Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Bezsenność

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
139 odpowiedzi w tym temacie

#41 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 10 kwietnia 2008 - 09:42

skoro inne metody nie skutkuja, a leków nie chce brać, wynalazłam sobie metode maksymalnego zmęczenia oczu- czyli czytam tak długo, aż nie moge patrzec, co jest głupotą przy mojej wadzie wzroku, ale mam takie problemy ze spaniem, że wole to, niż się kręcić

#42 Imala

Imala
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 17 kwietnia 2008 - 10:33

Hej, udało mi się opanować moje problemy, kupiłam Benosen i poradził sobie z uśpieniem mnie :)

#43 iggy

iggy
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 13 maja 2008 - 23:41

Ja też mam ostatnio poważne kłopoty ze snem.Potrafię nie spac do 3 rano,a wstac trzeba o 6.Starsznie się męczę jak na siłe chce usnąc,kręce sie,odkrywam,przykrywam.Jak już przysnę to mam tak lekki sen,że mucha może mnie obudzic.Oprócz tego mam straszne skurcze łydek.Myslicie,że brakuje mi jakiejś witaminy?
Moje hobby,mój relax
http://img410.images...404/malerk0.jpg
paznokietki

#44 Pachulka

Pachulka
  • Użytkownik
  • 853 postów

Napisano 14 maja 2008 - 07:37

magnezu !! najlepiej kupić magnez +witamina B6 są już takie kompleksowe tabletki ja płaciłam koło 10 zł/ 50 tabletek
Od aniołka mam skrzydełka... lecz diabełek dał mi charakterek :D

Dołączona grafika

#45 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 17 maja 2008 - 15:00

A ten Benosen można bez recepty kupić?

#46 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 17 maja 2008 - 17:08

wyczytalam przed chwilka, ze tak
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#47 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 października 2008 - 12:51

odświezam temat bo i mnie bezsennośc dopadła....

własciwie od miesiąca mam problemy z zasypianiem, co jest u mnie równoznaczne z wstawaniem w południe ... :/ pocztałam troche wcześiejszych postów i stwierdzam, że próbowałam wszystkiego poza ciepłym mlekiem (nie znosze, nie pijam)

pewnie została mi tylko wizyta u lekarza - ale którego ??? wiecie może <co></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#48 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 11 października 2008 - 12:53

Miałam problemy z zasypianiem, to łykałam Valerin - pomogło.

#49 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 października 2008 - 12:56

leków nie chce łykać bo jestem dość podatna na uzależnienia (podobno ... ), a herbatki uspokajające ... :roll: działają na mnie odwrotnie <hoho2></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#50 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 30 października 2008 - 20:26

podobno przed snem trzeba zrezygnować z sera czekolady i ziemniaków
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#51 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 października 2008 - 20:43

sera czekolady i ziemniaków

<hmm></span> ujmę to tak ... nie jadam takich rzeczy przed snem :mrgreen: mój problem chyba sie sam rozwiązał dzięki ... rozpoczęciu pracy (właściwie to do niej wróciłam) ... zmęczenie robi swoje i po prostu padam na łóżko i zasypiam praktycznie w momencie przyłożenia głowy do poduszki

#52 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 30 października 2008 - 22:36

Mam nadzieje ze moja bezsennosc zniknie..bo nie mam juz tyle stresu co w tygodniu.

#53 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 30 października 2008 - 22:39

Ja nie mam problemów z zaśnięciem, ale budzę się w nocy pare razy i wtedy nie mogę zasnąć.
Jestem w Peru...

#54 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 30 października 2008 - 22:41

Mnie codziennie dopada. Zawsze się sporo czasu męczę i żeby się porządnie wyspać, musiałabym chyba zasypiać o 21...

#55 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 13:19

ja jak mam nawet najmniejszy problem to nie mogę usnąc bo z jednego zaraz sie zrobi więcej i tak cała noc będe sie zastanawiać :-?
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#56 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 13:34

nie(d)oceniona, proponuje ci zrobic cos takiego a mianowić, mówisz że poźno zasypiasz a więc wstajesz poźno(popołudniem) czyli twój organizm przyzwyczaji się do tego trybu życia. A ile godzin śpisz?
Nawet jeśli położysz się poźno to następnego dnia wstań wczesnie (nawet jeśl będą to tylko 4 godziny snu), po pewnym czasie twój organiz się zmęczy a ty będziesz coraz wczesniej szła do łożeczka spać :mrgreen:
No chyba że nie mozesz spać bo stresujesz się czymś wtedy polecam psychologa ;-)

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#57 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 listopada 2008 - 15:59

psychologa

na mnie psychiatra podobno czeka ale to z innego powodu <umieraam></span> nie no śmieję sie ...

póki co problem sam się rozwiązał ... chyba po prostu rozregulował mi sie organizm ...

a co do ilości snu ja potrzebujęok 10 h żeby sie wyspać ... jak urwęchociaż 1 godz z tego to mnie nosi albo śpię gdzie stoję :roll:

#58 SweetDenise

SweetDenise
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 11 listopada 2008 - 23:27

A ja mam pytanko...Czy tez sie budzicie w nocy z kilka razy? Bo ja mam...Albo to pies sie drapie, albo chłopak chrapie :shock: :-P ale na serio to mnie wkurza. Mam bardzo slaby sen :-( nie chce tak...I mam wrazenie ze sie od razu wory pod oczami zrobią... <bezradny></span>

#59 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 12 listopada 2008 - 12:12

no ja tak mam. ale wszystko zwalam na ciążę ;-) a to mnie Mała kopnie, a to muszę do toalety, a to mi niewygodnie.

a kładziesz się spać zmęczona? tak zalecają specjaliści. wietrz sypialnię przed snem, idź na krótki spacer, nie jedz i nie pij dużo na noc. a chłopakowi kup krople na chrapanie ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#60 SweetDenise

SweetDenise
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 12 listopada 2008 - 21:08

hehe :-P nie no on nie chrapie ale sapie..czasem :-P i nawet takie male cos mnie budzi. Moze tak zrobie, zmecze sie przed snem a pozniej spac dopiero. Moze bedzie lepiej. :-) dzieki. To pozdrów Maleństwo w brzuszku Twoim ;-) i niech tam nie kopie za duzo ;-) ;-) ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych