Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak mam sobie z tym poradzić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
683 odpowiedzi w tym temacie

#41 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 września 2008 - 23:28

eee....dziwna sytuacja... ja sie na temat swojej nie wypowiem :) ale byla podobna...

#42 nieznajomka

nieznajomka
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 08 września 2008 - 02:45

Skomplikowane :> facet nie jest godzien żadnej panny...lepiej go zostaw -I Ciebie mógłby w przyszłości zdradzac...znajdź sobie lepszego gwaranta;)!

#43 SweetDenise

SweetDenise
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 08 września 2008 - 20:49

Hmmm...........Szczerze.....dla mnie to jest żałosne. Jak można iść do łóżka z kimś jak sie wie ze ma dziewczynę, wiedząc ze robi się świństwo tamtej, mimo wszystko? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

#44 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 08 września 2008 - 20:56

Bez komentarza jednym słowem. Jak słyszę o takich sytuacjach, to nie tyle co żal mi tej dziewczyny, którą ten facet zdradza, ale Ciebie też droga panno :> Jak już Kahela wspomniała, mam wrażenie, że nie możesz sobie odpuścić tego, że jest z kimś innym. Chore...

#45 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 08 września 2008 - 21:00

Dziwny, a raczej typowy koles ktoremu o jedno chodzi.. I Ty.. Troche glupio zrobilas. Nie umialabym nigdy byc ta trzecia.. Nawet gdyby mi zalezalo. Waszej trijce zrobilas krzywde.. Zreszta skoro on ja tak latwo z Toba zdradzil, tlumaczac jednak ze ja kocha, to nie zdziwilabym sie gdybys nie byla jedynym jego skokiem w bok.. <bezradny></span>

#46 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 09 września 2008 - 02:22

Bawi się jedną i drugą, jak zapomnieć uświadom sobie, że potraktował Cię jak zabawkę to zwykły nic nie warty drań. :evil:

#47 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 września 2008 - 16:08

szkoda ze autorka tego tematu nie napisała jak zakonczyła sie t historia, czy jest juz szczęsliwa.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#48 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 25 września 2008 - 16:31

niki, jeżeli rozsądek ci podpowiada żebyś dała sobie spokój to tak zrób. Jak on mógł ot tak zaraz związać się z kolejna dziewczyna po 5 latach bycia z tobą?? <bezradny></span> Jakby mu na tobie zależało to tak by nie postąpił, tak mi się bynajmniej wydaje.Napisałaś że niemal zaraz po rozstaniu zaczął być z tą drugą , z tego wnioskując to on chyba czekał aż się rozstaniecie żeby legalnie być z tamtą skoro zaraz jej w ramiona wpadł... Niech on sam się pierw zastanowi co chce a nie miesza ci w głowie. Powodzenia <pocieszacz></span>

[ Dodano: 2008-09-25, 17:34 ]
uuu to stara historia nie popatrzyłam na datę przepraszam :lol:

#49 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 25 września 2008 - 16:42

magdaaaaa, wydaje mi sie ze sa razem, bo niki byla niedawno na forum i suwaczek nadal ten sam.

#50 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 25 września 2008 - 18:36

no więc histria stara, ale całkiem w zapomnienie nie poszła. jesteśmy razem, jest ok, postępów związkowych nie robimy może, ale chyba nie żałujemy, że jesteśmy razem, choć bgywało i bywa ciężko

#51 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 25 września 2008 - 19:39

Napisałaś że niemal zaraz po rozstaniu zaczął być z tą drugą

:shock: a to d**** :roll: po 5 latach......

Kochana mysl o sobie przedewszystkim :!:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#52 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 25 września 2008 - 20:20

myśle o sobie, nie wierzę bezgranicznie drugiej osobie i dołują mnie historie dookoła :( gdzie się nie spojrzy- to samo

#53 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 września 2008 - 10:15

niki, <pocieszacz></span>

<ookk>

#54 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 26 września 2008 - 10:37

szkoda ze autorka tego tematu nie napisała jak zakonczyła sie t historia, czy jest juz szczęsliwa.

Przeczytałam jej historię i zastanawiam się co się stało przez ten rok. Mam nadzieję,że wybrała dobrze i jest szczęśliwa....

Niki ziarenko niepewności na zawsze w Tobie pozostanie i ta nieufność. Sądzę,że jeżeli nie zrobicie kroku naprzód jak pięknie ujęła to Jewel to Ty się wypalisz....
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#55 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 26 września 2008 - 13:29

nie wiem, sama chcę juuż pójść w którąś stronę, a mam poczucie, że on jeszcze mimo wieloletniego związku nie jest gotów być ze mną tak na serio, może wcale nie jestem tą jedyną, a trzyma się z przyzwyczajenia. różne myśli chodzą po głowie, dlaczego jednak ja, no i co dalej...

#56 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 września 2008 - 13:32

no i co dalej...

Musisz z nim pogadac............... albo lewo albo prawo <bezradny></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#57 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 26 września 2008 - 14:18

mój chłopak powiedział mi jak rozmawialiśmy o swoich rodzicach że boi się swojej matki... dziwne takie wyznanie jak na fecta w wieku 23lat
nie znam jego rodziców bo jak go odwiedziałam jego rodzice byli na wakacjach,jestesmy razem ponad rok i mieszkamy raczej daleko od siebie tylko studiujemy w jednym mieście i dlatego tak.
Wiem tzn podejrzewam, że jest jakaś władcza bo dosyć często do niego dzwoni,robi wywiad jak tam egzaminy kiedy przyjedzie itd
ale czy to normalne zeby się matki bać? wie o mnie ale może juz mnie nienawidzi? :-/ co byście z tym zrobiły?
to oznacza że właściciwe to on sobie ze mną chodzi bo tak ale na nic więcej nie mam co liczyć chyba że sie matka zdecyduje?
....

#58 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 26 września 2008 - 14:22

mysle ze powinnas zapoznac sie z jego matka moze akurat nie jest taka zla jak myslisz
Dołączona grafika

#59 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 26 września 2008 - 14:27

może nie jest wcalke tak nie uwazam,może będzie okazji,sama sie do niego nie wproszę
ale ja sie nim bardziej marwtię a nie jego matką,śmiał się z mojego kolegi o którym wszysc mówią że jest strasznym maminsynkiem a sam z takiem tekstem wyskakuje,
więc się zastanawiam czy to jego matka nam zycie ułozy bo on tak jest przyzwyczajony że jego matka wszystko planuje czy sam na to wpadnie jednak..

#60 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 26 września 2008 - 15:54

no więc wszelkie próby rozmowy są przez niego lekceważone, ciagle gada, że mnie kocha, że slub za rok, ale słyszę to od kilku lat, to nie trzeba gadać, tylko zacząć coś robić. ja sama przecież nie będę go zaciągać do " ołtarza". a tak czuję, że zostawia sobie furtkę, że jak coś nie tak to spyli i będzie miał mnie gdzieś, a papiery to kłopot. on sam tego nie powie, nie musi w zasadzie. boli mnie czasami, że ludzie po dużo krótszym stażu wiedzą, że chcą ze sobą być, zakładają rodziny, a ja się czuję niekochana