8 km.
Tęsknota
Napisano 13 grudnia 2008 - 09:34
8 km.
Napisano 13 grudnia 2008 - 09:49
Napisano 13 grudnia 2008 - 10:39
Ja róznież tęsknie kiedy D. wyjeżdża do pracy. Ale zawsze wiem, że niedługo wróci chociaż na kilka dni więc nie chodze zrozpaczona, jedynie czaem odczuwam taką bezsilność, niemoc ale nie rozpaczam
Napisano 17 grudnia 2008 - 17:10
Napisano 17 grudnia 2008 - 21:18
Napisano 19 grudnia 2008 - 13:33
jak moj P idzie do pracy to brak mi go ale gdy wraca to go wycaluje wysciskam i mowie jak to ja tesknilam
Mój D.przed chwilką pojechał do domu i ja już tęsknie ahh ta miłośc;-)
Oj dziewczyny, no bez przesady!! troche tęsknoty w związku zawsze jest potrzebne, nnie osaczajcie tych facetów, mówicie o tym jakbyście sie comanmniej na miesiąc z nimi rozstawały!
Napisano 19 grudnia 2008 - 13:35
Napisano 19 grudnia 2008 - 17:47
jak moj P idzie do pracy to brak mi go ale gdy wraca to go wycaluje wysciskam i mowie jak to ja tesknilam
Mój D.przed chwilką pojechał do domu i ja już tęsknie ahh ta miłośc;-)
Oj dziewczyny, no bez przesady!! troche tęsknoty w związku zawsze jest potrzebne, nnie osaczajcie tych facetów, mówicie o tym jakbyście sie comanmniej na miesiąc z nimi rozstawały!
Dokladnie. Co byscie powiedzialy, gdybyscie swojego kochanego widzialy ostatnio z 2 miesiace temu?ja tak mam... i tesknie.... no Roxi, ja mam za duzo tej tesknoty jednak czasami.... troche jednak, ale bez przesadyzmow
[ Dodano: 2008-12-19, 17:49 ]
Czy Troche nie przesadzasz? gdybym ja miala 2 przesiadki autobusem(!) to bym sie nie zastanawiala, Boze co to za problem...Ja strasznie tęsknie za moim chłopakiem..Nawet jak się nie widzimy 1 dzień to już wariuję
Mieszkamy w tej samej miejscowości tylko,że w innych dzielnicach,mamy do siebie 25,30 minut samochodem.Ale nie możemy się każdego dnia spotykac bo on ma pracę,musi w domu porobic,mamię pomóc i wogólę , a ja mam szkołę,i też swoje obowiązki..niestety nie mam prawka,żeby do niego jeżdzic.A autobusem to dwie przesiadki..
Zazwyczaj przyjeżdza do mnie w środy,i soboty (i do niedzieli wieczora zostaję,bo śpi u mnie)
Napisano 19 grudnia 2008 - 19:19
Roxi, ja mojego nie osaczam..Bynajmniej on tak nie uważa
Nie wątpię, ale pamiętaj że nawet słodkiego kochanego kotka można zagłaskać na śmierć.
Ja swojego od niedzieli nie widziałam, jest w trasie. Przyjedzie tuż przed świętami, ale niestety nie wiadomo czy zostanie na sylwestra- sprawa wyjaśni się dopiero tuz przed 31. Tak już jest od dwóch lat. Ale jakoś żyję i nie narzekam. Męczą mnie już te ciągłe rozstania, ale zaciskam zęby. Próbuję nawet wychwycic w tej sytuacji jakieś plusy- tęsknota, element bardzo uszlachetniający mój związek- nie niszczący.
Napisano 19 grudnia 2008 - 19:53
Ja też do tego tak podchodzę. Tzn muszę, bo bym zwariowała z tęsknoty. Trzeba dostrzec jakieś plusy tej sytuacji, mimo że czasem jest ciężko. My się widzimy tylko w weekendy i jasne, że czasem chciałoby się przytulić w środku tygodnia, bo np. mam gorszy dzień, ale jak nie można, to nie można. Wyściskamy sie gdy się zobaczymyPróbuję nawet wychwycic w tej sytuacji jakieś plusy- tęsknota, element bardzo uszlachetniający mój związek- nie niszczący.
Napisano 19 grudnia 2008 - 19:57
Napisano 19 grudnia 2008 - 20:03
Napisano 19 grudnia 2008 - 20:23
Roxi, ja nie mówię że tęsknota to coś strasznego i wogóle..Fajnie czasem potęsknic..Tęsknota jest jak najbardziej w związku potrzebna
W ogóle nie skumałas o co mi chodziło.
chodzi mi o to, żebyście dziewczyny nie przesadzał z tą tęsknotą, że właśnie od Ciebie odjechał a Ty już wariujesz, że facet jest w pracy a ja za nim tęsknię.
Napisano 19 grudnia 2008 - 20:29
podpisuje sie pod tym wszystkimi lapkami:) i jak najbardziej zgadzam sie z RoxiMęczą mnie już te ciągłe rozstania, ale zaciskam zęby. Próbuję nawet wychwycic w tej sytuacji jakieś plusy- tęsknota, element bardzo uszlachetniający mój związek- nie niszczący.
Btw, a wiesz kjujiczek, ile ja razy w ciagu miesiaca bym chciala ot tak sie przytulic, gdy jest mi zle, kiedy wszystko jest nie tak i caly swiat odwrocil sie do mnie dupa?... ciezko jest, ale nie ma co narzekac... jeszcze kilka lat przed nami... a jak sie maja np te 3 lata do calego zycia razem?
Napisano 19 grudnia 2008 - 23:29
Ja myślę ze tęsknota że tęsknota jest potrzebna oczywiście ale nie do przesady .
U mnie jest na odwrót... to mój facet pisze jak już jest w autobusie ze już za mną tęskni .
Napisano 20 grudnia 2008 - 02:08
Inna sytuacja, jeśli się wie, że już za jakiś czas spotka się bliską osobę, wtedy tęsknota zupełnie mija i wtedy siedzi się jak z jajkiem i czeka ..
Napisano 20 grudnia 2008 - 21:04
tęsknota, element bardzo uszlachetniający mój związek- nie niszczący.
Bardzo spodobalo mi sie to co napisalas
Jak sie chce to wszystko sie da... trzeba nieraz zacisnac zeby a nie samemu sie nakrecac
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 23 grudnia 2008 - 15:57
Najgorsze byly 2 dni od spotkania.... tak na swiezo wszystko.... bylo fajnie przez 1-2 dni i teraz znowu pustka
Napisano 23 grudnia 2008 - 21:48
Napisano 23 grudnia 2008 - 23:58
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych