. Sobie zrobiłyście Wyspę Kobiet
noi Intimo. Juz od 3 osob dostalam inforamcje ze istnieje. Nadal. Ze lady N to wlasnie tam dostala ostrzezenie za przeklenstwo.
I kurcze...czlowiek sie uzewnetrznia , pisze o swoich troskach, problemach,wrzuca zdjecia do galerii, byl na zlotach. - i robi to bo Wam ufa.
taka prawda. Ufalam wam i to mocno. Moze i czasem byly zgrzyty, niedomowienia, moze sie tam kogos troche nie lubi , jak to w zyciu, ale aby nie ufac ? nie.
A tymczasem zostalam wykluczona. Nie zaproszona do Intimo ktory istnieje ponoc od 2010 roku .i jeszcze w temacie o nowym zamknietym dziale poinformowana ze go juz wieki nie ma. Aby tylko uciszyc .
Czuje sie jak trol ktory nie zasluguje by z Wami byc. Wiec skoro mi sie nie ufa, to po co ja mam pisac o sobie . Nie widze sensu.
Wiem ze moge dostac - ba pewnie dostane bana za tworzenie problemow , trudno. Zycie nie konczy sie na bs
A jak mam byc w miejscu gdzie mi sie nie ufa ani troszke, gdzie tworzy sie grupa osob ktore sie izoluja ...to ja moge dostac tego bana...nie ma sprawy.
.
I ja tego nie pisze by wam zrobic na zlosc. By siac zamet. Tylko przykre jest ze tak sie izolujecie.Co innego gdyby byl jakis dzial zamkniety tylko dla modek, a co innego jak tam AZ tyle forumek nalezy.
Pozdrawiam.