Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Prezenty dla naszych facetów - pomysły

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
743 odpowiedzi w tym temacie

#381 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 28 sierpnia 2009 - 21:32

krowka17, taka ramka to fajny prezent i nie drogi :)

#382 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 29 sierpnia 2009 - 11:06

krowka17, taka ramka to fajny prezent

nigdy nie sprawiłam takiego prezentu żadnemu więc może M. coś takiego zrobię :) myślę że się ucieszy :)

30 września :-P

dzięki , to mam jeszcze miesiąc :D :D

#383 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 29 sierpnia 2009 - 11:13

u mnie ramka odpada bo dostal na rocznice :-P ale te skarbonki fajne... u nas tez takie widzialam i moze sprezentuje Ł. "zbieram na kwiaty dla tesciowej" :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#384 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 29 sierpnia 2009 - 11:26

Taka skarbonka to świetny prezent!
Nie dość, że śmiechowy <ojejkuu></span> to jeszcze coś się zaoszczędzi!

"zbieram na kwiaty dla tesciowej" :mrgreen: :mrgreen:

Dooobre! <umieraam></span>
Dołączona grafika

#385 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 sierpnia 2009 - 23:11

eee ... a mi sie nie widzą takie prezenty jak te skarbonki dla połówka ... bratu, owszem, ale połówkowi coś bardziej "normalnego" bym prezentowała ... a to przez to że byłam świadkiem rozmowy, właściwie szyderstwa z dziewczyny która podarowała coś typu "śmiechowego" facetowi ... ja wiem że to o facecie świadczy, ale jednak mnie odstraszyło od tego typu pomysłów na prezent ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#386 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 31 sierpnia 2009 - 09:10

Ja swojemu K. raczej takiej skarbonki bym nie sprawiła z kilku względów. Ma chłopak swój portfel, mimo że nosi pełno drobnych to jakoś niepotrzebne mu jest wrzucanie ich do skarbonki, oszczędności ma na koncie a drobniaki (żółte pieniążki) ma w buciku porcelanowym i jak się mnóstwo nazbiera to sobie je zamienia ;) Dlatego 20zł to byłoby wyrzucenie pieniędzy w błoto. Ja się jeszcze za bardzo nie zasatanawiam, co mu sprawić, w zeszłym roku dostał ten kufel, to się pięknie eksponuje :roll: Ochrzczony został, ale na tym się skończyło, więc może jednak w tym roku coś bardziej praktycznego? Albo śmiechowego, ale żeby człowiek wiedział, że użyje...

#387 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 sierpnia 2009 - 15:45

a wiecie nad czym ja się zastanawiam ... wczoraj na zakupach mój M. oglądał z dużym zaciekawieniem portfele... a on swój ma nie za ciekawy i teraz mam dylemat... czy mu taką ramkę z naszym zdjęciem czy portfel kupić...

#388 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 31 sierpnia 2009 - 16:17

krowka17, a moze i to i to???
ramka ze zdjeciem to nie jest drogi prezent wiec zawsze mozna to do prezentu własciwego dolaczyc..
gorzej z tym portfelem. porzadni i dobry moze sporo kosztowac

#389 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 31 sierpnia 2009 - 17:35

ja też myślałam nad portfelem bo właśnie kieszonka na drobne się rozwaliła a dokładnie to poszedł zamek :roll:

#390 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 sierpnia 2009 - 17:56

Torii1988, hmmm może znajdę jakiś fajny i nie drogi a porządny... kiedyś kupiłam D. (jak z nim byłam) portfel za niecałe 40zl i trzyma sie az do dzisiaj (3 lata) :) więc może znów zajdę do tego sklepu i coś wybiorę...

#391 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 31 sierpnia 2009 - 23:00

portfel to dobry pomysł i bardzo praktyczny :) - u mnie już "spalony" ;)
Ostatnio na rocznicę slubu kupiłam mężowi bransoletę skorzaną z metalem szlachetnym (chcialam ze srebrm, ale nie podobały mi się wzory - generalnie maly wybór w dodatkach dla męzczyzn) i kazalam wygrawerować coś na pamiątkę, żeby prezent był bardziej osobisty i mu mnie przypominał
lilian

#392 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 01 września 2009 - 21:04

krowka17, ja dostałam dwa lata temu portfel za 12,50zł dokładnie i trzyma nadal pięknie, więc cena to nie wszystko. Jest i śliczny, i dobrze zbudowany (jak dla kobiety), i wytrzymały :) Posłuży pewnie kolejny rok, albo i więcej :) Dlatego na pewno coś tańszego znajdziesz :)

#393 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 02 września 2009 - 15:12

ja mojemu zawsze kupuje praktyczne prezenty, zazwyczaj coś do komputera, przez cały rok słucham uważnie na co narzeka, a potem na urodziny czy święta to kupuję, zawsze jest zachwycony ;)

#394 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 02 września 2009 - 23:31

ja mojemu zawsze kupuje praktyczne prezenty, zazwyczaj coś do komputera, przez cały rok słucham uważnie na co narzeka, a potem na urodziny czy święta to kupuję, zawsze jest zachwycony ;)

Widzę, że mamy ten sam sposób, bo ja też własnie tak robię. Tym bardziej, ze mojemu P. ciężko dogodzic jeśli chodzi o prezenty. Owszem cieszy się ze wszystkiego co dostaje, ale jakoś nie przekonuje mnie śmieszna figurka, która przez jakis czas poleży na meblach, a później przy większych porządkach wyląduje w koszu <bezradny></span> W tym roku przymierzam sie do czegos "grubszego", bo wiem, że marzy mu taki wygodny fotel biurowy, zobaczymy czy uda mi się odłożyc na to pieniądze ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#395 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 września 2009 - 12:47

ja bardzo lubię Łukaszowi kupować ciuchy-ale to zazwyczaj bez okazji, jeszcze nie było takiego ciucha żeby mu się nie podobalo (eh ma się ten gust :mrgreen: ) portfel to także spalony prezent u mnie, niewykorzystanym jest jeszcze obrączka z grawerką wewnątrz(data odkąd jesteśmy razem i słowo kocham) oczywiście ja mialabym taką samą :-P

#396 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 12 września 2009 - 14:50

ponieważ Michał ma we wrześniu trzy święta- urodziny, imieniny i dzień chłopaka, dzielę prezenty. jutro dostanie bluzę i sztyft, o którym ciągle mi marudzi, że był fajny. na imieniny portfel. a na dzień chłopaka jakąś pierdułkę i może zrobię pewne show :)

#397 Haan87

Haan87
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 14 września 2009 - 15:55

Ech, po moich dwuletnich doświadczeniach z facetem wiem doskonale, że po 3 okazjach pomysły się kończą;) W moim przypadku odpadają wszelkie perfumy/portfele/formowe gadżety itp., bo je po prostu już dostał. Ostatnio na naszą rocznicę zamówiłam mu na fotoksiażkę z naszymi wspólnymi fotkami - od pierwszego dnia aż do teraz...a że mój facet jest bardziej romantyczny niż ja to jego reakcja bardzo mile mnie zaskoczyła...;) Dlatego polecam, bo nie jest to drogi, a bardzo ładny prezent.Natomiast co wymyślę na następną okazję - pojęcia nie mam, może robot kuchenny;p

#398 Aldis

Aldis
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 14 września 2009 - 23:00

Ja kupiłam ostatnio cyfrową ramkę na zdjęcia ( tak że można zmieniać )
Większość ludzi chciałaby mieć takich przyjaciół, jakimi sami być nie mogą

#399 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 15 września 2009 - 08:09

Ja kupiłam ostatnio cyfrową ramkę na zdjęcia ( tak że można zmieniać )

bardzo fajna rzecz ;-)

#400 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 września 2009 - 11:35

cyfrową ramkę na zdjęcia

miałam ją w planach dac pod choinke w zeszłym roku, ale funduszy mi nie starczyło.
Za to tata sprawił taki prezent mamie i bardzo mi sie podoba jak stoi w domku :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”