Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak mam sobie z tym poradzić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
683 odpowiedzi w tym temacie

#81 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:51

Z pewnością to by było najlepsze rozwiązanie. Dla kumpla. Ale czy dla naszej Maddie?

hmmm a to już zależy co czuje w serduszku naszaMaddie, ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#82 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 20:00

Maddie a wiesz na 100000 %, ze to "tylko" przyjazn moze z nim byc :?: czesto przyjaznie damsko-meskie zamieniaja sie na cos wiecej, i nic w tym zlego :->

kumpel się zakochał i teraz trzeba pomyśleć, co z tym fantem zrobić

Pomysl kochana ;-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#83 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 00:20

Maddie, a Ty coś do niego czujesz?
A.

#84 Maddie

Maddie
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 15:41

Oj kobitki co tu dużo pisać na początku jakoś nie zwracałam na to szczególnej uwagi po prostu dobry kumpel ale teraz czuję, że mnie wzięło ale jest szkopuł otóż ja jestem starsza o 3 latka poza tym nie czuję się pewna czy aby rzeczywiście ja mu się podobam czy po prostu traktuje mnie jak dobrą koleżankę tak więc ciężko mi jest zrobić 1 krok... Zawsze byłam przekonana, że to do faceta należy i co tu robić, jak się zachować? <bezradny></span>
Dołączona grafika

,,Nie zapomnij o tym, że każdy nowy dzień jest Ci dany po to abyś był szczęśliwy"

/PHIL BOSMANS/

#85 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 17:23

ja jestem starsza o 3 latka

ja jestem od swojego chłopaka o 4 lata straszą a wiec wiek tu nic nie zmienia można się przyzwyczaić :-)

nie czuję się pewna czy aby rzeczywiście ja mu się podobam czy po prostu traktuje mnie jak dobrą koleżankę tak więc ciężko mi jest zrobić 1 krok..

do odważnych świat należy .... jesli ci sie podoba to co masz do stracenia poobserwuj go trochę i jak cos przemawia za tym że mu się podobasz to zrób pierwszy krok :-)

#86 justyna00

justyna00
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 17:41

Dziewczyny czuje ze juz zawsze bede sama...
Niby mam dopiero 18 lat i mam czas na ukladanie zycia ale po ostnim zwiazku jakos czuje ze nikt mnie nie bedzie juz tak kochac... czy moje obawy są susznne?
"... masz nóż, więc walcz lub wbij sobie w serce..."

#87 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 18:05

justyna00, kochana,takie poczucie beznadziejności dopada każdą z nas od czasu do czasu a zwłaszcze po nieudanym związku ;-) Głowa do góry,na ciebie też przyjdzie czas,jesteś jeszcze młodziutka więc nie ma co się martwić. Jak to mówią "tego kwiatu pół światu",i zobaczysz że spotkasz jeszcze fajnego faceta. Nie ma co się spieszyć,póki co wykorzystaj ten czas kiedy jesteś singlem najlepiej jak potrafisz ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#88 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 18:58

justyna00, nie wymyslaj..male szanse ze zostaniesz stara panna. Niektorzy chajtaja sie dopiero kolo 30stki, wiec masz jeszcze jakies 10 lat ;-)
Ten ktos sam Cie znajdzie, tylko badz szczesliwa..

Pierwsza milosc, powazny zwiazek..po nim sie mysli ze juz nie bedzie tak dobrze, ze jestem tak beznadziejna ze nikt mnie nie pokocha. A to bzdura :!:
To faceci sa beznadziejni..

Poczekaj, ta chandra minie, ale daj sobie czas.. ;-)

#89 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 20:10

To faceci sa beznadziejni..

czy ja wiem.. my tak powiemy o facetach...a faceci o Nas to samo mogą powiedzieć ;-)
justyna00 uwierz mi nie będziesz sama :-)
rozchmurz sie...
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#90 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 20:14

czy moje obawy są susznne?

nie no pewnie, że tak...

NO CO TY DZIEWCZYNO!
Całe życie przed tobą :)
głowa do góry! :)
nie wiem skąd takie wnioski wyciągasz ale są one jak najbardziej błędne :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#91 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 20:58

Zobaczysz miłośc sie pojawi wtedy, kiedy się najmniej będziesz tego spodziewać :-) zobaczysz usłyszysz poczujesz :-D

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#92 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 22:54

Zobaczysz miłośc sie pojawi wtedy, kiedy się najmniej będziesz tego spodziewać

zgadzam sie w zupelnosci, ale przede wszystkim nie mozesz myslec, ze juz zawsze bedziesz sama, nie mozna myslec pesymistycznie. Mloda jestes, zycie dopiero sie zaczyna, zobaczysz, ze poznasz kogos wartosciowego, kto pokocha Cie najmocniej na swiecie i bedziesz szczesliwa.

czy moje obawy są susznne?

ani troche

Zobaczysz, milosc zapuka do drzwi Twego serca.
Dołączona grafika

#93 songofthemoon

songofthemoon
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 14:32

wiem ze łatwo tak mowic ze wszytsko przed toba itp. ja juz bylam pogodzona z tym ze bede sama itp wtedy zaczelam intensywniej niz kiedykolwiek zyc.musialam sie w koncu zatrzymac:) byc moze po to sie rozstalas by przy okazji kolejnego zwiazku jeszcze bardziej docenic go;moze musisz poczuc ten gorzki smak by ze zdwojona sila doswiadczyc slodyczy
wszytsko jest fikcja ja rowniez

#94 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 09 listopada 2008 - 14:00

Zastanawia mnie ostatnio zachowanie mojego kumpla, jak i jego gesty np. mizianie po rekach, brzuchu, szyi, czasami wzięcie na kolana, przekomarzanie się, zaproszenie na piwko, czy odprowadzanie po szkole do domu

Byłam w takiej samej sytuacji i wyszło z tego coś więcej :-D Skończyło się, ale bardzo miło wspominam ;-)
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#95 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 00:10

Maddie trzymam kciuki :mrgreen: odwagi!

#96 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 00:19

Ja też tak myślałam jeszcze miesiąc temu, a wszystko zaczęło się jakieś dwa lata wstecz. Długo cierpiałam i zaczęłam nawet myśleć, że wesprę grono starych panien w rodzinie.
To raczej normalne. Na razie boli, ale to minie...

Nabrałam wiary, że po tak długim czasie uda mi się znowu znaleźć miłość. Otworzyłam się na nią i ją znalazłam. Zestrzeliło mnie już po kilku minutach. Niestety nie jest to historia z happy endem, ale to już inna bajka. <bezradny></span>

#97 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 10:57

bo w zyciu trzeba czasem zaryzykować i skoczyć na głęboką wodę :-D

#98 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 11:28

Maddie ,Pokaż mu że nie jest Ci obojętny że nie jest dla Ciebie tylko kumplem a jężeli on chce czegoś więcej od Ciebie to zapewne zrobi pierwszy krok i wszystko potoczy się z górki...POWODZENIA :lol:

#99 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 12 listopada 2008 - 17:25

daj spokoj całe życie przed tobą! nie szukaj miłości na siłe-wtedy ona sama cię znajdzie i to bardzo szybko ja tak miałam ;-)

#100 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 20:51

sama na zawsze - dla mnie nie jest to przygnebiajaca perspektywa , byle nie samotna :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko