Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Sprośne teksty..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
75 odpowiedzi w tym temacie

#41 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 21:45

owszem, tylko jedne więcej, a drugie mniej. Ja mam zdecydowanie więcej, co absolutnie nie oznacza, że chciałabym być dziwką. Czasem jednak lubię się poczuć jak rasowa suka :-D i wbrew powszechnym opiniom to, ze partner tak mnie traktuje w łóżku (za moją zgodą, ba! to był mój pomysł :-D ) nie jest brakiem szacunku z jego strony, tylko wyrazem wielkiego zaufania jakie do siebie mamy. Nie dałabym się przecież tak traktować pierwszemu lepszemu.

kjujiczek
dobrze napisane i zgadzam się z tym całkowicie :)

#42 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 21:47

Torii1988, bo my to się ogólnie często zgadzamy :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#43 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 21:49

kjujiczek, racja bo my to zakochane w króliczkach ;) heheheheh
żeby nie robić OT dodam....

że mam ochotę poświntuszyć i zaraz coś tam misiowi napisze :P
muszę go nakręcić przed jutrzejszą nocka :)

#44 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 21:55

Czasem jednak lubię się poczuć jak rasowa suka :-D

no tez o to mi własnie chodziło, a myslalam że będę ochrzaniona :-P

<ookk>

#45 krople deszczu

krople deszczu
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 15 lutego 2009 - 12:35

a my lubimy a zwlaszcza on swintuszyc ...czasem jest tak napalony i tak barrdzo swintuszy ze ja zamiast skupic sie na seksie smieje sie jak nienormalna....wszystko jest zabawa z reszta kreci mnie to bardzo :)
You float in my veins...

#46 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 lutego 2009 - 13:56

mówi cos w stylu jestes moja dzi*ką etc. :oops: to mnie nakręca jeszcze bardziej :-P

Mi by od razu cała ochota przeszła ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#47 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 15 lutego 2009 - 18:50

Ja też nie lubię wulgranych tekstów jakoś. Kiedyś mój eks nazwał mnie "swoją suczką" i jakoś specjalnie mnie to nie nakręciło, a nawet trochę speszyło dlatego więcej tego nie mówił. Ale lubię sobie poświntuszyć i mówić coś w stylu "my pussy is very excited"
:P Problem tkwi w tym, że nie mam teraz do kogo :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#48 PeDrO

PeDrO
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 22 lutego 2009 - 12:00

Mi by bardzo odpowiedały takie sprośnie SmSki, ale niestety mało takich dostaje... ;/
Dołączona grafika

#49 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 13 marca 2009 - 23:25

To co teraz napisze może sie wydac dla niektórych bardzo kontrowersyjne, ale uważam że każda kobieta ma cos w sobie z prostytutki (nikogo nie obrazając oczywiście) stąd własnie pociąg i akceptacja do tego typu tekstów, lub nawet zachowań :-P

No to sie mylisz- mnie cos takiego nienakreca a jakby mi powiedzial ze jestem jego suczka to by dostal po twarzy

#50 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 marca 2009 - 23:32

Mi by od razu cała ochota przeszła ;-)

Mi rowniez, zazenowaloby mnie takie okreslenie, wole...jesli juz to sprosne teksty wyzszych lotow ;-) ale to zbyt osobiste, z reszta co kto lubi :)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#51 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 14 marca 2009 - 09:21

No to sie mylisz

Widac jeszcze wszystkiego w sobie nie odkryłaś 8-)

<ookk>

#52 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 14 marca 2009 - 10:17

jakby mi powiedzial ze jestem jego suczka to by dostal po twarzy

To oznacza, że albo do takich tekstów nie dojrzałaś (bo na to potrzeba czasu i zaufania do partnera), albo po prostu Twój temperament, wychowanie, itp sprawiają, że drzemiąca w Tobie suczka nigdy się nie obudzi :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#53 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 14 marca 2009 - 10:45

kjujiczek, no właśnie!!

Są dziewczyny które coś takiegio nakręca, i są takie na które trzeb "chuchać" i "dmuchać" :-D

<ookk>

#54 klaudia84

klaudia84
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 02 kwietnia 2009 - 23:32

Nam się zdarza używać sprosnych i niecenzuralnych słów podczas seksu,mnie to podnieca w trakcie, nie czuję się urażona, bo wiem że i tak po seksie będzie czuły jak zawsze i kochany.
Lubię czasami czuć się sponiewierana :)
może własnie dlatego, że - jak ktoś wczesniej wspomniał - ufamy sobie w 100% i kochamy się bezgranicznie.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#55 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 03 kwietnia 2009 - 16:32

czasem lubię byc sponiewierana przez D. w łóżku ale nigdy on nie zaczyna pierwszy tylko ja nie wiem czemu :) może głupio mu by było zacząc :P

#56 klaudia84

klaudia84
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 03 kwietnia 2009 - 19:20

czasem lubię byc sponiewierana przez D. w łóżku ale nigdy on nie zaczyna pierwszy tylko ja nie wiem czemu :) może głupio mu by było zacząc :P

Skąd ja to znam :D
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#57 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 04 kwietnia 2009 - 07:10

Ja raczej czesto dostaje rozne esemeski :D I az mi sie robi tak fajnie... ale co z tego? Pomarzyc sobie moge zawsze :P Ale jak przyjedzie w piatek, to go normalnie.... perwersja bedzie, ze hoho :P
Co do tekstow jeszcze... na sucho powiem, ze jakos nie przepadam za wulgaryzmami podczas seksu... nie wiem, w sumie tylko raz Tomasz powiedzial cos takiego i na tamta chwile mi sie to spodobalo :) Zgadzam sie z kjujiczkiem, ale to tez zalezy od mojego nastroju :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#58 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 04 kwietnia 2009 - 08:14

To oznacza, że albo do takich tekstów nie dojrzałaś

a co ma do tego dojrzałość powiedz mi?? To że nie lubię i nie sprawiają mi przyjemności wulgarne teksty oznacza, że jestem niedojrzała? Co za bzdura... Jak napisała Roxi, są osoby takie i takie, to jest kwestia osobowości i wrażliwości. Jednych to kręci innych nie. Tak samo jak jednych kręci przywiązywanie do łóżka i biczowanie, tak inni wolą po prostu klasyczny seks i tyle nie ma nad czym filozofować ;)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#59 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 05 kwietnia 2009 - 07:44

lubię byc sponiewierana

no ja niekoniecznie :-P ale takie teksty czasem kręcą... no ale muszę miec odpowiedni nastrój ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#60 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 05 kwietnia 2009 - 12:32

Nie no aż tak daleko jak kjujiczek bym sie nie posunęła.
To, że ktoś nie lubi ostrych słowek nie znaczy , że nie jest dojrzały/a. Tak samo jak pozwalanie sobie na uzywanie wulgaryzmów w łozku nie czyni kogos dojrzałym ;)

To kwestia upodobań i tyle. Nie każdy musi lubić , nie każdy musi sobie na to pozwalac, nie kazdego to kręci .