Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nowy skrypt forum Babskiswiat.net - informacje dla użytkowników

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
302 odpowiedzi w tym temacie

#281 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 18:29

@Riia może one się usunęły po jakimś określonym czasie po prostu?

Ja nie zauważyłam,żeby u mnie coś zniknęło, ale ja za dużo wiadomości nie mam...ciekawe jak to z Twoimi jest...

No jeszcze jakby to były stare wiadomości to bym pomyślała, że to przez to. Ale to są rozmowy o konkretnej sytuacji na forum. I tylko te są usunięte, więc pytam czemu? Bo jak dla mnie to trochę podejrzane.

@Madź

No dziwne, dziwne

Każdy z nas urodził się ateistą

#282 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 18:44

Ja też mam dwie wiadomości usunięte, a sama na pewno tego nie robiłam... :roll:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#283 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 19:24

@Riia, generalnie mam dwóch kumpli, którzy powinni wiedzieć jakie możliwości ma nasz skrypt, a jak nie to jeden z nich na pewno jest się w stanie dowiedzieć czy z pozycji moderatora da się wejść w prywatne wiadomości użytkownika ;-) wrócę z pracy do domu to ogarnę ;-)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#284 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 19:56

czy z pozycji moderatora da się wejść w prywatne wiadomości użytkownika

było już kiedyś mówione, że nie, wiec nie wiem po co takie rzeczy wypisywać :roll: jakby nam do czegoś miały być potrzebne te wiadomości :roll:

Co do sytuacji, @Riia - nie wchodziłam ostatnio do mojej skrzynki, wiec zajrzę, ale u siebie takiego problemu póki co nie zauważyłam nigdy. jak już zostało napisane - w przypadku zapełnienia skrzynki na poprzednim skrypcie ostatnie wiadomości się kasowały, tu pewnie też tak jest, bo skrzynka ma określoną pojemność, ale skoro to nie były ostatnie wiadomości, to nie mam pojęcia.

I po raz ostatni - w technicznych sprawach - czerwoni, bo my zielone nie mamy takich opcji.

EDIT: sprawdziłam i też tak mam, ale moje wiadomości były dosyć stare. Ale co dziwne, to jedna rozmowa, była zapisana, a mimo wszystko jest usunięta. Zastanawiam się czy to nie wynik tego, że druga osoba usuneła, ale akurat tą rozmowę chciałam mieć. U mnie sprawa dotyczy 2 rozmów.

Dziewczyny, a jak macie napis "Usunięto" i obok jest temat "coś", to kliknijcie na temat, czyli obok (z prawej strony) od "Usunięto", bo mi wtedy wchodzi normalnie rozmowa. Moze faktycznie to informacja, ze nasz rozmówca u siebie usunął wiadomość?

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#285 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 20:03

@elizabeth, skoro mam możliwość uzyskać takie informacje od osób postronnych, które znam realnie i wiem, że byle kitu mi nie wcisną to zapytam. Chyba nikomu krzywdy tym nie wyrządze ;-)
i Eli, tak jak mówisz na bank to nie działa, bo Riia ma usuniętą m.in. rozmowę ze mną, u mnie ta rozmowa nadal jest i mam do niej dostęp.
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#286 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 20:04

Ja mialam taka sytuacje dwa razy tj dwa razy pisalo na czerwono ze usunieto

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#287 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 20:05

i Eli, tak jak mówisz na bank to nie działa, bo Riia ma usuniętą m.in. rozmowę ze mną, u mnie ta rozmowa nadal jest i mam do niej dostęp.

ok, rozumiem. Niestety nie mam pojęcia czemu tak jest. Ja mam usuniętą rozmowę m.in. z @Sajuri - Ty też tą?

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#288 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 20:14

EDIT: sprawdziłam i też tak mam, ale moje wiadomości były dosyć stare. Ale co dziwne, to jedna rozmowa, była zapisana, a mimo wszystko jest usunięta. Zastanawiam się czy to nie wynik tego, że druga osoba usuneła, ale akurat tą rozmowę chciałam mieć. U mnie sprawa dotyczy 2 rozmów.

Dziewczyny, a jak macie napis "Usunięto" i obok jest temat "coś", to kliknijcie na temat, czyli obok (z prawej strony) od "Usunięto", bo mi wtedy wchodzi normalnie rozmowa. Moze faktycznie to informacja, ze nasz rozmówca u siebie usunął wiadomość?

Moje stare nie były, dlatego się zdziwiłam.

Dzisiaj sprawdziłam (bo zrobiłam test z jedną z dziewczyn), że nawet jak ktoś usuwa wiadomość to ja ją mam normalnie i nie mam wtedy "usunięto". A nawet jak wiem, że rozmowę już starą któraś u siebie usunęła to ja ją u siebie nadal mam normalnie.

#289 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 20:14

I po raz ostatni - w technicznych sprawach - czerwoni

żeby jeszcze odpowiadali, to by było miło :P

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#290 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 20:24

Moze faktycznie to informacja, ze nasz rozmówca u siebie usunął wiadomość?
no ale nawet jesli to w sumie  po co komus info ze ktos usunal wiadomosc

Ja usuwam wszystkie co jakis czas.

#291 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 20:36

Ja też mam jedną rozmowę z czerwonym napisem "usunięto", ale jak kliknę w temat tej rozmowy to widzę konwersacje normalnie.

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#292 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 20:39

ale jak kliknę w temat tej rozmowy to widzę konwersacje normalnie.

o tym pisałam

Dziewczyny, a jak macie napis "Usunięto" i obok jest temat "coś", to kliknijcie na temat, czyli obok (z prawej strony) od "Usunięto", bo mi wtedy wchodzi normalnie rozmowa.

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#293 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 20:40

Jak ktoś konkretną rozmowę usunął to po prostu pod rozmową pojawia się, że nie można odpisać bo użytkownik opuścił konwersację. Wtedy wiem że ją usunął. Jak nie usunął, to jest normalny edytor i można pisać.

Teraz też mogę wejść na te przy których mam usunięte napisane, ale jak wejdę to mam komunikat, że ten temat usunięto. Więc to mnie dziwi. Bo samo z siebie się to przecież nie zrobiło.

#294 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 21:17

A jeśli chodzi o napis, to faktycznie też tak mam, że obok 2 rozmów mam napis "usunięto" na czerwono, ale mogę w to wejść normalnie, więc myślałam, że moja rozmówczyni usunęła ten wątek u siebie i dlatego mi się tak pokazało...

Wychodzi na to, że nie w tym rzecz... <hmm>

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#295 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 21:22

ja mialam raz tak ze nie moglam wejsc wogole pisalo ze usunieto i koniec

a dzis nawet wywalilam stara wiadomosc z jedna forumka , tez bylo zaznaczone na czerwono usunieto ale moglam wejsc, przeczytac tresc

#296 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 21:42

Ja też mam usuniętą jedną i to nie starą , bo z listopada a z dalszych okresów są ??

#297 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 22:23

żeby jeszcze odpowiadali, to by było miło :-P

Otóż to. Nasze pytanie o rangi też zostało bez odpowiedzi <nuci5>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#298 laza

laza

Administrator

• Admin
  • 62 postów

Napisano 20 stycznia 2014 - 07:58

Tak się dzieję jak autor pierwszej wiadomości / całej konwersacji usunie rozmowę. U siebie w skrzynce ma skasowaną całkiem rozmowę a u osób z którymi rozmawiał pojawia się informacją "Usunięto". Oznacza to tyle, nie odpowiemy już w tej konwersacji. Działa to podobnie jak w wiadomościach e-mail, gdy nasz rozmówca skasuję konwersację to on jej już nie ma, a u nas w skrzynce ona nadal się znajduję, tylko nie wyświetla się jak w przypadku forum informacją "Usunięto".

@inqaa spokojnie rangi będą, a nawet coś lepszego ;-)

#299 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 20 stycznia 2014 - 08:46

Tak się dzieję jak autor pierwszej wiadomości / całej konwersacji usunie rozmowę. U siebie w skrzynce ma skasowaną całkiem rozmowę a u osób z którymi rozmawiał pojawia się informacją "Usunięto". Oznacza to tyle, nie odpowiemy już w tej konwersacji.

No niestety nieprawda.

- przy tym co ja mam napisane "Usunięto" osoba z którą rozmawiałam ma rozmowę i nigdy jej nie usuwała.

- jak ktoś usunie rozmowę to ja ją mam normalnie tyle, że pod spodem mam właśnie komunikat, że już nie odpowiem. O czym pisałam wyżej. Ale nie ma napisu "Usunięto"

Użytkownik Riia edytował ten post 20 stycznia 2014 - 08:47

#300 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 20 stycznia 2014 - 17:18

spokojnie rangi będą, a nawet coś lepszego
no to dawaj, dawaj bo ciekawa jestem co nowego sie pojawi i czekam aż się ruszy w temacie znajomych i różnych innych, o które pytałyśmy i mieliście się zastanowić... ;-)

Co do rozmów, to może też jest kwestia tego, że po zmianach skryptu ciągle chłopaki coś ustawiają i dlatego..?

Tłumaczenie czerwonego przyjmuję i nie zastanawiam się nad tym, czy to prawda czy nie.

Gdybym miała mieć wątpliwości i ciągle podejrzewać, że ktoś czyta moje prywatne wiadomości, to po prostu nie używałabym tej formy porozumiewania się z innymi.

Są inne sposoby - fb, mail, gg...itd. :-P

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D