Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Bezsenność

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
139 odpowiedzi w tym temacie

#61 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 05 stycznia 2009 - 19:28

dziewczyny ja tez mam ogroooomne problemiska w tej dziedzinie:(((

Od juz paru miesiecy:(Fakt jest w najgoretszym momencie zycia,bo matury,egzaminy,studniowki itditd,
Kłade sie zmeczona,ze szok.A w łozku oczy jak 5 zł.Miliony mysli mnie atakuja a ja nie jestem w stanie ich odpedzic:a to jeszcze to musze powtorzyc,a co z wlosami na studniowke,a to to,a to to:(
Ale tez rozne inne mysli na najrozniejsze,najglupsze sprawy.Rano jest zmierzla,nie chce mi sie zyc,nie jem sniadania,wstaje,ubieram,maluje,wychodze z psem a potem do szkoly:(nawet nic nie pije,Dlaczego??Bo mi sie nie chce,potem nic mi sie nie chce,oprocz tego zeby walnac sie do łózka:(
A tyle roboty czlowiek ma,nie mam sily na sprzatanie,szykowanie sie do szkoly,na nic:(
Wogole chce zmienic tryb zycia,chce dbac o zdrowie,o siebie,ale musze zaczac od spania.

Mleko zimne,ciepłe-nie pomaga
Valerin Sen- pomagal poczatki-juz nie!
Mysli o plazy,sloneczku-nie pomaga,przeksztalcaja sie w tysiace innych:(
Lekarz?-nie wiem jaki,nie wiem co poglabym mu powiedziec,bo boje sie ze mnie wysmieje albo cos nie wiem,glupek ze mnie juz sama nie wiem.

Przez brak tego snu nie mam sily na nic,na zycie,nauke,nie mam juz sily chyba nawet na sen:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :-|
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#62 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 20:32

mysiunia89, a kładziesz się spać zmęczona? wietrzysz sypialnię przed snem? chodzisz w ciągu dnia na choć 15-minutowy spacer? nie kładziesz się spać głodna, ale też nie objedzona? to niby drobiazgi, ale jeśli o nie zadbasz mogą pomóc.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#63 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 20:39

Kłade sie spac zmeczona na maxa,na spacery chodze z psem,wszystko procz tego,ze zima nie wietrze sypialni bo zimnoo,ale wiosna czy latem okno czesto otwarte jest:/

wiec nie wiem...

#64 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 20:41

kurcze, nie wiem już co doradzić <bezradny></span> lekarz, tylko jaki? może zacząć od dobrego internisty?

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#65 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 20:48

Zasypiam codzien po 3.. od tygodnia... :-|

#66 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 20:56

Mirabelka__22, a o ktorej sie kladziesz spac?

#67 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 21:07

mysiunia89 w zime tez wietrz sypialnie , choc na kilka minut otwórz okno. wiem , że zimno ale duzo ciepła nie stracisz a w sypialni powinno też być troszke chłodno. Mysle ze przez to , ze jestes bardzo zmeczona masz problem ze spaniem . w takie zimno polecam tez , jezeli masz taka mozlwośc wywietrzyc posciel , nie chodzi mi o te roztocza któe gina na mrozie , choć moze tez ;-) , ale poprostu mnie osobiście sie lepiej spi po taka pościelą. :lol:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#68 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 21:29

lekarz, tylko jaki? może zacząć od dobrego internisty?

nie mam takiego:(

jezeli masz taka mozlwośc wywietrzyc posciel ,

to wypróbuje:)
dziekuje:)

#69 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 września 2009 - 20:37

nigdy nie miłam problemów a teraz mam czasem z zasypianiem albo z budzeniem sie w nocy a czasem wrecz odwrotnie zasypiam ok 22 budze sie po 7 i jestem zmeczona niewyspana, w dzien mi sie oczy kleja i chetnie bym spać mogła, czasem sa takie noce ze budze sie kilka czy kilkanascie razy dziennie <bezradny></span>

#70 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 09 września 2009 - 16:55

magdaaaaa może masz teraz stresujący okres? czymś się denerwujesz? bo wtedy człowiek zamiast wieczorem położyć się i spać to kombinuje...
Spróbuj przed snem oczyścić umysł, nie myśleć o żadnych sprawach dnia codziennego, zrelaksować sie, i pomyśleć o czymś miłym... a może kup lawendowy płyn do płukania, i płukaj ni m pościel? ;-)

#71 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 września 2009 - 18:36

magdaaaaa może masz teraz stresujący okres

mam ale mam nadzieje ze koniec jest bliski :-)

Spróbuj przed snem oczyścić umysł, nie myśleć o żadnych sprawach dnia codziennego

nie da sie <bezradny></span> włąsnie wtedy mam w głowie tysiace mysli

#72 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 10 września 2009 - 13:26

magdaaaaa wiem jakie to trudne bo sama mam z tym problemy :roll: kładziesz się do łóżka i zamiast spać to masz jakiś dziki nalot myśli o wszystkim :roll:
ja próbuje ćwiczyć to oczyszczanie ale.. kiepsko idzie :->
Tak więc trzymam kciuki żeby zrobiło się spokojniej w twym życiu i powrócił dobry sen :-D

#73 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 10 września 2009 - 16:00

ja jak mialam problemy ze snem "tesciowa" poradzila mi brac magnez, przyznam ze bez rewelacji choc troche napewno pomagalo :) warto tez cos wypic na uspokojenie np. melisa, tez w jakims stopniu pomaga
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#74 zafira

zafira
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 03 lutego 2010 - 19:00

:)
Magnez i melise znajdziesz w jednym preparacie ziołowym w relamaxie b6. Sama zażywałam go na problemy ze snem i na poddenerwowanie spowodowane między innymi niewyspaniem. Pomagał:)

#75 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 03 lutego 2010 - 20:40

jak ktoś ma problem ze snem to tableteczka Persen i wszystko bedzie ok,to tabletki uspokajające więc i miło się po nich lula :-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#76 A.C.Junior

A.C.Junior
  • Użytkownik
  • 215 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 15:52

:)
Magnez i melise znajdziesz w jednym preparacie ziołowym w relamaxie b6. Sama zażywałam go na problemy ze snem i na poddenerwowanie spowodowane między innymi niewyspaniem. Pomagał:)

Tak racja. Miałem kłopoty ze snem i brałem magnez. Troszkę pomogło. Generalnie jednak chodzę spać, gdy czuję się zmęczony. Inaczej, gdy to minie, ciężko zasnąć. Generalnie jak jestem zadowolony lepiej śpię, a jak mam stres to kiepsko.

#77 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 22:05

hodzę spać, gdy czuję się zmęczony.

A ja własnie czasami mam taki problem, ze jestem bardzo, ale to bardzo zmeczona, doslownie padam. Klade sie do lozka....i nie moge zasnac :shock: Ktos mi mowil, ze jesli czlowiek jest wykonczony, to tez mu trudno zasnac.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#78 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 07 lutego 2010 - 08:21

Ktos mi mowil, ze jesli czlowiek jest wykonczony, to tez mu trudno zasnac.

jesli jest psychicznie wykończony to tak, lae z tego co zauważyłam a sobie to wysiłek fizyczny kończy sie spanie jak niemowlę ;-)
A najlepszym z mozliwych sposbów jest dobry seks, keszcze mi się nie zdarzyły po jakies problemy z zasypianiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#79 A.C.Junior

A.C.Junior
  • Użytkownik
  • 215 postów

Napisano 07 lutego 2010 - 09:00

A najlepszym z mozliwych sposbów jest dobry seks, keszcze mi się nie zdarzyły po jakies problemy z zasypianiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, dla niektórych seks to jedyny sport jaki się uprawia :-P
A wiadomo człowiek zmęczony fizycznie to jak kamień śpi :-)
Lecz gdy psychicznie zmęczony, albo się martwi to nie zaśnie za nic. Miałem tak nie raz

#80 women

women
  • Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 19 sierpnia 2014 - 20:17

od jakiegoś czasu mam problem z bezsennością, wiem że jest to związane ze stresem ale póki co nie za wiele mogę na to poradzić :/ macie jakieś sprawdzone sposoby na ułatwianie zasypiania?

Człowiek mądry to człowiek szczęśliwy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych