzy bo narzeka ze ma sucha i musi coś sobie kupić :D :P
A urodzinki już w poniedziałek ... :roll:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#345 tuśka

tuśka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 08 kwietnia 2009 - 21:29

olenka szalejesz :D ale pewnie będzie przeszczęśliwy :D ja też lubię takie prezenty dawać, że wiem, że mu coś jest potrzebne... marudził że mu plecak się rozpada, dostał nowiutki na gwiazdkę... itd ;) a na dodatek mój to łasuch na słodycze jest, więc wiecie :D wszystko co słodkie i da się zjeść to w sam raz dla niego ;) dlatego mi się to drzewko lizaków podoba :)
ilonka - ja też nie wierzę w takie przesądy :) uważam że kupno zegarka nie rozwali związku ;) butów tym bardziej... inaczej moi rodzice by nie byli ze sobą już ho ho :P
„And all I know is I don't regret, that life has brought me here, where I am…” Proszę o głos dla tego Zdolniachy :)

#346 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 09 kwietnia 2009 - 09:03

nie kupuje sie na prezent swojej drugiej polowce ani zegarkow ani butow podobno, zegarka, bo odmierza czas do rozstania, a butow, bo odejdzie, taki przesad

Zegarek bo zacznie odliczac czas do końca Waszej miłości, buty bo odejdzie z domu.

Ja też nie wierzę w przesądy. ;-)

<ookk>

#347 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 09 kwietnia 2009 - 10:47

Jak byscie chcialy kontynuowac o tych przesadzach to tu jest temat :arrow: przesady-vt76.htm
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#348 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 21:53

ja kupiłam ten zegarek i jest śliczny

ja swojemu też już kupiłam zegarek, teraz leży i czeka do urodzin ;-)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#349 silent

silent
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 25 maja 2009 - 09:48

Myślę, że każdy facet był by zadowolony z prezentu w postaci dobrego scyzoryka np. Jak by ktoś nie wiedział o czym pisze to tu ściąga ;)

Załączone miniatury

• 1.jpg

Nastrój: Dyskryminowany

#350 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 25 maja 2009 - 09:50

silent, oj nie kazdy chyba
mj to by mnie wysmial prawdopodobnie haha Wojtek i scyzoryk <lol></span>

#351 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 25 maja 2009 - 17:20

mj to by mnie wysmial prawdopodobnie

mój też :-P

mój teraz na urodziny dostał zegarek

Załączone miniatury

• PIC_0656.JPG
  • PIC_0654.JPG

Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#352 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 25 maja 2009 - 17:23

hm... a ja to z moim mam problem... to znaczy wiem co mu sie marzy ale nie wiem czy to odbry pomysl zeby mu kupic... od dluzszego czasu slysze ze jak juz sie urzadzimy (czytaj zorbimy remont kupimy meble odsapniemy troche) to P. kupic sobie playstation ...
no i teraz w czerwcu ma imieniny a w lipcu urodziny... no i mysle czy by mu nie kupic.. wiem ze bylby zadowolony... no ale z drugiej strony ja mu kupie a on zacznie cale wieczorym spedzac grajac na tym ustrojstwie... :P
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#353 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 25 maja 2009 - 17:26

moj ma urodziny za dwa dni... a ja nie mam prezentu. zegarek odpada bo ma (Dolce & gabbana)
perfumy ma pełno
chyba sam cos wybierze a ja zapłace

#354 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 25 maja 2009 - 17:56

Torii1988, a jakis lancuszek, bransoletka? itp?

#355 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 25 maja 2009 - 20:06

saja, lubisz sex?? jesli odpowiedź brzmi TAK, to nie kupuj playstation :mrgreen:
lilian

#356 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 26 maja 2009 - 10:49

saja, lubisz sex?? jesli odpowiedź brzmi TAK, to nie kupuj playstation :mrgreen:

wiec wlasnie o tym samym pomyslalam... haha :)
i dlatego nie bardzo chce mu kupic.. mimo ze wiem ze bylby zadowolony... :P
tylko z kim ja dzieci bede miec haha :P
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#357 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 05 czerwca 2009 - 19:05

Aaaaaaaaaa !

W we wtorek konczy 30-tke.
Nie mam prezentu i nawet najmniejszego pomyslu na niego.
Co gorsze nawet nie mam tez czasu, aby pochodzic po sklepach, porozgladac sie :-/
Jutro i w niedziele zajecia, powrot do domciu, w poniedzialek i wtorek pracujemy w tych samych godzinach.

Chyba skonczy sie bez prezentu, a na jakims wieczorku w domu czy cos.
Narazie zakupilam balony :-P
Moze jakies pomysly dla mnie ?

#358 lulu

lulu
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 27 czerwca 2009 - 21:37

Ja też nie wiem co Mojemu kupić :(
Co prawda jeszcze trochę do Jego urodzin, ale wolę już wcześniej pomyśleć o prezencie, póki mam nieco wolnego czasu, no i póki są pieniądze. Myślałam, żeby mu kupić laptopa, bo narzeka, że tylko stacjonarny ma, a czasem by mu się przydał jakiś laptop, żeby wziąć w delegacje ze sobą lub czasem jak gdzieś jeździ. Jednak zupelnie się na tym nie znam:( Mam kasę, tylko nie wiem co kupić. Widziałam niedawno jakies promocje na komputery w ale nawet nie ma mi kto doradzić, jaki komputer wybrać. Myślałam o Może któraś z Was zna się na komputerach i moglaby mi doradzić czy warto wziąć ten komputer? Sama mam Acera, ale inny model i jestem z niego zadowolona, mam go 4 lata i śmiga bezproblemowo. Jednak kupował mi go brat, bo ja się nie znam. A brata nie mam przy sobie, aby mógł mi doradzić:( Wyjechał i tylko kontakt telefoniczny z nim mam. No i tu jest problem..
Czy może w ogóle wybrać coś innego niż laptop? Już sama się gubię...:( Niby dużo mam czasu, ale lubię wcześniej miec już wszystko zapięte na ostatni guzik ;)

#359 krople deszczu

krople deszczu
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 04 sierpnia 2009 - 19:24

Przyznam szczerze,że ja też nie wiedziałam co mojemu D. kupić...a chciałam coś co mu się przyda a nie na odczepnego ;]No i wpadłam na stronę LINK i tam doszłam w końcu do tego co mu potrzeba...kupię mu dysk przenośny ,bo zawsze jak robi formata to mi gdaka że grę musi znowu wgrywać (a ma taką co bardzo dużo zajmuje 10 giga ) a tak to chociaż przegra ją na dysk i gotowe ;]
Polecam tą stronkę,nie ma cen ale są opinie ludzi dlatego myślę ,że to dobre jest gdy jesteś laikiem ;]

Nie linkujemy na forum.
You float in my veins...

#360 pattka16

pattka16
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 25 sierpnia 2009 - 10:07

Co z tej okazji chcecie przygotowac swoim Mężćzyzna :D ??
Jakiś prezent ;> a może całkowicie jakoś dzień zorganizujecie dla niego ??

Piszcie dziewczyny :)