Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak mam sobie z tym poradzić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
683 odpowiedzi w tym temacie

#61 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 26 września 2008 - 16:01

niki, w sumie to nie wiem co ci doradzic... rozmowa i to szczera bylaby najlepsza... ale skoro mowisz ze on nie bardzo chce rozmawiac to ja juz sama nie wiem.. fkat jest taki ze mnie na twoim miejscu tez rozne mysli chodizlby po glowie.... i pewnie jedna z nich bylaby taka ze on nie chce slubu bo w razie jak sie cos zacznie wali to poprstu ucieknie... to jest dla mniejgo najbardziej wygodne wyjscie.... tylko ze w koncu kiedys trzeba sie zdecydowac....
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#62 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 27 września 2008 - 10:14

Niki szkoda mi Ciebie, jesteś nieszczęśliwa w tym związku...Nie wyobrażam sobie tkwić w związku bez jakiejś zaplanowenej przyszłości, bez pewności...Mi się zdaje, że on rzeczywiście chce Ciebie mieć i wiedzieć, że zawsze przy nim będziesz ale nie traktuje Cię poważnie...Musisz się zastanowić co z tym dale zrobić, czy dalej się męczyć, czy po prostu odejść i uwolnić się od takiego związku...

<ookk>

#63 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 27 września 2008 - 13:07

niki, a oświadczył Ci się chociaż ???

#64 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 27 września 2008 - 18:04

no tak od roku zaręczeni jesteśmy

#65 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 28 września 2008 - 16:38

ale w jakim sensie BOI się swojej matki??
nie ma mnie tu i nie będzie.

#66 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 28 września 2008 - 20:00

niki, skoro Ci się oświadczył to Cie kocha i pewnie zależy mu na Tobie. Wydaje mi się że on po prostu boi się ustatkować , boi się odpowiedzialności (za rodzine). On chyba do tego jeszcze nie dojrzał skoro tak się z tym ociąga. Może powiedz mu że nie masz ochoty żyć na kocią łapę i skoro Cie kocha niech słowa zamieni na czyny... :roll:

#67 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 28 września 2008 - 20:44

wiele takich rozmów za nami,a mnie już opuszcza ochota :(

#68 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 28 września 2008 - 21:02

Ja bym spróbowała jeszcze tak: powiedziała bym mu że anuluje zaręczyny bo nie zamierzam tkwić w wiecznym narzeczeństwie i że zgodze się na zaręczyny jak on będzie pewien ślubu i tego że chce mnie za żonę. No nie wiem może to coś da <bezradny></span> Powodzenia <pociesz2></span>

#69 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 października 2008 - 19:03

Czy zwiążek z mężczyzną w trakcie rozwodu może być udany? mysle ze nie ma reguły , zawsze lepiej aby był już po rozwodzie, ale czasem to zona na przykład nie chce dac rozwodu i to trwa bardzo długo. ja osobiscie bym sie w takie cos nie pakowała( tak myśle) ,ale nie potępiam dzewczyn, które w takie związki sie angażują. :-|

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#70 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 17 października 2008 - 11:01

Mój brat był w takim związku ( teraz już sa małżenstwem ) Iza na samym początku była w trakcie rozwodu którego jej mąz nie chciał dac poniewaz próbował udowodnić , że to jej wina ( chociaz związek z moim bratem nie byl przyczyna rozpadu małżeństwa ) , trwało to chyba prawie dwa lata bo albo nie przychodzil na rozprawy bo cos tam coś tam albo nie wyrażal zgody . Podejrzewam , że bratu łatwo nie było zwłaszcza , że mieli dziecko córkę i wiadomo róznie bywa w końcu koles na jakies rozprawie sie poddał a raczej sam kogos poznal chciał ulozyc sobie zycie i tak wyrazil zgode ale łatwo nie było
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#71 Maddie

Maddie
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 31 października 2008 - 12:33

Dziewczyny pomóżcie! Zastanawia mnie ostatnio zachowanie mojego kumpla, jak i jego gesty np. mizianie po rekach, brzuchu, szyi, czasami wzięcie na kolana, przekomarzanie się, zaproszenie na piwko, czy odprowadzanie po szkole do domu ale może to po prostu gesty przyjacielskie? Sama już nie rozumiem... jak mam to rozpoznać? Jak odróżnić gesty przyjacielskie od czegoś więcej? Być może mnie w tej chwili wyśmiejecie bo niby jak na swój wiek powinnam umieć to rozróżnić ale czasami facet po prostu jest miły, przyjacielski i jego zachowanie bywa mylące
Dołączona grafika

,,Nie zapomnij o tym, że każdy nowy dzień jest Ci dany po to abyś był szczęśliwy"

/PHIL BOSMANS/

#72 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 31 października 2008 - 12:53

Ja mysle,ze jemu chodzi o cos wiecej, chyba,ze on tak traktuje wszystkie znajome.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#73 Taxido

Taxido
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 31 października 2008 - 13:32

Zalezy jaki ma charakter, moze po prostu taki jest... Poobserwuj go troche. Przypomnij sobie czy tak bylo od zawsze? Czy dopiero niedawno zaczelo sie tak dziac miedzy Wami? Jak dlugo i jak dobrze sie znacie?
Wiele zalezy tez od tego jak Ty na to reagujesz... moze Twoje przyjacielskie sygnaly, gesty zostaly przez niego mylnie zrozumiane i on mysli ze Ty chcesz czegos wiecej? Jesli uwazasz, ze przekracza pewne granice to mu to powiedz, wprost.
Pamietajcie, ze najwazniejsza jest szczerosc, asertywnosc. Nie bojcie sie rozmawiac.

#74 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 31 października 2008 - 16:02

myślę,że to z jego strony pachnie czymś głębszym niz przyjaźń :mrgreen:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#75 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 31 października 2008 - 16:30

Mysle ze nie do kazdej jest taki tzn że cos poczul do ciebie:) No a jesli chodzi o jego zachowanie to tak na marginesie powiem ze bardzo fajny ten chlopak:p

#76 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 31 października 2008 - 20:57

Doskonale wiem o czym mówisz... Miałam podobną sytuację. Czułam się z nim dobrze, mogłam mu wszystko powiedzieć, ale z mojej strony to było wszystko. Delikatnie się od niego odsunęłam i zrozumiał. Nadal jesteśmy przyjaciółmi, może nawet bardziej niż wcześniej :->

Zatem myślę, że on chce czegoś więcej...Wszystko zależy od tego, jak to rozegrasz.

#77 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 31 października 2008 - 22:25

Maddie, poobserwój go troszeczkę może cos sie zmieniło w ostatnim czasie ... .zastanów sie czy ty nie wysyłasz mu jakiś sygnałów w stylu że oczekujesz czegoś więcej.... zwróć uwag jak traktuje inne koleżanki może ma taki sposób bycia .... jeśli cos zmieniło sie w ostaniom czasie może on oczekuje ze następny gest będzie należał do ciebie

#78 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 02 listopada 2008 - 19:22

Sprawa jest oczywista - kumpel się zakochał i teraz trzeba pomyśleć, co z tym fantem zrobić.

#79 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:39

Sprawa jest oczywista - kumpel się zakochał i teraz trzeba pomyśleć, co z tym fantem zrobić.

przygarnąć i pokochać <bigkiss></span>
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#80 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 19:45

przygarnąć i pokochać <bigkiss></span>

Z pewnością to by było najlepsze rozwiązanie. Dla kumpla. Ale czy dla naszej Maddie?