Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 532 dni temu Posty: 2037 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-01-22, 16:13 przesądy
czy jestescie przesądne? bo dzisiaj mialysmy z dziewczynami wpadke w pracy, wszedl kominiarz i wszystkie zlapalysmy sie za guziki. rano tez jak wstaje, pilnuje sie, zeby na bank bylo prawa noga. za to w czarne koty przebiegajace droge wierze, ale ze przynosza szczescie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Ja chyba raczej nie naleze do osob przesadnych Ale za guzik sie łapię jak kominiarza widze, koty czarne omijam szerokim łukiem I chociaż raczej w to nie wierzę, wolę nie kusić losu
Zagadnę tutaj jeszcze s kwestię horoskopów. Wierzycie w nie? Osobiście czytam, ale nie wierzę kompletnie Traktuje je raczej jako rozrywkę
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-01-22, 23:01
Ja też zawsze łapie się za guzik jak widze kominiarza czarnyc kotów nie omijam a nawet wręcz przeciwnie nigdy mi pecha nie przyniosły,przesądna nie jestem .A co do horoskopu to mam swój jeden na swojej stronie startowej i pomimo ze w to nie wierze to jakieś 70% z niego zawsze sie sprawdza
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 530 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-01-24, 09:47
ja nigdy nie wierzyłam w jakieś gusła, zabobony i horoskopy, ale ostatnio wpadlo mi w łapki cos ciekawego, tzw. enneagram (http://www.enneagram.pl/) i nie wiem czy to przypadek ale czytając charakterystykę mojej osobowości miałam wrażenie że czytam instrukcję obsługi do własnej psychiki
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-05-13, 17:31
Ja niby nie wierze w przesady ale jak juz jestem w jakiejs sytuacji np.kiedy wychodzac z domu musze sie po cos wrocic...to robie to niechetnie i lampka mi sie zapala, ze cos sie nie powiedzie
Horoskop czytam na wp. i musze wam poweidziec ze zazwyczaj czytam sama prawde
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 516 dni temu Posty: 37
Profil: Wzrost: 178
Włosy: blond
Stan: jeszcze panna;)
Wysłany: 2007-05-13, 22:19
Ja niez nosze przesądów
dla mnie są okropne.
Juz kila razy sie zkims pokłociłam,o to ze np nie mozemys ie wrócic po parasol,bo będzie źle dla mnei to jakies chore jest
A najgorsze są chyba ciązowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum